Nejsi přihlášen
špatně sjetá zadní pneu
čauves, tak jsem se rozhodl taky se zeptat než budu kopovat nový pneu co jsem dělal blbě. Mám sjetou víc levou stranu zadní pneu, při dotahování řetězu jsem se řídil i měrkou i vlastním přeměřováním( vzdálenost kola od kyvky). Je to moje debilitou a špatným dotahováním nebo může být hnutá třeba kyvka nebo něco podobného ? Každopádně když byla pneu nesjetá tak to nikam netáhlo.
Co by to bylo za svět, kde by se na držku nepadalo :) !
Re: špatně sjetá zadní pneu
VikecB12 psal:Kolo seřizuj zásadně podle risek na šponováku na každé straně. Kolo není v kyvce symetricky,kuli řetězu....
Nejezdíš prostě jen trochu vostřeji do levejch zatáček,než do pravejch?...
Kruháče pokaždý 3x dokola
horší zpráva je že ta riska se hejbe ... a je schopná se hnout i o jednu čárku a ne nejezdim okruhy aby to bylo z jízdy doleva ke všemu pravák takže honim, mlatim, prstim a klopim víc na pravou
Asi nic neobvyklýho mam to uplně na stejno sjetý na levou stranu i teda na předku :D ma připravený nový gumy a béčko rozebraný do šroubku :D tak uvidim pak .
Nikdo neví, co je smrt, a přece se jí všichni bojí, jako by uznávali, že je největším zlem, třeba je pro člověka největším dobrem.“
Honzik8719 (Člen) 27.02.2015 07:33:34 Online |
presne jak pise vikec nehledej v tom zadnou vyšší vedu a začni s novou sadou jezdit a tahat i doprava
...relativní kochač...
zzzmrzlinar (Člen) 27.02.2015 09:23:21 Offline |
no já myslím, že jenom na přirozenej rozdíl v klopení levejch a pravejch je tohle setsakramentskej rozdíl ve sjetí, takže bych to nepodceňoval.
drakstr psal:Asi nic neobvyklýho mam to uplně na stejno sjetý na levou stranu i teda na předku :D ma připravený nový gumy a béčko rozebraný do šroubku :D tak uvidim pak .
no já mám předek sjeej v pořádku na střed, ale zadek fpiči
zzzmrzlinar (Člen) 27.02.2015 13:57:00 Offline |
touchside psal:drakstr psal:Asi nic neobvyklýho mam to uplně na stejno sjetý na levou stranu i teda na předku :D ma připravený nový gumy a béčko rozebraný do šroubku :D tak uvidim pak .
no takže to máš to do štaflí. to zadní kolo je postě křivě
zzzmrzlinar psal:touchside psal:drakstr psal:Asi nic neobvyklýho mam to uplně na stejno sjetý na levou stranu i teda na předku :D ma připravený nový gumy a béčko rozebraný do šroubku :D tak uvidim pak .
no takže to máš to do štaflí. to zadní kolo je postě křivě
...to vůbec nemusí bejt pravda, když budeš brzdit v zatáčkách, budeš mít smetenej předek, když budeš přidávat plyn na výjezdu ze zatáčky ještě v náklonu, vometeš zadek a to klíďopíďo každou stranu dost rozdílně, tak je nestresuj
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:zzzmrzlinar psal:touchside psal:
no já mám předek sjeej v pořádku na střed, ale zadek fpičino takže to máš to do štaflí. to zadní kolo je postě křivě
...to vůbec nemusí bejt pravda, když budeš brzdit v zatáčkách, budeš mít smetenej předek, když budeš přidávat plyn na výjezdu ze zatáčky ještě v náklonu, vometeš zadek a to klíďopíďo každou stranu dost rozdílně, tak je nestresuj
...jasny...a navic je pravak,tagze je jasny,ze do leva klopi a pridava vic
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Francouz psal:touchside psal:horší zpráva je že ta riska se hejbe ... a je schopná se hnout i o jednu čárku
Jak hejbe? Dotahnes to jak se ma, a po vyjizdce je to rozhozeny?
...ale né, na B6 sou plechový příložky s ryskama a ty se při dotahování pohybujou...chce je to malinko sklepnout...tu spodní část co je pod kyvkou, aby byli bez vůle...a pak seřizovat podle rysek, je to motorka a né raketoplán, aby bylo nutný to měřit šuplerou na desetiny
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:osiris psal:zzzmrzlinar psal:
no takže to máš to do štaflí. to zadní kolo je postě křivě...to vůbec nemusí bejt pravda, když budeš brzdit v zatáčkách, budeš mít smetenej předek, když budeš přidávat plyn na výjezdu ze zatáčky ještě v náklonu, vometeš zadek a to klíďopíďo každou stranu dost rozdílně, tak je nestresuj
...jasny...a navic je pravak,tagze je jasny,ze do leva klopi a pridava vic
tesat do kamene
voba
Strýcfajtr !!!
Filous psal:Francouz psal:touchside psal:horší zpráva je že ta riska se hejbe ... a je schopná se hnout i o jednu čárku
Jak hejbe? Dotahnes to jak se ma, a po vyjizdce je to rozhozeny?
...ale né, na B6 sou plechový příložky s ryskama a ty se při dotahování pohybujou...chce je to malinko sklepnout...tu spodní část co je pod kyvkou, aby byli bez vůle...a pak seřizovat podle rysek, je to motorka a né raketoplán, aby bylo nutný to měřit šuplerou na desetiny
a já to třeba tou šuplérou dělám nó
MRDAT!!!
Kožak psal:Filous psal:Francouz psal:
Jak hejbe? Dotahnes to jak se ma, a po vyjizdce je to rozhozeny?...ale né, na B6 sou plechový příložky s ryskama a ty se při dotahování pohybujou...chce je to malinko sklepnout...tu spodní část co je pod kyvkou, aby byli bez vůle...a pak seřizovat podle rysek, je to motorka a né raketoplán, aby bylo nutný to měřit šuplerou na desetiny
a já to třeba tou šuplérou dělám nó
A já myslel, že jsem jedinej takovej blázen.
Mám sice vždycky opravdu jednostopý vozidlo, ale stejně se mě guma taky sjíždí vždy víc v pravo. Přisuzuju to spíš špatnýmu jízdnímu stylu, špatnýmu posedu, sklonu vozovky v přímý atd.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:Kožak psal:Filous psal:
...ale né, na B6 sou plechový příložky s ryskama a ty se při dotahování pohybujou...chce je to malinko sklepnout...tu spodní část co je pod kyvkou, aby byli bez vůle...a pak seřizovat podle rysek, je to motorka a né raketoplán, aby bylo nutný to měřit šuplerou na desetinya já to třeba tou šuplérou dělám nó
A já myslel, že jsem jedinej takovej blázen.
Mám sice vždycky opravdu jednostopý vozidlo, ale stejně se mě guma taky sjíždí vždy víc v pravo. Přisuzuju to spíš špatnýmu jízdnímu stylu, špatnýmu posedu, sklonu vozovky v přímý atd.
Houno.... Víc vlevo ...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Zdar synci, tež sem to jednu dobu řešil, proč a jak. Pak sem kajsyk četl, nevim kaj, že to nerovnoměrne sjeti je kvuli sklonu vozovky od prostředka ke krajnici kvuli odtoku vody když prši. Anebo taky samozřejmě by za to mohly aji ty kruhače.
Ale asi bych to až tak brutalně neřešil, bo vliv na jizdu sem si zatim nevšiml.
......bo Ostrava je regijon razovyty.......
Progear 650 (Člen) 03.03.2015 21:24:04 Offline |
Musim rict, ze blbe sjeta guma me stresuje uz roky...
Nastesti to zatim vzdy dopadlo dobre...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
CaFry psal:Zdar synci, tež sem to jednu dobu řešil, proč a jak. Pak sem kajsyk četl, nevim kaj, že to nerovnoměrne sjeti je kvuli sklonu vozovky od prostředka ke krajnici kvuli odtoku vody když prši. Anebo taky samozřejmě by za to mohly aji ty kruhače.
Ale asi bych to až tak brutalně neřešil, bo vliv na jizdu sem si zatim nevšiml.
Já myslím, že je to kec. Já mám placku vždycky přesně uprostřed.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1