Nejsi přihlášen
Dopravní buzerace..
..další level..
http://www.novinky.cz/auto/358492-znovu … rolce.html
..ješte že u článku není fotka Humla,to už bych vážně
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 14.01.2015 20:10:08 Offline |
Re: Dopravní buzerace..
já jsem to teda pročet jen zběžně,ale pokud si pamatuju tak tohle mohl policajt udělat vždy.Jen teď víc opsali a udělali z toho samostatnou vyhlášku...tak nevim co se rozčilujete...kolik z vás jezdí vědomě na sjetejch gumách s rozbitejma světlama oknama atd...myslim,že nikdo takže se nic nemění...kdo jezdí ten si auto udržuje pravidelně.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:já jsem to teda pročet jen zběžně,ale pokud si pamatuju tak tohle mohl policajt udělat vždy.Jen teď víc opsali a udělali z toho samostatnou vyhlášku...tak nevim co se rozčilujete...kolik z vás jezdí vědomě na sjetejch gumách s rozbitejma světlama oknama atd...myslim,že nikdo takže se nic nemění...kdo jezdí ten si auto udržuje pravidelně.
....a to s těma kontrolkama zas nějaký chytrý "novinář
" něco vybzdil
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:já jsem to teda pročet jen zběžně,ale pokud si pamatuju tak tohle mohl policajt udělat vždy.Jen teď víc opsali a udělali z toho samostatnou vyhlášku...tak nevim co se rozčilujete...kolik z vás jezdí vědomě na sjetejch gumách s rozbitejma světlama oknama atd...myslim,že nikdo takže se nic nemění...kdo jezdí ten si auto udržuje pravidelně.
....a to s těma kontrolkama zas nějaký chytrý "novinář
" něco vybzdil
Policajt stejně ví co ti tam má svítit.
Stránky: 1