Nejsi přihlášen
B600N z Bazaru
Nazdar nechci být šťoural ale pokud vím tak Bandaska rok výtoby 2006 vypadá trošku jinak a určitě nemá označení 600 ale 650...
podle fotky je to starej model a za ten chtít 135 táců je trošku moc ne?
Opravte mě pokud se mýlím....
Re: B600N z Bazaru
Nebuď cíťa. Do techničáku v různých zahraničních státech píšou datum první registrace (třeba já mám motorku vyrobenou někdy z kraje 2003 a v techničáku rv 2004, protože v ten rok si to ital koupil). Takže to vysvětluje problém s rv, cena je lehce přemrštěná, ale pokud to neleželo a má to pravdivou servisku, tak má naději na slušnou cenu.
B6 limitku neznám, B12 v roce 2005 má jiné lakování a černé unašeče.
ABik psal:Nebuď cíťa. Do techničáku v různých zahraničních státech píšou datum první registrace (třeba já mám motorku vyrobenou někdy z kraje 2003 a v techničáku rv 2004, protože v ten rok si to ital koupil). Takže to vysvětluje problém s rv, cena je lehce přemrštěná, ale pokud to neleželo a má to pravdivou servisku, tak má naději na slušnou cenu.
...B6 se ďála do 04, to by to muselo ležet dva roky skladem , bo vot 05 uš sou 650...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous:
Ajc do jsem zapoměl, že se to vlastně dělalo o rok kratší dobu. Myslím, že to směle mohlo stát ve výkladu od 2004. V talošce měli bandita z 2003 na krámě vystavenou jako funglovku když jsem tam loni byl pro motorku. BTW na moto.it se objevil ještě model do 2000 jako funglovka. Kukaj
http://www.moto.it/usato/usato03.asp?EID=1190931
ale možná, že tam jenom dali špatnou fotku. Model je tam napsaný 01-06, tak nevím.
ABik psal:Nebuď cíťa. Do techničáku v různých zahraničních státech píšou datum první registrace (třeba já mám motorku vyrobenou někdy z kraje 2003 a v techničáku rv 2004, protože v ten rok si to ital koupil). Takže to vysvětluje problém s rv, cena je lehce přemrštěná, ale pokud to neleželo a má to pravdivou servisku, tak má naději na slušnou cenu.
...od rv.05-06 ma černej motor ....
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Bandit 650A psal:ABik psal:Nebuď cíťa. Do techničáku v různých zahraničních státech píšou datum první registrace (třeba já mám motorku vyrobenou někdy z kraje 2003 a v techničáku rv 2004, protože v ten rok si to ital koupil). Takže to vysvětluje problém s rv, cena je lehce přemrštěná, ale pokud to neleželo a má to pravdivou servisku, tak má naději na slušnou cenu.
B6 limitku neznám, B12 v roce 2005 má jiné lakování a černé unašeče....od rv.05-06 ma černej motor ....
B12 ho měla vždycky...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1