Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » ...plastový vokna do paneláku

Filous (Člen)
04.01.2015 21:46:02

...plastový vokna do paneláku

...máte něgdo skušenosti s konkrétní firmou??? ...kvalita, cena, blablabla???

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Petr J. (Člen)
04.01.2015 21:51:20

Re: ...plastový vokna do paneláku

Telefon na Vláďu Řípu máš (míval také Bandita)? Není nic jednoduššího, než se s ním domluvit, aktuálně s nimi dělám jeden RD a už něco máme společně za sebou....

Filous (Člen)
04.01.2015 21:53:29

...Vláďa mě uš taky napat, akorát sem nevjeděl, esi to eště dělá a nemám na něj foun, můžeš mi ho poslat???

Petr J. (Člen)
04.01.2015 22:03:18

...už se stalo...smile1

XJelen (Člen)
05.01.2015 08:34:21

Leda naše Zvíře ještě good

Strýcfajtr !!!
Mour (Člen)
05.01.2015 08:52:49

..já mám zkušenost se Sklenářstvím Kouhoutek Ostrava Hrabová ....plastové profily Německé, výroba v Polsku, ...8 let slouží v pohodě good

bigsmilebigsmilebigsmile

Filous (Člen)
05.01.2015 09:15:54

Mour psal:

..já mám zkušenost se Sklenářstvím Kouhoutek Ostrava Hrabová ....plastové profily Německé, výroba v Polsku, ...8 let slouží v pohodě good

bigsmilebigsmilebigsmile

...to je dobrej tipgoodgoodgood

bigsmilebigsmilebigsmile

...skválně je poptam, esi si to přijedou nezávazně zaměřitbigsmile

Kelly01 (Člen)
05.01.2015 09:30:46

pussy, to je jak koupit zmrzlinu na okruh, to ti ale dost naruší image v ulicisurprised

God Save The Queen!
Filous (Člen)
05.01.2015 09:32:46

Kelly01 psal:

pussy, to je jak koupit zmrzlinu na okruh, to ti ale dost naruší image v ulicisurprised

...necham udělat repliku socijalistickejch dřevjenejch, nigdo nic nepoznácoolbigsmile

tachec (Člen)
05.01.2015 09:52:08

Mám dobré zkušenosti s firmou UNIWIN (http://www.uniwin.cz) - jak dřevěná, tak plastová okna - po 5 letech provozu vše bez jediného problému...

Mají pobočku i v MB.

▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
hlemejzd999 (Člen)
05.01.2015 10:16:00

nam tenkrát dělala okna tadle firma: http://www.ri-okna.cz/
jsou rozlezlý po celý čr, takže budou mít pobočku i nekde u vás ...jsou to český vokna  a dobrý, no bigsmile
...jsou to prostě plastový vokna, no bigsmile - votvíraj se dovnitř, doprava, doleva bigsmile, máme jednokřídlý, dvoukřídlý, Francouzský dveře na zahradu ... prostě takový vokna bigsmile
ceny lidové goodbigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
hlemejzd999 (Člen)
05.01.2015 10:20:19

ted koukam, ze sou i v USB , tak se tam zeptej... mame je 12 let a bez zavad good
a to dneska uz jsou jiny skla a ramy a bude to na vyssi urovni, takze za mě good

K.a.s.y.m. (Člen)
05.01.2015 10:40:13

profily stejně dělá pár firem a v podstatě všechny v čechách je vozej z německa.takže jen záleží kolika komorovej system chceš a kolika sklo.výrobu dělaj stejně stroje...i polský jsou prej v pohodě když trefíš serii kde do toho polák nešáhnul rukoubigsmile
Já mám od oknothermu a jednání s nima bylo v pohode..možná protože tam dělá kámoška smile1

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zzzmrzlinar (Člen)
05.01.2015 11:15:07

minulej měsíc jsem dělal "sondáž" a zde jsou mé stručné závěry

velmi kvalitní wokna
Inoutic
HOCO

ne moc kvalitní wokna
Sulko
cokoliv z profilu Gealan
spousta lidí s nimi moc spokojeno není, některejm nevadí, ten Gealan profil je údajně z recyklátu a má příliš slabou pozinkovanou výztuhu, která prý občas i rezne

standard okna
všechno ostatní, jen to nesmí usazovat debil, nebo línej sráč, případně už vůbec ne línej debilní sráč.

