Nejsi přihlášen
Koupe Inazuma / B12
Zdravim banditaci
Kamos shani Inazumu, ideal plnotucnou, popripade B12N v peknem stavu a protoze chapem ze ten ranec co je nachystany neni nic moc, Ina 750 nebo B6N padaji taky v uvahu.
Pruser jsou samozrejme finance, muze do toho navalit 50, v pripade neceho co chytne za srdce jeste trocha pritlacit.
Tak zkousim aj tu, jestli nekdo nechce vymenit spoustu zeleza za par hrusek.
Jeste dodam, ze klucina je od Budejic a libila by se mu i tato 750 http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … azuma.html . Jestli nekdo zna .
Dik za pomoc a Bandit !
Re: Koupe Inazuma / B12
jaryn psal:Přeposlal jsem ti mail, kterej jsem původně napsal předchozímu zájemci...potvrď mi prosím doručení.
Inazuma má teď namotáno 85.000km... Esivá chcete, můžu to nechat stočit na 36.000
vzhledem k tomu, co maj natoceny jiny masiny, ti tech 36 nikdo nesezere. 18 bude min podezrelejch
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
zzzmrzlinar (Člen) 01.04.2015 12:04:46 Offline |
hele, 18 je málo, 36 moc, myslím, že každá mašina v Čechách má tachách začínající dvojkou . jo a tak tři čtvrtě jich je po důchodcích, by mě zajímalo kde to je, že tam na motorkách jezděj eném sedmdesátníci.
Jinak Jarynovu Inazumku znám a jak to říct, nepotřebuje udělat vůbec nic, všechen spotřebák a cokoliv je udělaný, brzdový kotouče kupovaný vloni. Motor nezmiňuju, ten se bude točit až my nebudeme moct ani chodit.
a vypadá moc dobře, v tý černý jsou ty Zumy nejhezčí.
K.a.s.y.m. (Člen) 01.04.2015 13:39:43 Offline |
seveřani jsou na tyhle KM zvykli..prodal jsem někam nad Děčín jedný holčině šestku Bandita s 87000 a vůbec nesmlouvali ani se neprojeli..prostě naložil a jeli a podle všech zpráv tam jezdí doteď
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zzzmrzlinar (Člen) 01.04.2015 14:04:38 Offline |
no aby nejezdila, ale jináč myslím, že jsme na km jeblý i tady na drsném severu. Prodával jsem 15 let starou motyku borcovi tady z DC a taky měl nejdřívějc kecy, že mu jako musím dát slevu když to má najeto 50.000km, tak jsem mu řekl, jestli si myslí, že 3.000 kilometrů za rok je moc tak ať radši jde a koupí si Pasáta z roku 2002 v Dýzlu s najetejma 100 tisícema, že to bude mít lepčí.
pak už nic neříkal, slevil jsem mu litr za to že je místní a po prdeli, nějakému cypovi z Čurákova bych neslevil ani to.
Jednoduchy reseni, chces/nechces zdar , ja tak treba po stavbe prodaval mychacku na skoro 3 kolecka objem, byla to stara tovarni hruska s prevodovkou natvrdo, a origo motorem. Udrzba, udelal me elektrikar pred stavbou komplet novou elektriku a vypinac aby to nikoho nezabilo, promazal sem otaceni, vymenil olej v prevodovce a nemelo to trabl, hruska za ty leta byla uz lehce dojebana jak nekdo vymlatil starej zashlech beton.
Inu prijel prvni zenich, prej pane to je drahy za 6,5, rikam tak fotky jste videl, cenu taky, rikam co se vam nelibi, no tak ze by chtel slevu ze si myslel ze je to jak novy, Rikam pane tak jestli chcete novou tak kupte novou . No nevzal to
Prijel za tejden dalsi ten byl stastnej, ja to beru chlapum do firmy na stavbu at mame dve, pac tady ty mychacky vydrzej neskutecne, mame presne takovou. Pomohl sem mu to nalozit do Iveca a zaplatil na ruku a spokojenej jel dom.
Takze nenechat se ukolebat hned, proste prodat se to da, nektery veci mene starnou a jsou porad v cene pokud to neni zlikvidovany.
Billy psal:Jednoduchy reseni, chces/nechces zdar , ja tak treba po stavbe prodaval mychacku na skoro 3 kolecka objem, byla to stara tovarni hruska s prevodovkou natvrdo, a origo motorem. Udrzba, udelal me elektrikar pred stavbou komplet novou elektriku a vypinac aby to nikoho nezabilo, promazal sem otaceni, vymenil olej v prevodovce a nemelo to trabl, hruska za ty leta byla uz lehce dojebana jak nekdo vymlatil starej zashlech beton.
