Nejsi přihlášen
Tatrovácí... Jak to vlastně je?
http://www.sport.cz/moto/rallye/clanek/ … tml#hp-sez
Je to tak jak říká?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.10.2014 10:54:00 Offline |
Re: Tatrovácí... Jak to vlastně je?
Ondráš psal:http://www.sport.cz/moto/rallye/clanek/615602-tatra-kralovna-na-dakar-nesmi-loprais-presedl-na-man.html#hp-sez
Je to tak jak říká?
na Facebooku to psal přímo Loprais. Já tomu také nerozumím. Tatra splnuje homologaci do 2018 na dálkové soutěže a byť mezi ně dakar patří tak tam to nesplnuje? Řekl bych te Calvetovi nějaká konkurence dobře zaplatila. Jinak si to vysvětlit neumím. Na druhou stranu Loprais jezdit umí. Tak pokud vydrží auto tak výsledek zajede. Jen holt s jinou značkou
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
Banditatom (Člen) 22.10.2014 11:16:27 Offline |
Taky by me zajimalo odkud vitr vane ale kazdopadne to je peknej humus
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
zzzmrzlinar (Člen) 22.10.2014 11:16:29 Offline |
esivá v tom nebudou mít taky prsty náký svinský rusáci
zzzmrzlinar psal:esivá v tom nebudou mít taky prsty náký svinský rusáci
..gdyž sem tedle článek čet ráno tag tam ještě bylo ,že Čagin ujistil,že voni f tom prsty nemaj že se navopak chtěly s Královnou utkat nevim proč už to tam tedka nejni
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
gore psal:zzzmrzlinar psal:esivá v tom nebudou mít taky prsty náký svinský rusáci
..gdyž sem tedle článek čet ráno tag tam ještě bylo ,že Čagin ujistil,že voni f tom prsty nemaj že se navopak chtěly s Královnou utkatnevim proč už to tam tedka nejni
Četl jsem ráno to samé...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.10.2014 12:45:17 Offline |
Hmm to je divný.Každopadně Tatry tam budou a to Jamali s motorama Gyrtech z Bonver dakar teamu a nemyslim si že třeba Martin Kolomý jezdi hůř než Loprais.Tak to bude aspon zajímavější.
Je to divný...
...V současné době jednáme o možnosti účasti naší Tatry a angažmá nového pilota na Rallye Africa Race...
Že by se Loprais chtěl natrvalo nasáčkovat k někomu jinému?
esiva vono to nebude tak, ze uz ma Loprajz v pici. Prisel vo funkci maskota besipu, tak ma v pici nejakou tatru. Prijde mi trochu divny, ze jen tak zvedne telefon a rekne klukum Manackejm, ze jako pojede jejich stroj. A voni hned kejvnou a hned se jde testovat a hned je vsechno super truper. A sponzori jdou hned taky za nim. Pak si tatra teda najednou hleda novou posadku ....
Tak trochu to zavani dele planovanym podrazem od Loprajza a cely se to snazej zamaskovat za zakaz jizdy v Dakaru.
Tot vse z konspiracnich teorii pro tento den
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.10.2014 15:00:20 Offline |
Loser psal:esiva vono to nebude tak, ze uz ma Loprajz v pici. Prisel vo funkci maskota besipu, tak ma v pici nejakou tatru. Prijde mi trochu divny, ze jen tak zvedne telefon a rekne klukum Manackejm, ze jako pojede jejich stroj. A voni hned kejvnou a hned se jde testovat a hned je vsechno super truper. A sponzori jdou hned taky za nim. Pak si tatra teda najednou hleda novou posadku ....
Tak trochu to zavani dele planovanym podrazem od Loprajza a cely se to snazej zamaskovat za zakaz jizdy v Dakaru.
Tot vse z konspiracnich teorii pro tento den
to co píšeš ma několik nedostatků.loprais není tovarní ale soukromý tým pouze s podporou tatry.takže pilota hleda loprais aby ubušil náklady na to že to auto postavili.takhle mu to zaplati ten nový pilot který dostane auto pronajmute.
To že zavolal do MANu a oni kejvli je asi proto že se s nimi už delši dobu zna a jel jejich auto na silkway a druha věc je ta že jméno Loprais je dneska hlavně dobrej obchodní artikl kterej přitáhne MANu sponzory a nasledně zákazníky a to si rozumna firma nenecha ujít.