...

tajnej (Člen)
05.01.2015 11:21:30

uniwin je docela levnej (protože polskej), taky s nima děláme a nic úplně zásadního proti nim nemám (nicméně top kvalita výrobků ani montáže to určitě není, spíš kvůli ceně jsou dobrý)
pak eště znám jednu firmu ze slanýho (regno), ale tam šéf i šéfová sedlaj bramboráky, takže u nich si to asi objednat nebudeš moct. sou dražší než uniwin, ale dle mýho lepší.

je důležitý koukat z jakýho profilu to bude vyrobený (není totiž plastový okno jako plastový okno - profily s různým počtem komůrek, různě kvalitní a různě variabilní kování, různý izolační skla - a teda různý tepelně a zvukově izolační vlastnosti) a pak dobře dohodnout co všechno bude obsahovat montáž.
jestli jedeš do hor, dáme drink a můžeš se vyptávat, dokuď ti budou stačit prachy smile1

Filous (Člen)
05.01.2015 11:24:25

tajnej psal:

uniwin je docela levnej (protože polskej), taky s nima děláme a nic úplně zásadního proti nim nemám (nicméně top kvalita výrobků ani montáže to určitě není, spíš kvůli ceně jsou dobrý)
pak eště znám jednu firmu ze slanýho (regno), ale tam šéf i šéfová sedlaj bramboráky, takže u nich si to asi objednat nebudeš moct. sou dražší než uniwin, ale dle mýho lepší.

je důležitý koukat z jakýho profilu to bude vyrobený (není totiž plastový okno jako plastový okno - profily s různým počtem komůrek, různě kvalitní a různě variabilní kování, různý izolační skla - a teda různý tepelně a zvukově izolační vlastnosti) a pak dobře dohodnout co všechno bude obsahovat montáž.
jestli jedeš do hor, dáme drink a můžeš se vyptávat, dokuď ti budou stačit prachy smile1

...aby mi pag Bédo zbylo eště na ty vokna, toho se kapičku bojimidontknowbigsmile

Inženýrek (Člen)
05.01.2015 11:45:35

Taky múžu doporučit RI okna. Aspon tady u nás jednání na jedničku, seřídit nám to přijedou zdarma i po záruce po zavolání když jedou zrovna kolem. Okna jako takový bez chyby.

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Baltazar (Člen)
05.01.2015 12:05:15

602530297

The father of the little princess of the dawn
Filous (Člen)
05.01.2015 12:18:31

...senkjůverymač fšemgood

XJelen (Člen)
05.01.2015 15:17:37

zzzmrzlinar psal:

minulej měsíc jsem dělal "sondáž" a zde jsou mé stručné závěry

velmi kvalitní wokna
Inoutic
HOCO

ne moc kvalitní wokna
Sulko
cokoliv z profilu Gealan
spousta lidí s nimi moc spokojeno není, některejm nevadí, ten Gealan profil je údajně z recyklátu a má příliš slabou pozinkovanou výztuhu, která prý občas i rezne

standard okna
všechno ostatní, jen to nesmí usazovat debil, nebo línej sráč, případně už vůbec ne línej debilní sráč.

...

V oknech jsem se nějakej čas realizoval. Jsou tři zásadni prvky dobrých oken. Profil, výroba a montáž. Pokud jedna z těch věcí kejvá, je v píči všechno. Můžeš mít super materiál, ale když to úkáčko v dílně napíču dá dohromady, nezachrání to ani zlatý ruce montážníka a naopak. Uvedený recenze firem jsou jenom orientační, protože pokud máš smůlu, tak i od všeobecně uznávané firmy k tobě přijede montovat jantar co je tam první měsíc a posereš se z toho stejně.
Pro Filousa, neser se s výběrem, najdi toho kdo ti udělá nejlepší cenu, nejlíp kámoš rovnou z výroby, záruka je sice pět let, ale pokud to domrdaj při montáži, stejně s tím nic nevyreklamuješ, bo bourat to nikdo nebude bad
Karlos by moh vyprávět goodbigsmile

