Nejsi přihlášen
Re: Mikulášský sklípek
Filous psal:...loni bylo fajn, bo sem se zryl jag mužik
protožes vypil všechno co ti nabídli,ale já do toho nemam moc co kecat. Rok předtim sem koštnul ty slitky z karafy. Chutnalo to jako "rosé"
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
...mno vidím, že jsem dlužna vysvětlení, ať se nešíří fámy...
ANO, letos já Mikulášský sklípek nepořádám.... důvodů více....
Mám svou představu o tom, jak chci takovou akci připravit, aby byla jedinečná a aby jsme na ni všichni rádi vzpomínali a měli nevšední zážitky.
A taková akcička už vyžaduje přípravu a ač se to nezdá, tak značnou.
Nechci ze svých nároků slevit, bo potom by akce ztratila hodně ze své jedinečnosti.
Než šizenou akci, tak raději žádnou.
Těší mě, že se rádi vracíte a vždy mě nakopne Váš zájem....Už vícekrát jsem slibovala už NE....vždycky jsem do toho šla znovu a moc ráda....
Hodně jsem si Vás i rozmlsala a s tím souvisí i zvyšující se nároky takové akce na vše.
Takže letos se všem moc omlouvám, ale NE, sklípek nepořádám. Potřebuji pauzu a za rok uvidíme...
Jestli se někdo organizace ujme, má volné pole působnosti a já se ráda ukážu jako obyčejný účastník zájezdu....
I Datlíci mají své dny ....
SuJazuwaki (Člen) 01.10.2014 09:09:55 Offline |
? Jistěééé!
SuJazuwaki
Banditatom (Člen) 01.10.2014 10:05:07 Offline |
faitík psal:Filous psal:...loni bylo fajn, bo sem se zryl jag mužik
protožes vypil všechno co ti nabídli,ale já do toho nemam moc co kecat. Rok předtim sem koštnul ty slitky z karafy. Chutnalo to jako "rosé"
Taky jsi podle toho vypadal
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Póla psal:...mno vidím, že jsem dlužna vysvětlení, ať se nešíří fámy...
ANO, letos já Mikulášský sklípek nepořádám.... důvodů více....
Mám svou představu o tom, jak chci takovou akci připravit, aby byla jedinečná a aby jsme na ni všichni rádi vzpomínali a měli nevšední zážitky.
A taková akcička už vyžaduje přípravu a ač se to nezdá, tak značnou.
Nechci ze svých nároků slevit, bo potom by akce ztratila hodně ze své jedinečnosti.
Než šizenou akci, tak raději žádnou.
Těší mě, že se rádi vracíte a vždy mě nakopne Váš zájem....Už vícekrát jsem slibovala už NE....vždycky jsem do toho šla znovu a moc ráda....
Hodně jsem si Vás i rozmlsala a s tím souvisí i zvyšující se nároky takové akce na vše.
Takže letos se všem moc omlouvám, ale NE, sklípek nepořádám. Potřebuji pauzu a za rok uvidíme...
Jestli se někdo organizace ujme, má volné pole působnosti a já se ráda ukážu jako obyčejný účastník zájezdu....
I Datlíci mají své dny ....
Pólo, vůbec se nemusíš omlouvat. Stylem, jakým jsi to roky pořádala to nešlo dlouhodobě vydržet. Odpočiň si, máš na to nárok
OK,mládeži..... Něco zařídím.Jen upozorňuji,že to nebude tak bohaté jako měla Póla a jestli vůbec nějaký Mikuláš bude....No,to je fuk,hlavně že se sejdem a popijem,ne ? Tak se přidávejte,kdo by jel,ať nás nejede 5 a půl ;)
Póla psal:Jani nevím co se máš v merku. Ale asik bych ti doporučila zavolat Kazíkovi do Valtic...to máš na jistotu, že vše bude na úrovni a slušné víno.
Je už dost pokročilý čas a nevím co, kde bude volné...zkus a uvidíš.
Dobře,něco zkusím.Pokud se nic nenajde,tak nic nebude
faitík psal:Drakoxxl psal:V nejhorším pojedem koštnout do Plzně na Spilku
Jinak za mě a panía to vůbec neni špatnej nápad, nebo Na Parkán
jj, bude někdo na Pilsner festu? Ať vím, jestli má vubec cenu jezdit..
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 02.10.2014 16:33:38 Offline |
barynek psal:faitík psal:Drakoxxl psal:V nejhorším pojedem koštnout do Plzně na Spilku
Kdo by tam jezdil?diť se to nedá piť
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
barynek psal:faitík psal:Drakoxxl psal:V nejhorším pojedem koštnout do Plzně na Spilku
je to akce zadarmo, tak si asi dovedeš přdstavit, jak to bude vypadat byl jsem jednou a znechuceně sem vodcházel, dyš sem vidě lAarakain ze 150 metrový dálky
Banditatom psal:barynek psal:faitík psal:
a to vůbec neni špatnej nápad, nebo Na Parkánjj, bude někdo na Pilsner festu? Ať vím, jestli má vubec cenu jezdit..
