Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 04.02.2011 12:45:12 Offline |
Re: ....asi umřu hlady, ale snad budu jezdit
hlemejzd999 psal:tak fšem ,kdo drží dietu,at se dobře cvičí do rytmu ...při tomhle budete hubnout raketově
http://www.youtube.com/watch?v=l8Y8IrN_ … _embedded#
ale musíte dodržovat ty serie ,jako v klipu woe
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Michal Dk psal:...tak mi držte palce páč to musím dát celkem 14 dní. Jestli neumřu hlady budu referovat.
Tak už by mohli bejt nějaký hmatatelný výsledky.14 dní je pryč.Umřels?
...do telefonu mluví a mlaská při tom, takže asi vše při starým
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Michal Dk psal:...tak mi držte palce páč to musím dát celkem 14 dní. Jestli neumřu hlady budu referovat.
Tak už by mohli bejt nějaký hmatatelný výsledky.14 dní je pryč.Umřels?...do telefonu mluví a mlaská při tom, takže asi vše při starým
No jo von skončil s jídelníčkem jak psal na začátku ve středu,takže zbytek tejdne žere normálně.
Libor nx psal:Vyprdněte se na hubnutí,Já bych to vyřešil s komboškou podobně jako tady
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … razek1.jpg
a máš díru i na zadku? jako aby ti nerupli ve švu modrá ústřice hadr
Život je boj-mašina je nej!!!
.....tak samo, že žiju. A pochlubím se, dole je 10kg a je mi fajn....jedu na dělené stravě....žaludek se smrsk jak sem potřeboval....fakt pohoda
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:.....tak samo, že žiju. A pochlubím se, dole je 10kg a je mi fajn....jedu na dělené stravě....žaludek se smrsk jak sem potřeboval....fakt pohoda
sem zvědavá jak dopadne tvá dělená strava na prvnim srazu
K.a.s.y.m. (Člen) 10.02.2011 15:20:29 Offline |
Kukii psal:kojaksro psal:.....tak samo, že žiju. A pochlubím se, dole je 10kg a je mi fajn....jedu na dělené stravě....žaludek se smrsk jak sem potřeboval....fakt pohoda
No klasika..guláš na jednom talíři a knedlíky na druhym
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:kojaksro psal:.....tak samo, že žiju. A pochlubím se, dole je 10kg a je mi fajn....jedu na dělené stravě....žaludek se smrsk jak sem potřeboval....fakt pohoda
No klasika..guláš na jednom talíři a knedlíky na druhym
Viděls někdy Kojaka žrát knedlíky ? Správně to je guláš na jednom talíři a vedle v hlubokym vodka :)))
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
sem zvědavá jak dopadne tvá dělená strava na prvnim srazuNo klasika..guláš na jednom talíři a knedlíky na druhym
Viděls někdy Kojaka žrát knedlíky ? Správně to je guláš na jednom talíři a vedle v hlubokym vodka :)))
a ve džberu vedle redbull
....tak se musím pochlubit.
Do kombošky sice už nehubnu, ale mám pojebanou kyčel (artróza kyčelní jamky po ráně v káře v mladým věku). No a jelikož jsem celou sezónu 2014 na motorce dosti trpěl, tak jsem se rozhodl, že abych mohl jezdit " bezbolestně" kyčli ulevím a něco shodím. Poslední varianta je novej kloub a to bych stejně musel váhu redukovat.
No, ale jelikož se rád najím a i napiju (trošku), tak my nezbylo redukovat váhu jinak než pohybem. od 6hod. ráno cca. 4-6x týdně posilka ve stylu 25min. klasika cvičení partie a 60min kardio (cca. 10km) v různých tempech, CroosCountry (na pás kvůlivá kyčli nemohu a na kole mi tvrdne prostata).
Výsledek, podotýkám bez úpravy jídelníčku, akorát se snažím nepřežírat večer, jinak jím normálně. začátek Listopadu 2014 váha 125Kg, aktuálně 111Kg.
Musím řici, že kyčli se samozřejmě ulevilo a tahat vo 14Kg méně je taky fajn.
Samo, že budu muset cvičit pokračovat, protože při mém pohybu, ráno do práce autem a s práce to je asi 50-100m chůze a po kráme těch dalších 100m chůze a to je opravdu málo.
...jsem na sebe pyšný (uvidíme jak dlouho) a zima je dlouhá
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Kurva Stepane, to ti chvalim , a nerika ti aji pani doma ze sukas vo trosku lip ?
Já loňskou zimu shodil nějakejch 12kg a za motochlastgrilsezonu sem to samozřejmě fšecko nabral,takže sem nedávno začal znova. Když su doma,tak si navečer hodím 30km na rotopedu,zhruba 4x týdně a tak jednou-dvakrát du na hodinu plavat. Pomalu něco spadlo dolů,ale na váhu už zásadně nelezu a vo čísla se nestarám,de mě vo to,cítit se vo něco líp... Trochu dost mě to fšecko hatí pívo Jenže když je to taková dobrota Ale asi budu muset hodit zahlavu ty dvoudení pivní maratóny,to je fakt záhul Připadám si,jako bych trochu stárnul nebo co kurva
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hlemejzd999 (Člen) 10.02.2015 19:19:34 Offline |
Já taky pribiram, páč se mám jak prase v žitě, ale seru na to, pač mám už rozum
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
... a co totok
http://www.novinky.cz/koktejl/361130-sl … gramu.html
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Co furt řešíte
Rada z praxe
Vyhodím všechny starý kalhoty(ostatní nevadí) měl jsem 32-33...