Strýcfajtr !!!
Koldan (Člen)
05.01.2015 17:26:22

hele a co to vzít ináč? : za deset litrů ty votvory zabetonujem a hotovo, aspoň nikama nepotáhne a navíc, nebudeš muset čumět z vokna na ty čmudy co vám tam chodí a voni ti to taky nevysklí. smokin

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Banditatom (Člen)
05.01.2015 17:28:05

Koldan psal:

hele a co to vzít ináč? : za deset litrů ty votvory zabetonujem a hotovo, aspoň nikama nepotáhne a navíc, nebudeš muset čumět z vokna na ty čmudy co vám tam chodí a voni ti to taky nevysklí. smokin

...když mu dáš ještě 25% povinnou slevu, tak máš ty kšeft a von po starostechbigsmilebigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Meloun (Člen)
05.01.2015 17:42:47

Koupit a zadělat si sám..good
1) Další zkušenosti (a ty jsou s přibývajícím věkem důležitý)
2) Nadávat pak můžeš jen sám sobě...bigsmile
3) Nejde na tom snad ani nic pokurvit..

Nevýhoda, zabere to čas no..

Teď jsem třeba poprvé v životě montoval kotel..plyn a pájel ty měděný trubičky..napustil systém a??? Všechno těsní jak má..musim se pochválit..smokin..teď všude kam přindu vočumuju trubky a řikám si, který prase to letovalo..bigsmile

PURE NAKED BIKE!
Banditatom (Člen)
05.01.2015 17:52:52

Meloun psal:

Teď jsem třeba poprvé v životě montoval kotel..plyn a pájel ty měděný trubičky..napustil systém a??? Všechno těsní jak má..musim se pochválit..smokin..teď všude kam přindu vočumuju trubky a řikám si, který prase to letovalo..bigsmile

...víc takovejch ňimrodu všeumělů a mi řemeslnící pochcípem hladybadevilbigsmile

Ondráš (Člen)
05.01.2015 17:59:30

Meloun psal:

Ty voe... Vzpomeň si na Losera a výměnu olejového filtru nebo mojí maličkost a výpušťák oleje. smile1

Ale taky jsem jednou připojoval plynový sporák a pokud vím, tak ten sporák funguje do dneška.smokin

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Meloun (Člen)
05.01.2015 18:06:26

Ale filous je vyhlášenej šikovnej kluk..ovšem do toho vokna by vzteky praštil jen jednou no..a bylo by hotovo..bigsmile

PURE NAKED BIKE!
Filous (Člen)
05.01.2015 18:23:29

Meloun psal:

...to bych mušel bejt rentijér na mateřský a mít 3ass času jako tybigsmile

jennys (Člen)
05.01.2015 18:25:42

Banditatom psal:

...víc takovejch ňimrodu všeumělů a mi řemeslnící pochcípem hladybadevilbigsmile

Ty se nemusíš bát, kopat do země se bude furtbigsmile

Banditatom (Člen)
05.01.2015 19:48:48

jennys psal:
Banditatom psal:

no jo...ale přectav si, že by si nedej bože každej kopal sámsurprised nebo uplně nejhuř....zesnulé příbuzne zavřel pěkně v urničce do skříněsurprised

Koldan (Člen)
05.01.2015 20:01:24

Meloun psal:

nó tak to já su zastáncem opačné filozofie, páč aby člověk udělal někerý věci tag jag sa má, potřebuje na to ten správný forichtung, taky ňáký ten kumšt a měl by to mít v okua zkušenost za sebů, tagže moja zkušenost je taková, že sa stím seru dvakrát tak dlůho, výsledek je spatlaný a nedá sa moc srovnat s tím, co udělá profík za půl času, (ne patlal jako já), kerej to dělá každý den. Tagže blbosti si udělat jo, ale zrovna třeba ty vokna bych nechal na někoho gdo sa tím živí každý den. Pak už je to jen o tom, někeho takého najít a pohlídat si tosmokin

SO 545 (Člen)
05.01.2015 21:41:05

Meloun psal:

tiez som si poriesil kompletne kurenie.
lisovana med.
Akurat na spustenie kotla som poriesil kurenara.