Kdo by tam jezdil?diť se to nedá piť
hovno tomu rozumíš, v prdeli jsi byl, v Asii piješ patoky a děláš chytrého kurva
Dneska ráno vlak z Prahy plnej lidí na Pilsner Fest, už když nastupovali, tak se motali jako krávy.
A story na konec: když jsme stáli v Chrástu (cca 10km od Plzně) kvuli rekonstrukci trati, tak si chlapci řekli, že si daj jedno retko, vystoupili z vlaku, zapálili se a v tom vlak zavřel dveře a rozjel se. Chudáci zmatlaní dva borci z Pardubic jsou možná ještě na cestě
Bandit 4EVER!!!
Tak pánové,takže našla jsem sklípek i ubytko,ale je možný termín 13.12....nahlásila jsem 20 lidí,tak doufám,že se nasbíráme ! Bude to ve Velkých Bílovicích a cena cca.800kč se vším všudy.Ještě vše zjišťuji,jak to bude na 100% ,tak to hodím do událostí pro přihlášení.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Janna psal:Ondráš psal:http://www.suzukibandit.cz/akce_detail.php?id=176
Já to na seznamu akcí nevidím....jak to tam dám ?
To nevím... Já tu URL adresu odhadl...
Vzhledem k tomu, že jsem kdysi tuhle funkčnost dělal já, tak to nebylo zas tak těžký.
Ale konečnou integraci dělal Syky a tohle je spíš na něj nebo alespoň na někoho, kdo má přístup do databáze.
Můžeš to zkusit smazat a vytvořit znova. Třeba to pomůže.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Janna psal:Ondráš psal:http://www.suzukibandit.cz/akce_detail.php?id=176
Já to na seznamu akcí nevidím....jak to tam dám ?
To nevím... Já tu URL adresu odhadl...
Vzhledem k tomu, že jsem kdysi tuhle funkčnost dělal já, tak to nebylo zas tak těžký.
Ale konečnou integraci dělal Syky a tohle je spíš na něj nebo alespoň na někoho, kdo má přístup do databáze.
Můžeš to zkusit smazat a vytvořit znova. Třeba to pomůže.
On tam ten link na té uvodní stránce i v kalendáři akcí je, akorát popis toho odkazu je prázdný. Zkusil bych zkrátit název akce a pokud by ani to nepomohlo, tak bych ho zkusil napsat bez diakritiky...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
tachec psal:Ondráš psal:Janna psal:
Já to na seznamu akcí nevidím....jak to tam dám ?To nevím... Já tu URL adresu odhadl...
Můžeš to zkusit smazat a vytvořit znova. Třeba to pomůže.On tam ten link na té uvodní stránce i v kalendáři akcí je, akorát popis toho odkazu je prázdný. Zkusil bych zkrátit název akce a pokud by ani to nepomohlo, tak bych ho zkusil napsat bez diakritiky...
OKI,ZKUSÍM....DĚKUJI
bohužel za mně ne 13. mám pracovní víkend a před vánocema dovolenou nedostanu
malda psal:Janna psal:No,mládeži....ale pokud vás nepřibyde,tak to budu muset zrušit !
Letos je to všeobecně bída nikdo nikam !!
na zimní sraz bychom jeli, ale copak můžu s děckem někam jinam?
to Janna: jak je to tam s ubytováním? je někde blízko sklípku?
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:malda psal:Janna psal:No,mládeži....ale pokud vás nepřibyde,tak to budu muset zrušit !
Letos je to všeobecně bída nikdo nikam !!
na zimní sraz bychom jeli, ale copak můžu s děckem někam jinam?
to Janna: jak je to tam s ubytováním? je někde blízko sklípku?
Ubytování je 10m.
Mládeži...takže už to máme za pár a Mikuláš je nachystaný
Sraz bude před Penzionem kolem 17h:
Penzion Fun Caffe , Čechova 15, 690 02 Břeclav
Klíče budou k vyzvednutí v kavárně cca.10m,ale my bysme tam už měli být a klíče mít u sebe pro vás.
V 19h máme rezervovaný sklípek.
Bylo to fajne, košt a a zábava se vydařila.
Ještě jednou díky Janě za organizaci a nadílku.
fotky hír: http://drdrako.rajce.idnes.cz/Sklipek_B … 13.12.2014
komplet sosák hír: https://www.dropbox.com/s/99hqeo0a25xjk … 4.zip?dl=0
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:Bylo to fajne, košt a a zábava se vydařila.
Ještě jednou díky Janě za organizaci a nadílku.
fotky hír: http://drdrako.rajce.idnes.cz/Sklipek_B … 13.12.2014
komplet sosák hír: https://www.dropbox.com/s/99hqeo0a25xjk … 4.zip?dl=0
http://img16.rajce.idnes.cz/d1602/10/10 … .jpg?ver=2
super fotky,díky
Stránky: 1