Nejsi přihlášen
Zatáčení na motorce
Když si otevřete stránky motoklubu, dole je super instruktážní video s titulkama:
http://www.motoklubbmw.cz/
Čau Prase
K.a.s.y.m. (Člen) 31.12.2014 14:25:37 Offline |
Re: Zatáčení na motorce
stránky BMW z principu neotevřu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 31.12.2014 14:38:22 Offline |
K.a.s.y.m. psal:stránky BMW z principu neotevřu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 31.12.2014 16:28:29 Offline |
Prase psal:K.a.s.y.m. psal:stránky BMW z principu neotevřu
Vyndej si z a koukni na to
žádný video tě jezdit nenaučí..chce to jen jezdit a jezdit a jelikož už skoro nejezdim tak je to zbytečná debata
K.a.s.y.m. psal:Prase psal:K.a.s.y.m. psal:stránky BMW z principu neotevřu
Vyndej si z a koukni na to
žádný video tě jezdit nenaučí..chce to jen jezdit a jezdit a jelikož už skoro nejezdim tak je to zbytečná debata
...blbost...když budeš jezdit pořád a pořád budeš dělat tu samou chybu, tak se nikam neposuneš...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 31.12.2014 17:21:02 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Prase psal:
Vyndej si z a koukni na tožádný video tě jezdit nenaučí..chce to jen jezdit a jezdit a jelikož už skoro nejezdim tak je to zbytečná debata
...blbost...když budeš jezdit pořád a pořád budeš dělat tu samou chybu, tak se nikam neposuneš...
otázka spíš zní jestli se chci posouvat
K.a.s.y.m. psal:...................otázka spíš zní jestli se chci posouvat
...a nebo jezdit zkrátka jenom tak, jak tě to baví, myslels? ...což bych si asi dokzál představit, dobrá idea
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 31.12.2014 18:01:16 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:...................otázka spíš zní jestli se chci posouvat
...a nebo jezdit zkrátka jenom tak, jak tě to baví, myslels? ...což bych si asi dokzál představit, dobrá idea
budu tě nazývat svým tiskovým mluvčím..lépe bych to neřekl
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:...................otázka spíš zní jestli se chci posouvat
...to taky chápu...na druhou stranu dyš vot ježdění vočekáváš i adrenalin a ne jen kochání nebo prostě klidnou jízdu s dostatečnou rezervou za jakýkolif situace, tag ti špatná technika nebo špatnej návyk f krizofce pomůžou do průseru...a já ten adrenalin prostě pořát potřebuju a ne vždycky a f každý situaci tu rezervu mívam a proto se třeba pořát rát posouvam dál, i dyš mě závodnický ambice a honění desetin přestává bavit....ale vo to víc a pořád mě baví takovej ten ilegal street racing f provozu ...a kolikrát si řikam po krizofce, že přet rokem, dvouma bych ležel a že mi ta snaha vo změnu stylu nebo špatnejch návyků pomohla z průseru ...ale každýmu dle libosti, já se zas nechci nic učit a nikam se posouvat ve výpočetní technice, páč mě to prostě nebaví...Husky mě přet třema dnama vysvjetloval, jag zcházet s tabletem s Androjdem, gde si stahnout ňáký aplikace a jak na tom pustit něco s flešky, a??? ...no uš vim zase piču, tablet se válí f šupliku a uš na ten krám ani nešáhnu
K.a.s.y.m. (Člen) 31.12.2014 18:20:54 Offline |
já tě taky chápu...to neni o tom že by se člověk nechtěl vůbec učit,ale koukat na video na silvestra když se půjdu svézt možná v březnu...to sem na tom stejně jak ty s tabletem smysl by mělo na to koukat v tom březnu a pak to jít zkusit na drom,ale takhle je to házení perel svinim...a jestli chceš adrenalin..rozlaď si podvozek a to bude adrenalin
navíc sem seděl loni a letos na motorce tak málo,že jsem rád ,že na ní vůbec sedim a vezu se
...ale dyť jo, to já to přece nezatracuju
...mimo ambice, tam je to bez debat přínos, když někdo jezdí jak vemeno, tak mu to v něčem jistě pomůže (pokud není tak velký jelito, že to bude vůbec schopnej pochopit a následně vstřebat do pohody), ale ty který už maj najetejch pár desítek tisíc kiláků v tom velkou díru do světa neobjevjej (myšleno teda ve vztahu k těm krizovkám, ne k sundávání vteřinek nebo pilování stylu)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...ale dyť jo, to já to přece nezatracuju
...mimo ambice, tam je to bez debat přínos, když někdo jezdí jak vemeno, tak mu to v něčem jistě pomůže (pokud není tak velký jelito, že to bude vůbec schopnej pochopit a následně vstřebat do pohody), ale ty který už maj najetejch pár desítek tisíc kiláků v tom velkou díru do světa neobjevjej (myšleno teda ve vztahu k těm krizovkám, ne k sundávání vteřinek nebo pilování stylu)
na druhou stranu i člověk, který to má najeté a jezdí to tak nějak dle citu, ve chvíli kdy pochoppí proč tomu tak je a uvědomí si, že to tak dělá, tak ho to posune dál, takže mám na to stejný názor jako Filous, i ta teorie je někdy prospěšná
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
hlemejzd999 (Člen) 03.01.2015 13:38:40 Offline |
Filous psal:Ondráš psal:Filous psal:...a já ten adrenalin prostě pořát potřebuju...