Dostal som aj reviznu spravu aj potvrdenie o montazi
Vraj : za toto sa podpise v pohode.

Na druhu stranu ako zivit sa tym by som nechcel headshake

K.a.s.y.m. (Člen)
05.01.2015 21:45:45

Koldan psal:
Meloun psal:

nó tak to já su zastáncem opačné filozofie, páč aby člověk udělal někerý věci tag jag sa má, potřebuje na to ten správný forichtung, taky ňáký ten kumšt a měl by to mít v okua zkušenost za sebů, tagže moja zkušenost je taková, že sa stím seru dvakrát tak dlůho, výsledek je spatlaný a nedá sa moc srovnat s tím, co udělá profík za půl času, (ne patlal jako já), kerej to dělá každý den. Tagže blbosti si udělat jo, ale zrovna třeba ty vokna bych nechal na někoho gdo sa tím živí každý den. Pak už je to jen o tom, někeho takého najít a pohlídat si tosmokin

zrovna na voknech je úplný hovno.ale většina firem aspoň ty co jsem poptával já dělala montáž zdarma..takže nevidim důvod proč to montovat sám...jen si je to chce pohlídat a proběhnout to po nich s vodováhou než to zapěněj..budeš vypadat chytře a oni si daj většího bacha...moje zkušenost.

K.a.s.y.m. (Člen)
05.01.2015 21:46:49

Banditatom psal:
jennys psal:
Banditatom psal:

no jo...ale přectav si, že by si nedej bože každej kopal sámsurprised nebo uplně nejhuř....zesnulé příbuzne zavřel pěkně v urničce do skříněsurprised

já bych ti třeba nedal vydělat ani kdyby jsi mi kopání a náhrobek nabízel zadarmo bigsmile po mě hrob ani urna nezůstane bigsmile

Banditatom (Člen)
05.01.2015 22:00:47

K.a.s.y.m. psal:
Banditatom psal:
jennys psal:

já bych ti třeba nedal vydělat ani kdyby jsi mi kopání a náhrobek nabízel zadarmo bigsmile po mě hrob ani urna nezůstane bigsmile

....fuckbigsmilea prave kvuli takovejm nemam doma jeste hotovou chodbu a terasuevil

Meloun (Člen)
05.01.2015 22:06:10

Koldan psal:
Meloun psal:

Je to asi stejně složitý nebo jednoduchý jako usadit futra..takže naprosto v klidu..a ti jejich montéři bejvaj taky vyučený kuchaři třeba..bigsmile..Potřebuješ jen klínky, pěnu, vodováhu, kladívko, vrtačku a turbošrouby..např..

Ale fakt je, že většina firem tu montáž má v ceně, takže na celej bejvák bych se s tim asi taky nesral...beer

PURE NAKED BIKE!
Mour (Člen)
05.01.2015 22:07:21

K.a.s.y.m. psal:
Banditatom psal:
jennys psal:

...to se zas my s Ivčou doma hádáme jestli si lehnem tady ve Alten Dorfu s fajným výhledem anebo v rodinném místě ve Svinově, ale zase na hlavní třídě good

bigsmilebigsmilebigsmile

Koldan (Člen)
05.01.2015 22:11:53

K.a.s.y.m. psal:
Koldan psal:
Meloun psal:

zrovna na voknech je úplný hovno.ale většina firem aspoň ty co jsem poptával já dělala montáž zdarma..takže nevidim důvod proč to montovat sám...jen si je to chce pohlídat a proběhnout to po nich s vodováhou než to zapěněj..budeš vypadat chytře a oni si daj většího bacha...moje zkušenost.

