Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 29.10.2014 20:04:53 Offline |
Re: Musím ho prásknout:-)
už o tom básnil delší dobu zdenku gratulejš
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
...toš si ho Zdendo užívej ...enem si nevotpustim poznámku ...dyš vidim, jag je ta Brambora nablejskaná, tak mi je jí trochu líto ...ááále co, dyk je to enem kus vošklivýho německýho železa, zrychtuj ho co se do něj vejde
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 29.10.2014 20:52:34 Offline |
Filous psal:...toš si ho Zdendo užívej ...enem si nevotpustim poznámku ...dyš vidim, jag je ta Brambora nablejskaná, tak mi je jí trochu líto ...ááále co, dyk je to enem kus vošklivýho německýho železa, zrychtuj ho co se do něj vejde
to mě napadlo taky když si vybavuju jak vypadal Bandit ,ale na ježdění do ruska to bude mít určitě lepší
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 29.10.2014 20:59:39 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...toš si ho Zdendo užívej ...enem si nevotpustim poznámku ...dyš vidim, jag je ta Brambora nablejskaná, tak mi je jí trochu líto ...ááále co, dyk je to enem kus vošklivýho německýho železa, zrychtuj ho co se do něj vejde
to mě napadlo taky když si vybavuju jak vypadal Bandit ,ale na ježdění do ruska to bude mít určitě lepší
naposledy jsem mu bandita umyl já u vlastíka...no ale to už je taky nějakej pátek
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...toš si ho Zdendo užívej ...enem si nevotpustim poznámku ...dyš vidim, jag je ta Brambora nablejskaná, tak mi je jí trochu líto ...ááále co, dyk je to enem kus vošklivýho německýho železa, zrychtuj ho co se do něj vejde
naposledy jsem mu bandita umyl já u vlastíka...no ale to už je taky nějakej pátek
...myslíš doufám motorku ?
K.a.s.y.m. (Člen) 29.10.2014 21:10:43 Offline |
Mour psal:....jak jsem ho viděl vodjíždět před 14-ti dny vod Borka v tym textilu, tak sem si říkal, že už je to příprava na pumpu na močku ...no tak ať slouží
...zas jeden s pilířů jistoty v řiti
co si pamatuju mluvil o tom už na posledních benátkách co jsem byl a to bylo loni
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Ty kravo , takze Gruzie nebo nekam tam ?
kde zustala bandaska ?
Filous psal:...toš si ho Zdendo užívej ...enem si nevotpustim poznámku ...dyš vidim, jag je ta Brambora nablejskaná, tak mi je jí trochu líto ...ááále co, dyk je to enem kus vošklivýho německýho železa, zrychtuj ho co se do něj vejde
Něco podobnýho mne taky napadlo!! Ale neboj všichni ti to přejem a hlavně at slouží !!
Billy psal:Ty kravo , takze Gruzie nebo nekam tam ?
kde zustala bandaska ?
No Gruziji máme v plánu na léto. Do té doby se ale může milijon věcí posrat,včetně toho,že se roztáhnou mrdky islámský kousek do turecka a pojedeme doprdele,což by mě moc mrzelo
Jinak bandasku Zdenda pořád má,bojí se na banditakce dojíždět na BMW
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Nahodou koupelku rikal ze uz ma , akorat me o tom povidal pred 2 nebo 3 jahrama ze si ji vyboural a pak to nejak dodelal letos snad
Banditatom (Člen) 03.11.2014 12:10:29 Offline |
Petr J. psal:Pěkně...
Vítej v klubu...
Já se včera večer vrátil z Maroka, až bude čas, dám se pár fotek z cesty neb ta země je na motorku naprosto úžasná...
http://www.bmwgs.cz/forum/attachments/2 … 148429.jpg
TI nevim no... V tom pisku se asi s autobusem moc dobre nejezdi
Petr J. psal:Pěkně...
Vítej v klubu...
Já se včera večer vrátil z Maroka, až bude čas, dám se pár fotek z cesty neb ta země je na motorku naprosto úžasná...
http://www.bmwgs.cz/forum/attachments/2 … 148429.jpg
to tam stoji jen tak zapichnuty v pisku nebo to mas zezadu vopreny vo nejakej klacek?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Banditatom psal:... V tom pisku se asi s autobusem moc dobre nejezdi
...jezdí to docela dobře, musí se ufoukat gumy a zastavovat jen v místech, kde je šance se opět rozjet...
Loser psal:to tam stoji jen tak zapichnuty v pisku nebo to mas zezadu vopreny vo nejakej klacek?
...stojí to bez stojánku, jen zapíchnuté...rozjelo se to v pohodě, jen se musí na dvojku a plnej plyn
Až kluci pošlou fotky z ježdění, tak sem dám nějaké ukázky...
SuJazuwaki (Člen) 03.11.2014 14:36:04 Offline |
SuJazuwaki psal:Jak to Němcům sluší
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 020156.jpg
Jestli budu někdy Bandita prodávat, tak jedině umytýho. A to znamená co?....
To je ta garáží se šprckama? Teda jako co se před ní válej šprcky?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
SuJazuwaki (Člen) 03.11.2014 14:51:22 Offline |
Ondráš psal:To je ta garáží se šprckama? Teda jako co se před ní válej šprcky?
Né, v Kroměříži, to je tam, kde bydlí slušný lidi. Ten šedej skvost bych v Brně neparkoval
SuJazuwaki
to znamena, ze nikdy prodavat nebudes
Ale cisticu a lesticu mas v te garazi dostatek. Jen teda vypadaji, ze jsou stejne stary jako ten bakelitak v pravo
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Ondráš psal:SuJazuwaki psal:Jak to Němcům sluší
Jestli budu někdy Bandita prodávat, tak jedině umytýho. A to znamená co?....To je ta garáží se šprckama? Teda jako co se před ní válej šprcky?
Tam jak sou šprcky sme to nedostali. Děsně to na nich klouzalo a nedalo se do garáře vjet
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Si byl na našem koncu to ses měl stavit pochlubit
Vzdy muze byt hur :-)
Stránky: 1