Nejsi přihlášen
Duvod proc je nase republika tam kde je
Snad vsichni se nekdy setkali s necim jako je prijmovy pokladni doklad. Vsichni vi (nebo alespon tusi) jak vypada a co na nem ma byt.
Pro mene znale dam priklad...
Tady davam k porovnani prijmovy pokladni doklad z UK.
By me zajimalo kdo by tohle obhajil pred kontrolou z bernaku.
Bud jsou blazni oni, nebo my.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Re: Duvod proc je nase republika tam kde je
Ale dane si zase jako ohlidat umej. Me nahaneli a vypisovali mastny pokuty za to, ze jsem nezaplatil dane v obdobi, kdy jsem tam vubec nepracoval (zamestnavatel zapomel nahlasit, ze uz tam nejsem). Po prvnim vysvetleni situace mi teda poslali dopis, ze uz jako nic nedluzim. Ale aby me udrzeli ve strehu, tak za mesic prisel dalsi vyhruznej dopis, ze mam zaplatit dane za nejakej jinej rok, kdy jsem tam taky nebyl
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Ja mel opacny problem. Ja se prisel na urad zaregistrovat ze jako budu platit dane. To bylo prvne co se na me urednice podivala jako ze co je to za blazna, ze sam od sebe prijde platit dane. Pak se me zeptala jestli jsem nezamstnany a jestli chci nejake prispveky nebo pridavky. Kdyz jsem se snazil znova vysvetlit moji situaci a rekl, ze ani kvuli jednomu jsem tam neprisel, ze nechci zadnou podporu, naopak chci platit dane, tak se uz otocila pulka kanclu se stejnym pohledem jako mela prvne ona. Myslim, ze kdybych to zopakoval potreti, tak me odvezou panove v bilych plastich.
Vyresila to tradicnim: "Zavolejte si na tohle cislo". To je hodne oblibena veta.
Ondráš psal:Ja mel opacny problem. Ja se prisel na urad zaregistrovat ze jako budu platit dane. To bylo prvne co se na me urednice podivala jako ze co je to za blazna, ze sam od sebe prijde platit dane. Pak se me zeptala jestli jsem nezamstnany a jestli chci nejake prispveky nebo pridavky. Kdyz jsem se snazil znova vysvetlit moji situaci a rekl, ze ani kvuli jednomu jsem tam neprisel, ze nechci zadnou podporu, naopak chci platit dane, tak se uz otocila pulka kanclu se stejnym pohledem jako mela prvne ona. Myslim, ze kdybych to zopakoval potreti, tak me odvezou panove v bilych plastich.
![]()
Vyresila to tradicnim: "Zavolejte si na tohle cislo". To je hodne oblibena veta.
tim se tam resi skoro vsechno Vubec nevadi, ze operator na tom cisle je v indii a jde jen o to, aby informoval uklizecku, ze ma jit setrit rozlity kafe. (dotycnej kafovej chudak dostal vyslovene zakazano, aby si to po sobe utrel sam
)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Fresh Man psal:Baltazar psal:no a já su fčíl nezaměstnanec
, skoro jako kelly 01 akurát na kole nejezdím ale zvěř tu já zas žeru
tagže zabíjíš z hladu ...
aha tak to jo
Ano, jsem nezaměstnaný a těžce to nesu
Ale nikdy, nikdy bych nezabil
Rozplakali jste mne, jdu do azyláku do fitka na solárko, masáž a polívku(bo bych nezabil a popelnice ja až další level)
God Save The Queen!
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Váhám nad VŠ...
Určitě by mi to nějaká agentura pro začleňování 50+ doporučila
Mohl bys mluvit s katorama jako v Marecku, podejte mi pero:
Podivej se docente... My jsme asi tak stejne stari...
A doktorandi by ti mohli vykat.
http://www.lli.vutbr.cz/univerzita-tretiho-veku
A jak Kuba poznamenal, pokud si nestudoval tak mas zdarma standartni dobu studia + 1 rok. Pak teprve musis platit.
Muzes pozadat o socialni stipendium (nejakych 1600,-/mesic) a treba by ti priznali i specialni socialni stipendium kdy udelas tema svejma operovanejma ocima smutnej pohled.
Stránky: 1