Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 13.04.2011 09:27:56 Offline |
Re: ...z dámského časáku :-D
takovýhle starosti bych chtěl mít
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 13.04.2011 09:38:25 Offline |
osiris psal:...ale ty komentáře
Honza B12 psal:Ty vole, co to čteš ???
...honzo, to nechal moníček otevřený na hajzlu (třeba mi chtěla naznačit ať se jdu umejt ), zahlíd jsem jednu z reakcí a už jsem se jen tlemil
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Honza B12 psal:Ty vole, co to čteš ???
...honzo, to nechal moníček otevřený na hajzlu (třeba mi chtěla naznačit ať se jdu umejt ), zahlíd jsem jednu z reakcí a už jsem se jen tlemil
aspoň víš,na čem seš
...a bude hůř!
karlos100 psal:osiris psal:Honza B12 psal:Ty vole, co to čteš ???
aspoň víš,na čem seš
...spíš by mě zajímalo, kterou reakcí se bude řídit a jestli dnes večer proběhne "mámo, co máme k véče"....
WD club member...
K.a.s.y.m. (Člen) 13.04.2011 12:18:56 Offline |
K.a.s.y.m. psal:tohle by asi patřilo do Ftípků,ale sem to taky pásne..ta paní to má v hlavě taky srovnaný
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ktrinu.jpg
Jo ekologie vodsať po podsať.
Michal Dk psal:K.a.s.y.m. psal:tohle by asi patřilo do Ftípků,ale sem to taky pásne..ta paní to má v hlavě taky srovnaný
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ktrinu.jpgJo ekologie vodsať po podsať.
My jednou budeme tak zelený a ekologický až se z toho posereme
K.a.s.y.m. psal:tohle by asi patřilo do Ftípků,ale sem to taky pásne..ta paní to má v hlavě taky srovnaný
Tohle spíš vypadá na použití svíčky pod peřinou, bez elektřiny
Lepší někdy, než nikdy.
Banditatom (Člen) 14.04.2011 17:39:38 Offline |
Mour psal:Dyť vona má pravdu. ...manželka je hezčí
... s pokud možno cizí
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
jo a telku má na vodík a ve vibrátoru malej parní stroj
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
ale nějak obráceně, to bych se posral, z takovejchhle lidí
Bandit 4EVER!!!
fidoB6 psal:K.a.s.y.m. psal:tohle by asi patřilo do Ftípků,ale sem to taky pásne..ta paní to má v hlavě taky srovnaný
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ktrinu.jpgjo a telku má na vodík a ve vibrátoru malej parní stroj
co parní stroj, at si pořídí malej reaktor, měla by to neustále, nemusela by přikládat a nemlela by takovýhle
Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2011 15:37:34 Offline |
si tak řikám jestli to neni jako v tom ftipu..šéfe...můžeme se koukat na televizi..Ale jo klidně se koukejte,ale nesmíte jí zapnout
osiris psal:...bez komentáře
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … vlasta.jpg
Tak pánové, v dubnu jsem se smál , teď je červenec a stará slečna, co u mně bydlí se po 15 letech stěhuje, to je paradox.
Ahoj,
vim ze to sem nepatri ale potrebuji kontaktovat borce ... jimacu ... nelze mu poslat mail. A nevim jak jinak ho kontaktovat. Mohli by jste pro me udelat neco prosim? Predat mu tento vzkaz aby se mi ozval. Psal a volal jsem na technickou zpravu techto stranek ale jedine co muzu je napsat tyto radky. Budu rad pokud mi nekdo z vas pomuze. Moc dekuji S.
ahojlidi psal:Ahoj,
vim ze to sem nepatri ale potrebuji kontaktovat borce ... jimacu ... nelze mu poslat mail. A nevim jak jinak ho kontaktovat. Mohli by jste pro me udelat neco prosim? Predat mu tento vzkaz aby se mi ozval. Psal a volal jsem na technickou zpravu techto stranek ale jedine co muzu je napsat tyto radky. Budu rad pokud mi nekdo z vas pomuze. Moc dekuji S.
Vyplň si profil a pak mudruj.....
