Nejsi přihlášen
Re: Barynek Jr.
Loser psal:gratulace.
ze je eskar, jde poznat z te fotky hned na prvni pohled. Jen eskari cucaj ruzovy dudliky
čekal jsem, kdo se toho chytne ale čekal jsem spíš Ondráše nebo Banditatoma, no ale od tebe je to taky milý
než jsem sešel o dvě patra níž, už to měl v puse a neměl jsem to srdce mu chudákovi po hodině života brát prozatím jedinou radost... ale tahal fajně, pivní sací reflex zdá se bude vyvinutej kvalitně
PS: Vona tě v květnu přejde prdel (viz. tvuj topic v diskuzi)
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Loser psal:gratulace.
ze je eskar, jde poznat z te fotky hned na prvni pohled. Jen eskari cucaj ruzovy dudlikyčekal jsem, kdo se toho chytne ale čekal jsem spíš Ondráše nebo Banditatoma, no ale od tebe je to taky milý
než jsem sešel o dvě patra níž, už to měl v puse a neměl jsem to srdce mu chudákovi po hodině života brát prozatím jedinou radost... ale tahal fajně, pivní sací reflex zdá se bude vyvinutej kvalitně
PS: Vona tě v květnu přejde prdel (viz. tvuj topic v diskuzi)
prdel me presla uz pred rokem, kdyz jsem si domu privezl malou eNkarku (eNkare poznas podle toho, ze zadnej dudlik nepotrebuje ). Kveten bude jen prirozene ukonceni dalsi etapy meho zivota
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:barynek psal:Loser psal:gratulace.
ze je eskar, jde poznat z te fotky hned na prvni pohled. Jen eskari cucaj ruzovy dudlikyčekal jsem, kdo se toho chytne ale čekal jsem spíš Ondráše nebo Banditatoma, no ale od tebe je to taky milý
PS: Vona tě v květnu přejde prdel (viz. tvuj topic v diskuzi)prdel me presla uz pred rokem, kdyz jsem si domu privezl malou eNkarku (eNkare poznas podle toho, ze zadnej dudlik nepotrebuje ). Kveten bude jen prirozene ukonceni dalsi etapy meho zivota
prej před rokem, ale důkaz nebyl... nevěřim ti ani slovo
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 19.03.2015 16:54:30 Offline |
Gratulujem nejvicea doufam ze nebude po tatoj(ten ruzovej dudlik tomu sic moc nenapovida)a pozna jak ma vypadat motorka
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 19.03.2015 17:06:50 Offline |
gratulace k eSkařoj
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 19.03.2015 20:40:19 Offline |
gratulace učitelskej.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nicola.foxx (Člen) 19.03.2015 23:03:29 Offline |
Gratulace
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
huskyb12 psal:tak hip hip pičo :)
Jenom furt přemejšlim, esli to nejni tejrání dětí nebo vohrožování mravní výchovy nebo tak něco, dělat z mladýho hnedle eSkaře :)
musíš mu právě dát kvalitní vklad do života, aby se tvaroval již od útlého dětství
Bandit 4EVER!!!
Honzik8719 (Člen) 20.03.2015 10:05:56 Offline |
gratulace!
...relativní kochač...
barynek psal:musíš mu právě dát kvalitní vklad do života, aby se tvaroval již od útlého dětství
Se nedivim, ze ty decka dneska umi prd, jestli jim ve skole tlaci do hlavy takhle zkresleny pohled na svet.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:barynek psal:musíš mu právě dát kvalitní vklad do života, aby se tvaroval již od útlého dětství
Se nedivim, ze ty decka dneska umi prd, jestli jim ve skole tlaci do hlavy takhle zkresleny pohled na svet.
objektivní realita je nezkreslená, pravdivá, nevíš co mluvíš
Bandit 4EVER!!!
Progear 650 (Člen) 22.03.2015 11:20:54 Offline |
Gratulace
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1