Nejsi přihlášen
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 01.01.2015 10:33:25 Offline |
Re: Novej rok !
šecko ney
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
Banditatom (Člen) 01.01.2015 10:35:01 Offline |
Ať se daří kuci a holky fše nej
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Tak u nás novej rok totálně nahovno. Od rána hledáme našeho ročního jezevčíka,kerej včera na chalupě utekl dědovi,když nákej pitomec hodil navečer poblíž nějakou brutal petardu. A to ho babka z dědem mají od loňskejch vánoc,když jim jejich starej jezevec před štědrým dnem natáhl brka Takže od rána sme vobjížděli vokolní vesnice,vylepovali plagátky,hledali,volali,pískali... marně
Mladej Vikec ho hledal jak zběsilej a furt volal "Kájo,dom"...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
WenzelB6 psal:vsem hlavne zdravi a stastny kilometry.
Vikecoj:vylepte ve vokoli letaky nam pomohli ke Fredymu
No to sme právě dneska dělali a zítra ještě děda objede obecní uřady v okolí a dá letáky i tam. No a ještě budeme volat do utulku ve Vyškově a v Bučovicích,jestli se třeba nevokážou tam.... Je to naprt.
VikecB12 psal:WenzelB6 psal:vsem hlavne zdravi a stastny kilometry.
Vikecoj:vylepte ve vokoli letaky nam pomohli ke FredymuNo to sme právě dneska dělali a zítra ještě děda objede obecní uřady v okolí a dá letáky i tam. No a ještě budeme volat do utulku ve Vyškově a v Bučovicích,jestli se třeba nevokážou tam.... Je to naprt.
Tady někdo bouch už v úterý a soused chodí po lesích a nic, má aj branku otevřenou, svítí a do rána hulí jednu za druhou a už mi ho je fakt líto i když byl ten pes s pohledu mojeho nezvladatelny hovado.
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:
VikecB12 psal:WenzelB6 psal:vsem hlavne zdravi a stastny kilometry.
Vikecoj:vylepte ve vokoli letaky nam pomohli ke FredymuNo to sme právě dneska dělali a zítra ještě děda objede obecní uřady v okolí a dá letáky i tam. No a ještě budeme volat do utulku ve Vyškově a v Bučovicích,jestli se třeba nevokážou tam.... Je to naprt.
Tady někdo bouch už v úterý a soused chodí po lesích a nic, má aj branku otevřenou, svítí a do rána hulí jednu za druhou a už mi ho je fakt líto i když byl ten pes s pohledu mojeho nezvladatelny hovado.
Děda už má taky udělanou šprajcku do branky,aby zustala pootevřená+ nechává otevřený dveře na verandu a tam nachystaná miska s vodou a granule....
Dneska Šárka rozeslala mejl s fotkama po ůtulcích na vyškovsku a víc pro nalezení asi nezmůžem. Pokud se někomu zalíbil a lapl ho,tak ho nikdy nenajdeme. Byl to malej dlouhosrstej trpasličí,takže si lidi myslí,že je to štěnisko... a vono to vlastně štěnisko je,takže doufám,že najde nějakou normální rodinu a neskončí u nějakýho pošahanýho nimroda
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 03.01.2015 13:35:35 Offline |
VikecB12 psal:Pes je doma!!!
Votchytl ho nějakej chlapík za kopcem přez les,cca 8-10km daleko vzdušnou čarou
Tak se nám ulevilo,ta nejistota byla hrozná
to sem rád - mě by yeblo přijít vo psa
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Já hledal prvního tu našu kočku, silvestr přežila (v ten nejhorší čas doma), prvního ráno už jsem si říkal, že je to v pohodě, ale stejně byla asi vyjančená, navíc snad všici fakani v okolí ještě likvidovali zbylý zásoby petard... Normálně se vrací za dvě tři hoďky, teď bylo devět večer a nikde Tak jsem lítal dvě hoďky s čelovkou po okolí a našel ju skrčenou za dvěma rozmontovanýma bilbórdama, mimo její bežnej akční rádius
Banditatom (Člen) 03.01.2015 15:25:26 Offline |
Honza psal:VikecB12 psal:Pes je doma!!!
Já hledal prvního tu našu kočku, silvestr přežila (v ten nejhorší čas doma), prvního ráno už jsem si říkal, že je to v pohodě, ale stejně byla asi vyjančená, navíc snad všici fakani v okolí ještě likvidovali zbylý zásoby petard... Normálně se vrací za dvě tři hoďky, teď bylo devět večer a nikdeTak jsem lítal dvě hoďky s čelovkou po okolí a našel ju skrčenou za dvěma rozmontovanýma bilbórdama, mimo její bežnej akční rádius
Ten náš plyšák by ven v teplotách okolo nuly nikdác nevylezl z baráku a silvestra v klidu prochrápe u krbu
To Vikecoj:
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Tak se nestyď napsat že to byl hodnej myslivec.Co šel do lesa krmit zvěř.
Michal Dk psal:VikecB12 psal:Pes je doma!!!
Tak se nestyď napsat že to byl hodnej myslivec.
Co šel do lesa krmit zvěř.
No jistě,myslivec by ho naplnil volovem,protože je to přece škodná a má právo ho sejmout,tak to musí splnit,přece si tu možnost po něčem co dejchá vystřelit nenechá ujit...
Vzal ho dom nějakej chlap,co má taky psa a od včera se mu ten náš motal kolem baráku. A podle tetování si našel chovnou stanici a přez ně dostal číslo na dědy.
Takže pes vydržel 3 noci venku a to je to domácí zhejčkanej mazlíček
Stránky: 1