ono je to stejný jako dyž sem dojde maník, co má doma tři klíče a kladivo řekne, že si de štelovat motor a ať mu napíšeme návod na tři řádky. Výsledky známe.smile1

tajnej (Člen)
06.01.2015 00:44:08

modelově:
cena oken 20000 bez DPH
montáž 4000 bez DPH
24000x1,15=27600 vč DPH 15%

cena oken 20000 bez DPH
bez montáže DPH 21%
20000x1,21=24200 vč DPH 21%

rozdíl 3400
jebání se s tím
přemejšlet jak přivézt bez rozbití nový a kam vyhodit starý
problematická záruka...

já bych hlasoval pro "včetně montáže"

a jasně že někdo nabízí montáž zdarma a úplně všichni obrovskou slevu, ale filous eště není důchodce aby na takovýhle triky nalít a podívá se na to konečný číslo úplně dole a donutí je aby řekli, že to je konečná cena. fertig.

a teď si du dát za ty rady panáka slivovičky.
a eště jednoho na oslavu, neb sme dneska hráli s houskou v jedný lajně a rozmázli sme soupeře jak mouchu na novym vokně.

tachec (Člen)
06.01.2015 06:46:59

Hlavně sám bude těžko montovat nějaký velký rámy - to chce dělat minimálně ve dvou lidech, takže ve finále by musel tomu druhému stejně něco dát idontknow

Navíc ty firmy si s sebou berou ještě nějakýho pucfleka, který mu pak případně začistí špalety...

▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
K.a.s.y.m. (Člen)
06.01.2015 07:17:41

tajnej psal:

modelově:
cena oken 20000 bez DPH
montáž 4000 bez DPH
24000x1,15=27600 vč DPH 15%

cena oken 20000 bez DPH
bez montáže DPH 21%smile2
20000x1,21=24200 vč DPH 21%

rozdíl 3400
jebání se s tím
přemejšlet jak přivézt bez rozbití nový a kam vyhodit starý
problematická záruka...

já bych hlasoval pro "včetně montáže"

a jasně že někdo nabízí montáž zdarma a úplně všichni obrovskou slevu, ale filous eště není důchodce aby na takovýhle triky nalít a podívá se na to konečný číslo úplně dole a donutí je aby řekli, že to je konečná cena. fertig.

a teď si du dát za ty rady panáka slivovičky.
a eště jednoho na oslavu, neb sme dneska hráli s houskou v jedný lajně a rozmázli sme soupeře jak mouchu na novym vokně.

takovej blázen abych poptal jednu firmu a řek dobrý fakt nejsem..dělal jsem vyběrko z asi 10-ti firem.nakonec vyhrála ne uplně nejlevnější ale nabídli lepší servis a veškeré doplnky byli značně levnější.

Filous (Člen)
06.01.2015 07:54:44

...no já to určitě montovat nebudu, se znám, chytnou ve mě saze, nový vokna po tom co je vynesu nahóru fsteky rozmlátim, vyhážu je zas ze třetího patra dólu na trávník a do tech děr povjesim jutový pytle...nenene...navíc to potřebuju i ňák začistit, bo nevim s čoho se míchá to bláto kerym se to dozdívá, to je ňákej jíl a kravince se štěrkem??? ...řikam to dobře betonářu??? ...nebo s čoho vy to mícháte???surprised

bigsmile

XJelen (Člen)
06.01.2015 08:14:41

Meloun, kásym... "zrovna na voknech je hovno" ... jojo bigsmilebigsmilebigsmile
možná by ses divil jaký "nepodstatný" detaily rozhodujou a zrovna panelák je záležitost, kde se toho může domrdat nejvíc. Do Ytongový novostavby jsme to měli jako za odměnu, to zvládnete i vy dva evil

Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen)
06.01.2015 08:34:31

Proto říkám že je na tom prd bigsmile
byli docela spokojený že byli všechny díry pravoúhlý čistý a hladký..11 oken včetně vchodovek a francouzskýho okna měli za dvě hodiny hotový i s úklidem. A byli tam tří.

hlemejzd999 (Člen)
06.01.2015 08:52:08

K.a.s.y.m. psal:

Proto říkám že je na tom prd bigsmile
byli docela spokojený že byli všechny díry pravoúhlý čistý a hladký..11 oken včetně vchodovek a francouzskýho okna měli za dvě hodiny hotový i s úklidem. A byli tam tří.

