Nejsi přihlášen
Re: jízda v 160 a více
já kola vyvážený nemám..........a to že se to vlní dávám za vinu tomu, že to holt nejni stavěný (N) na nějaký delší rychlý jízdy.....
hans psal:já kola vyvážený nemám..........a to že se to vlní dávám za vinu tomu, že to holt nejni stavěný (N) na nějaký delší rychlý jízdy.....
nesmysl, Praha - Hradec Králové celou cestu 150 - 200 a nic se nevlní, já mam na zadnim kole závaží jak hovado lebo to prostě házelo
to jebu
Já mám 12tku, kola vyvážené ještě z továrny a při rychlejší jízdě se taky nic nevlní. Takže bych to na 99, 9% dal za vinu tomu, že nemáš vyvážené kola. Nech si ty kola co nejdřív vyvážit a uvidíš, že to bude OKa
Bandiťák z jihu Moravy
Prudur psal:uvidime snad se to nak srovna budu hol jezdit viletne
no moment,čtyřkilo má příhradovinu,ta by sa krůtit neměla ani trochu a je lehučká.Gde je ten klučina s periodou,dyk ten to jezdil,Pšané, gde si kluku ušatej
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
to co napsal Vikec,plus bych zkontroloval nastavení tlumiče, tlak v pneu a vůbec celkovej stav pneu,estli je to nějaká voskákaná škarďovka s plochou jag dálnice uprostřed,může to být i tím.jo a dost pravděpodobně by to mohlo být i tím,že na tom eště neumíš sedět
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1