Se projdi po Chánově...
...to se můžu procházet i tady u nás
tak se třeba jeď projet na drahym kole a občas ho někde před hospodou na chvilku nech ... to bude větší
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Filous psal:Ondráš psal:
Se projdi po Chánově......to se můžu procházet i tady u nás
tak se třeba jeď projet na drahym kole a občas ho někde před hospodou na chvilku nech ... to bude větší
...na kole uš sem neseděl cca 15let a nehodlam na tom nic mňenit, bo ho považuju za středovjekej nedokonalej nástroj, něco jako ruchadlo bří Veverků
Filous psal:hlemejzd999 psal:Filous psal:
...to se můžu procházet i tady u nástak se třeba jeď projet na drahym kole a občas ho někde před hospodou na chvilku nech ... to bude větší
...na kole uš sem neseděl cca 15let a nehodlam na tom nic mňenit, bo ho považuju za středovjekej nedokonalej nástroj, něco jako ruchadlo bří Veverků
no hele ,kdyby nevynalezli bicykl tak by možná ani nebyl Bandit :)
MRDAT!!!
Kožak psal:Filous psal:hlemejzd999 psal:
tak se třeba jeď projet na drahym kole a občas ho někde před hospodou na chvilku nech ... to bude větší...na kole uš sem neseděl cca 15let a nehodlam na tom nic mňenit, bo ho považuju za středovjekej nedokonalej nástroj, něco jako ruchadlo bří Veverků
no hele ,kdyby nevynalezli bicykl tak by možná ani nebyl Bandit :)
...i to ruchadlo mňelo f historji svůj nepopiratelnej význam a vídáš něgde na poli ruchadla??? ...budu zlej a řeknu ti pravdu, bicygly patřej do můzea a uš vo tom nebudem mluvit
Filous psal:Kožak psal:Filous psal:
...na kole uš sem neseděl cca 15let a nehodlam na tom nic mňenit, bo ho považuju za středovjekej nedokonalej nástroj, něco jako ruchadlo bří Veverkůno hele ,kdyby nevynalezli bicykl tak by možná ani nebyl Bandit :)
...i to ruchadlo mňelo f historji svůj nepopiratelnej význam a vídáš něgde na poli ruchadla??? ...budu zlej a řeknu ti pravdu, bicygly patřej do můzea a uš vo tom nebudem mluvit
inu dobrá ...na kolo s tebou teda nepočítám ...hauk
MRDAT!!!
Kožak psal:Filous psal:Kožak psal:
no hele ,kdyby nevynalezli bicykl tak by možná ani nebyl Bandit :)...i to ruchadlo mňelo f historji svůj nepopiratelnej význam a vídáš něgde na poli ruchadla??? ...budu zlej a řeknu ti pravdu, bicygly patřej do můzea a uš vo tom nebudem mluvit
...jezis to si hodnej, se mi jako dost ulevilo
hlemejzd999 (Člen) 04.01.2015 15:21:12 Offline |
Filous psal:Kožak psal:Filous psal:...i to ruchadlo mňelo f historji svůj nepopiratelnej význam a vídáš něgde na poli ruchadla??? ...budu zlej a řeknu ti pravdu, bicygly patřej do můzea a uš vo tom nebudem mluvit
...jezis to si hodnej, se mi jako dost ulevilo
vidiš - a to si moch nosit ty cyklistický elasťáky
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Stránky: 1