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Banditatom (Člen) 17.11.2014 20:15:59 Offline |
4Fun.cz psal:ahojlidi psal:Ahoj,
vim ze to sem nepatri ale potrebuji kontaktovat borce ... jimacu ... nelze mu poslat mail. A nevim jak jinak ho kontaktovat. Mohli by jste pro me udelat neco prosim? Predat mu tento vzkaz aby se mi ozval. Psal a volal jsem na technickou zpravu techto stranek ale jedine co muzu je napsat tyto radky. Budu rad pokud mi nekdo z vas pomuze. Moc dekuji S.Vyplň si profil a pak mudruj.....
NO ono staci ze to je napsane v "damskem casopise"
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
...až ho potkám, bydlíme ve stejný fsi, řeknu si mu vo číslo...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
...měl jsi založit v "diskuzi" samostatný vlákno pro jimaca, aby i on sám měl možnost si toho všimnout, takhle není velká pravděpodobnost, že sem zabrousí
...psal jsi na technickou správu? a volal? komu jsi volal? ...mně jsi psal že máš problém s registrací, já ti dal mejl na huskyho, ten ti asi tu registraci vyřešil, když sem už píšeš ...nejsem si teda jistej komu a kam jsi volal
...jak jsem ti psal už vedle, musíš pochopit, že se tady o to staráme zdarma a tak vůbec ve svátek není divu, že tvůj problém není promtně vyřešenej
...tady máš k tomu účelu založený vlákno, tak se nám ho snad podaří vypátrat
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=16480
A já bych se na něj vysral velebnosti.Pokud nemá jimacu veřejný telefon a má jen možnost poslat mejla tak finito.Leda se ještě Filous može zmínit že ho Pan NONAME nahání.. Jinak ať de do piče.....
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
4Fun.cz psal:A já bych se na něj vysral velebnosti.Pokud nemá jimacu veřejný telefon a má jen možnost poslat mejla tak finito.Leda se ještě Filous može zmínit že ho Pan NONAME nahání.. Jinak ať de do piče.....
...když blbý je, že nám ten systém tady tak nějak zlobí a on se mu pokoušel přes tohle naše už asi notně rozmrdaný rozhraní odeslat zprávu, samozřejmě s erorem , takže na něj zas tak zlý asi nebudem
osiris psal:...když blbý je, že nám ten systém tady tak nějak zlobí a on se mu pokoušel přes tohle naše už asi notně rozmrdaný rozhraní odeslat zprávu, samozřejmě s erorem
Ale na nápravě už se pracuje, že jo.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:osiris psal:...když blbý je, že nám ten systém tady tak nějak zlobí a on se mu pokoušel přes tohle naše už asi notně rozmrdaný rozhraní odeslat zprávu, samozřejmě s erorem
Ale na nápravě už se pracuje, že jo.
...prej se pracuje na novým, což dle tvýho motta bude pro tebe pohroma
Ondráš psal:osiris psal:...prej se pracuje na novým, což dle tvýho motta bude pro tebe pohroma
To je pravda, ale vzhledem k tomu jak dlouho už to slibuješ... Jsem zatím v klidu.
...tak to myslím máš pravdu, klidně asi ještě buď
osiris psal:Ondráš psal:osiris psal:...prej se pracuje na novým, což dle tvýho motta bude pro tebe pohroma
To je pravda, ale vzhledem k tomu jak dlouho už to slibuješ... Jsem zatím v klidu.
...tak to myslím máš pravdu, klidně asi ještě buď
...no Pánbůch zaplatˇ ....často si zvykat na nové stránky mě neba
hlemejzd999 (Člen) 18.11.2014 15:34:08 Offline |
Mour psal:...no Pánbůch zaplatˇ ....často si zvykat na nové stránky mě neba
...pravda.. za dobu existence techle stránek to bude už podruhý .. to tě musí rozhodit
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Mour psal:...no Pánbůch zaplatˇ ....často si zvykat na nové stránky mě neba
...pravda.. za dobu existence techle stránek to bude už podruhý .. to tě musí rozhodit
...mě by to nejen rozhodilo, ale hlavně pjekně nasralo ...stačí spravit bazar a víc bych se do toho nesral
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 19.11.2014 08:23:08 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:Mour psal:...no Pánbůch zaplatˇ ....často si zvykat na nové stránky mě neba
...mě by to nejen rozhodilo, ale hlavně pjekně nasralo ...stačí spravit bazar a víc bych se do toho nesral
nejsem IT exper jako ty, ale mohl by jsi to udělat tak aby to vypadalo jako starý,ale na novym ale funkčnim základu?..to by pro tebe neměl bejt problém,ne?
Stránky: 1