Koupím o 2 čísla menší(teď mám 29-30 dle výrobce a sezóny) - bez streče!!!!!!
A otrava se stahovací elektropáskou která je drží vás už donutí
A pro extrémisty, když jsem měl přes devadesát kilo tak jsem vyhodil ledničku a 50% úspěchu bylo doma
A už ji nekoupil, bo na co
God Save The Queen!
Progear 650 (Člen) 10.02.2015 22:22:17 Offline |
VikecB12 psal:Já loňskou zimu shodil nějakejch 12kg a za motochlastgrilsezonu sem to samozřejmě fšecko nabral,takže sem nedávno začal znova. Když su doma,tak si navečer hodím 30km na rotopedu,zhruba 4x týdně a tak jednou-dvakrát du na hodinu plavat. Pomalu něco spadlo dolů,ale na váhu už zásadně nelezu a vo čísla se nestarám,de mě vo to,cítit se vo něco líp... Trochu dost mě to fšecko hatí pívo Jenže když je to taková dobrota Ale asi budu muset hodit zahlavu ty dvoudení pivní maratóny,to je fakt záhul Připadám si,jako bych trochu stárnul nebo co kurva
S tim chlastem to mam stejne. Dva dny uz me to moc nejde. A hlavne jak sem prestal lejt v tydnu ve vsedni dny, tak i pak bejvam vo viku dost rychle na krupici... Asi starnu tez
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 11.02.2015 06:40:12 Offline |
Kelly01 psal:Co furt řešíte
Rada z praxe
Vyhodím všechny starý kalhoty(ostatní nevadí) měl jsem 32-33...
Koupím o 2 čísla menší(teď mám 29-30 dle výrobce a sezóny) - bez streče!!!!!!
A otrava se stahovací elektropáskou která je drží vás už donutí
A pro extrémisty, když jsem měl přes devadesát kilo tak jsem vyhodil ledničku a 50% úspěchu bylo doma
A už ji nekoupil, bo na co
když ti sociální služba vozi třikrát denně čerstvej gáblík tak na co ledničku
K.a.s.y.m. (Člen) 11.02.2015 06:47:24 Offline |
yebat psal:K.a.s.y.m. psal:když ti sociální služba vozi třikrát denně čerstvej gáblík tak na co ledničku
na chlast...
Ferneta si dá v bufáči cestou z fitka...má to zmáklí pěkně
Problém jsou moje večerní pivka+panák a následná večeře před spaním..
Po zimním žracím jo-jo efektu mám 3-4 kila zpět
A hlavně špatné návyky
Ale začíná fit-sezóna v Lídlu takže naivky co si myslí že můžou zhodit cvičením doma nebo pomocí "echt" trikotů a potítek můžou vyrazit
God Save The Queen!
Progear 650 psal:S tim chlastem to mam stejne. Dva dny uz me to moc nejde. A hlavne jak sem prestal lejt v tydnu ve vsedni dny, tak i pak bejvam vo viku dost rychle na krupici... Asi starnu tez
Jo to byly pondelky...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Progear 650 (Člen) 11.02.2015 19:56:41 Offline |
Ondráš psal:Progear 650 psal:S tim chlastem to mam stejne. Dva dny uz me to moc nejde. A hlavne jak sem prestal lejt v tydnu ve vsedni dny, tak i pak bejvam vo viku dost rychle na krupici... Asi starnu tez
Jo to byly pondelky...
To byly... Ani mi nemluv
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Ondráš psal:Progear 650 psal:To byly... Ani mi nemluv
Ale zase máš vyrýsovanou postavu... Se mnou už bys měl břicho.
jako az tak? A to jde? Ja vim, ze je Progear sexualni bestie ... ale, ze by si nechal udelat dite ....
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Progear 650 psal:Ondráš psal:Progear 650 psal:S tim chlastem to mam stejne. Dva dny uz me to moc nejde. A hlavne jak sem prestal lejt v tydnu ve vsedni dny, tak i pak bejvam vo viku dost rychle na krupici... Asi starnu tez
Jo to byly pondelky...
To byly... Ani mi nemluv
Mi povídejte. Tohle pondělí bylo zase unikátní.
Čaroděj Dobroděj 8-)
Progear 650 (Člen) 14.02.2015 21:29:23 Offline |
xrohy psal:Progear 650 psal:Ondráš psal:
Jo to byly pondelky...To byly... Ani mi nemluv
Mi povídejte. Tohle pondělí bylo zase unikátní.
To mi je jasny
"44 HONDA CBR 600RR 44"