Inu prijel prvni zenich, prej pane to je drahy za 6,5, rikam tak fotky jste videl, cenu taky, rikam co se vam nelibi, no tak ze by chtel slevu ze si myslel ze je to jak novy, Rikam pane tak jestli chcete novou tak kupte novou . No nevzal to
Prijel za tejden dalsi ten byl stastnej, ja to beru chlapum do firmy na stavbu at mame dve, pac tady ty mychacky vydrzej neskutecne, mame presne takovou. Pomohl sem mu to nalozit do Iveca a zaplatil na ruku a spokojenej jel dom.
Takze nenechat se ukolebat hned, proste prodat se to da, nektery veci mene starnou a jsou porad v cene pokud to neni zlikvidovany.
Clovece dik, sem ted dostavil barak a prave takovou mordu tam mam, na tri kolca, postavila sotva ctvrty barak nekdy od roku 85 a kdyz sem se poptaval kdo by ji adoptoval, vseci akorat mrmlaji ze takove uz sou k hovnu, dneska ze se pouzivaji mensi ... bla ... kdo by se s tim tahal ... bla
Sem myslel ze pujde srotu, ani to nebudu zkouset, az mi ti ji bylo lito. Nic, postavi sopku a pak to zkusim na aukru.
Ja su prase, míchačka s měkym ma bejt, ty vole, sem apač
Ja ze stavby co zbylo rozprodal uplne vsechno opravdu, nejakej matros co byl a zbyl vsechno pryc, naco to budu skladovat kdyz to mam uz na hovno a mam v tom akorat utopeny prachy. Kdyz budu neco potrebovat tak si to pujdu koupit.
jioolk psal:Billy psal:Jednoduchy reseni, chces/nechces zdar , ja tak treba po stavbe prodaval mychacku na skoro 3 kolecka objem, byla to stara tovarni hruska s prevodovkou natvrdo, a origo motorem. Udrzba, udelal me elektrikar pred stavbou komplet novou elektriku a vypinac aby to nikoho nezabilo, promazal sem otaceni, vymenil olej v prevodovce a nemelo to trabl, hruska za ty leta byla uz lehce dojebana jak nekdo vymlatil starej zashlech beton.
Takze nenechat se ukolebat hned, proste prodat se to da, nektery veci mene starnou a jsou porad v cene pokud to neni zlikvidovany.Clovece dik, sem ted dostavil barak a prave takovou mordu tam mam, na tri kolca, postavila sotva ctvrty barak nekdy od roku 85 a kdyz sem se poptaval kdo by ji adoptoval, vseci akorat mrmlaji ze takove uz sou k hovnu, dneska ze se pouzivaji mensi ... bla ... kdo by se s tim tahal ... bla
Sem myslel ze pujde srotu, ani to nebudu zkouset, az mi ti ji bylo lito. Nic, postavi sopku a pak to zkusim na aukru.
Na Aukto ser, hod to na bazos.cz a mas klid, foto, dobrej popis, cena, musi si to odvezt a fertig.
Jaro je tu tak nevahej, ja ji prodal na podzim uz.
Jeste musim udelat cele ploty a sopku, takze letos se jeste zhodi, do sveta az napresrok. Ale bazos asi fakt lepsi volba...
Jen tak od cesty: koupil sis na zacatku stavby poradnou pistol na PUR peny? Takovou tu teflonovou potvoru tusim za 6-9 stovek? Sem si na zacatku debil rikal, ze toho prece moc penit nebudu a ze se mi to nevyplati a pak se na konci liskal jaky su kokod! Trikrat by se mi zaplatila a jeste bych ju mohl s malou ztratou prodat
Ja kdyz sem potreboval tak sem si ji pujcil z otcove firmy, kdyz sem si namontoval okna s kamosem. Ono ji met doma a pak to nepouzivat nejaky tydny neni uplne dobry, pak to zasycha jsou s tim nekdy trable, lepsi je to mit kdyz to porad pouzivas a cistis cisticem zavit a vstup a jenom prehazujes peny. Ja teho peneni na dome tolik nemel.
zzzmrzlinar (Člen) 07.04.2015 13:51:35 Offline |
tý jo, a pak že se nestočenky nejsou, tendlenc autobus má taky namotáno pětavosumdesát.
hlemejzd999 (Člen) 07.04.2015 20:00:30 Offline |
yebat psal:a vodkaz?
Máš gůgl, ne? ... Si to najdi
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
zzzmrzlinar (Člen) 07.04.2015 21:52:23 Offline |
Stránky: 1