když jsme osazovali okna u nás, tak se v tom kamennym domečku udělaly o něco větší díry, než byl záměr( to samo bigsmile )... francouzský dveře jsme museli zapěnit jen od poloviny nahoru, protože dole vypadl na každym rohu kamen tak metr na metr velkej a muselo se to dozdít ... prostě parádagoodbigsmile ...když tady chceš vyvrtat 6 díru do zdi , tak 4 vrtákem a stejně je z toho 12 bigsmile ...nejaky okna v paneláku jsou proti tomu paráda bigsmile

Petr J. (Člen)
06.01.2015 09:49:57

hlemejzd999 psal:

když jsme osazovali okna u nás, tak se v tom kamennym domečku udělaly o něco větší díry, než byl záměr( to samo bigsmile )... francouzský dveře jsme museli zapěnit jen od poloviny nahoru, protože dole vypadl na každym rohu kamen tak metr na metr velkej a muselo se to dozdít ....když tady chceš vyvrtat 6 díru do zdi , tak 4 vrtákem a stejně je z toho 12 ...

...se nediv, když bydlíš v jeskyni....bigsmile

hlemejzd999 (Člen)
06.01.2015 10:31:43

Petr J. psal:
hlemejzd999 psal:

když jsme osazovali okna u nás, tak se v tom kamennym domečku udělaly o něco větší díry, než byl záměr( to samo bigsmile )... francouzský dveře jsme museli zapěnit jen od poloviny nahoru, protože dole vypadl na každym rohu kamen tak metr na metr velkej a muselo se to dozdít ....když tady chceš vyvrtat 6 díru do zdi , tak 4 vrtákem a stejně je z toho 12 ...

...se nediv, když bydlíš v jeskyni....bigsmile

bigsmile ...aspoň sem neprší bigsmile

Meloun (Člen)
06.01.2015 10:52:09

Dyk má filous hromadu potomků..surprised..nakáže dva pracovní vejkendy a fertig!! Nebo jsme to dopracovali už tak, že ani mladý stárnoucímu tatíkoj nezištně nepomůžou?idontknowsmile2bigsmile

Tak já jsem si je dával sám, páč se přes léto beztak kopu do prdele na mateřský..pobírám kurevskou rentu, dítě je v jeslích a pani od rána do večera v práci..bigsmile

PURE NAKED BIKE!
Filous (Člen)
06.01.2015 11:28:22

Meloun psal:

Dyk má filous hromadu potomků..surprised..nakáže dva pracovní vejkendy a fertig!! Nebo jsme to dopracovali už tak, že ani mladý stárnoucímu tatíkoj nezištně nepomůžou?idontknowsmile2bigsmile

Tak já jsem si je dával sám, páč se přes léto beztak kopu do prdele na mateřský..pobírám kurevskou rentu, dítě je v jeslích a pani od rána do večera v práci..bigsmile

...co sem psal vejš??? ...sem to trefil, rentijér na dofčecool ...to je pag lepčí letovat si trubičky a vosazovat vokna neš si kousat nudou nechtybigsmile ...a dyby sme to ďáli s kucííma, tag se pozabíjíme, ne ne, pekař by neměl vopravovat motorky, mechanik by neměl montovat vokna a zedník by neměl píct housky anep šefče drš se svýho kopytacool

Meloun (Člen)
06.01.2015 13:05:20

anep šefče drš se svýho kopyta

idontknowidontknow..tak to nevim, čim bych se živil..idontknowbigsmile

PURE NAKED BIKE!
Libor nx (Člen)
06.01.2015 16:24:43

Meloun psal:

anep šefče drš se svýho kopyta

idontknowidontknow..tak to nevim, čim bych se živil..idontknowbigsmile

Buď v klidu,já si myslím,že takovejch min. 50% lidí dělá úplně něco jinýho než na co má školu a uživí se.U nás montujou auta lidi,který před vstupem do fabriky ani nevěděli na kterou stranu utahuje šroubek.idontknowhelpbigsmile

yebat (Člen)
06.01.2015 18:11:42

Já bych si zas nic neudělal doma sám...
smile1

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS