Nejsi přihlášen
Re: sekáč na ráfky a gumy (auto)
...a já ty 17" co inzeruju i tady zas na Bazoši prodal do tejdne...a zájemcůch bylo jag psůch, tag nevim
...Freši vraš je na Bazoš a uvidíš, za to nic nedáš...ale počítej, že ti za to nigdo nedá víc jag 4-5000,- ...jo a neš je tam budeš dávat, tag je umej, nablejskej a znova pořádně vyfoť
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...a já ty 17" co inzeruju i tady zas na Bazoši prodal do tejdne...a zájemcůch bylo jag psůch, tag nevim
...Freši vraš je na Bazoš a uvidíš, za to nic nedáš...ale počítej, že ti za to nigdo nedá víc jag 4-5000,- ...jo a neš je tam budeš dávat, tag je umej, nablejskej a znova pořádně vyfoť
jj tak budu leštit (aspon zjistim ten druhej rozměr:) .. dik ..
Bandit pičo
Filous psal:...a já ty 17" co inzeruju i tady zas na Bazoši prodal do tejdne...a zájemcůch bylo jag psůch, tag nevim
asi mám blbou rozteč :(
MRDAT!!!
Kožak psal:Filous psal:...a já ty 17" co inzeruju i tady zas na Bazoši prodal do tejdne...a zájemcůch bylo jag psůch, tag nevim
...Freši vraš je na Bazoš a uvidíš, za to nic nedáš...ale počítej, že ti za to nigdo nedá víc jag 4-5000,- ...jo a neš je tam budeš dávat, tag je umej, nablejskej a znova pořádně vyfoťasi mám blbou rozteč :(
...a to máš 18" 4x114??? ...že bych tě jich zbavil???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1