K.a.s.y.m. psal:Loser psal:esiva vono to nebude tak, ze uz ma Loprajz v pici. Prisel vo funkci maskota besipu, tak ma v pici nejakou tatru. Prijde mi trochu divny, ze jen tak zvedne telefon a rekne klukum Manackejm, ze jako pojede jejich stroj. A voni hned kejvnou a hned se jde testovat a hned je vsechno super truper. A sponzori jdou hned taky za nim. Pak si tatra teda najednou hleda novou posadku ....
Tot vse z konspiracnich teorii pro tento dento co píšeš ma několik nedostatků.loprais není tovarní ale soukromý tým pouze s podporou tatry.takže pilota hleda loprais aby ubušil náklady na to že to auto postavili.takhle mu to zaplati ten nový pilot který dostane auto pronajmute.
To že zavolal do MANu a oni kejvli je asi proto že se s nimi už delši dobu zna a jel jejich auto na silkway a druha věc je ta že jméno Loprais je dneska hlavně dobrej obchodní artikl kterej přitáhne MANu sponzory a nasledně zákazníky a to si rozumna firma nenecha ujít.
V konspiracnich teoriich se nedostatky nehledaji a uz vubec se nevyvraceji, kaciri Takovejch uz bylo, co nam z jedenactyho zari chteli delat teroristicky utok ....
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Kdyby byl jó tatrovák,tak by organizátora poslal do piče a šel by vyhrávat původní africkej dakar. S tim manem už koketuje delší dobu a myslím si řekl,že by nebylo vod věci ten novodobej sračkodakar v américe taky jednou vyhrát a zjistil že koncepce tatry je super do daleko horších podmínek a na tuhle uspěchanou relý se servisem na každým rohu je vhodnější nějaký vobyčejný auto,tak do toho šlápl.
Trošku mě mrzí,že se média víc nevěnujou tomu původnímu dakaru v africe a že třeba nikdo nepátrá po tom,proč se to skutečně stěhovalo do ameriky. Původně to přesunuli z důvodů bezpečnosti,ale přitom ti vopravdoví dakaristi tam závodí dál,nikdo jim neubližuje,jen na ně média/tudíž i sponzoři serou Myslím že zrovna Tomeček to jezdí pořád,myslím že aji vyhrává a ve zprávách o tom ani zmíňka. A mám tucha,že to jezdil s vopravdickou Tatrou,která má motor tatra a né nějakýho němca nebo co pod kapotou
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.10.2014 19:27:12 Offline |
VikecB12 psal:Kdyby byl jó tatrovák,tak by organizátora poslal do piče a šel by vyhrávat původní africkej dakar. S tim manem už koketuje delší dobu a myslím si řekl,že by nebylo vod věci ten novodobej sračkodakar v américe taky jednou vyhrát a zjistil že koncepce tatry je super do daleko horších podmínek a na tuhle uspěchanou relý se servisem na každým rohu je vhodnější nějaký vobyčejný auto,tak do toho šlápl.
Trošku mě mrzí,že se média víc nevěnujou tomu původnímu dakaru v africe a že třeba nikdo nepátrá po tom,proč se to skutečně stěhovalo do ameriky. Původně to přesunuli z důvodů bezpečnosti,ale přitom ti vopravdoví dakaristi tam závodí dál,nikdo jim neubližuje,jen na ně média/tudíž i sponzoři serouMyslím že zrovna Tomeček to jezdí pořád,myslím že aji vyhrává a ve zprávách o tom ani zmíňka. A mám tucha,že to jezdil s vopravdickou Tatrou,která má motor tatra a né nějakýho němca nebo co pod kapotou
jo jo tomeček jede s tatrovackym V12 18 litrů a pravidelně se drzi v prvni trojce a několikrat i vyhral.koukni na jeho stranky jsou tam denni videa z etap a i povidani jak jejich tak i slovaku co jedou s Bale tatrou a sbiraj odpadliky..moc pekny cteni.me se ten dakar v americe taky nelibi ale pro sponzory a televizi je asi zajimavejsi uz jen kvuli vetsi ucasti divaku a lepsi obsluznosti tras ze silnic atd.maj to asi jednodussi jak se hrkat pousti.
Ondráš psal:osiris psal:...na ostatní závody to splňuje, např. nechaj to jet teď v rely afrika (po stopě původního dakaru)
Na Rally Dakar to taky původně splňovalo...
...ale už loni s tím jel dakar podmíněně, stěžovat si v průběhu závodu nějakej soupeř, tak měl stopku
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1