Nejsi přihlášen
Po otočení klíčku se nic neděje
ahoj kluci mám problém. Dnes jsem se chtěla s mazlíkem vyvětrat. Otočím klíčkem a nic. Je úplně mrtvej. Před čtrnácti dny jsem jezdila a vše bylo v pořádku. Baterka a pojistky jsou v pořádku. Nevíte co by to mohlo býti
Banditatom (Člen) 09.04.2015 19:19:02 Offline |
Re: Po otočení klíčku se nic neděje
Jak vis ze je baterka v poradku?merila se? Zkontroloval bych hlavni pojistku...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 09.04.2015 20:00:36 Offline |
Žabička psal:Baterku jsem dala na nabíječku a hned to skočilo že je plná. Mám rovnou na baterku píchlou usb nabíječku a to nabíji bez problémů. Pojistku jsem zkoušela novou a nic. Jsem už v koncích
To ze ti hned baterka skocila ze je plna neznamena ze je ziva...zajdi do nejake baterkarny a nech ji testnout...me baterku umrela ze dne na den skratla....nabijecka hlasila ze je plna voltmetr ukazal plnej stav ale byla dead..podobnej problem jen problikly kontrolky
Banditatom psal:Žabička psal:Baterku jsem dala na nabíječku a hned to skočilo že je plná. Mám rovnou na baterku píchlou usb nabíječku a to nabíji bez problémů. Pojistku jsem zkoušela novou a nic. Jsem už v koncích
To ze ti hned baterka skocila ze je plna neznamena ze je ziva...zajdi do nejake baterkarny a nech ji testnout...me baterku umrela ze dne na den skratla....nabijecka hlasila ze je plna voltmetr ukazal plnej stav ale byla dead..podobnej problem jen problikly kontrolky
Tak tam po neděli sjedu to nechat testnout. Díky
zeptám se asi blbě ale neděje se vůbec nic nebo aspoň naběhnou budíky a rosvítěj se kontrolky. Pokud ne tak bych hledal chybu v baterce nebo pojistce, pokud ano koukni na přepínač na pravém řídítku.
Dneska sem si s tim celkem užil
Smrt je ze všeho to poslední.
K.a.s.y.m. (Člen) 10.04.2015 06:17:05 Offline |
To je tak když ho člověk nepoužívá a vypíná to klíčkem taky se mi to párkrát stalo. V dílně o něj nevědomky zavadíš a je o zábavu postaráno
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
vendous psal:zeptám se asi blbě ale neděje se vůbec nic nebo aspoň naběhnou budíky a rosvítěj se kontrolky. Pokud ne tak bych hledal chybu v baterce nebo pojistce, pokud ano koukni na přepínač na pravém řídítku.
Dneska sem si s tim celkem užil
No neděje se právě vůbec nic je úplně mrtvej
Kelly01 psal:Jak vlastně řešíte vychemlanou spínačku?
Repasí, origoš nebo nějakou replikou co tam pasuje?
Případně odkaz, nebu budu muset budit Kojaka z nějakého draku, dík
Já nechal dělat repas,nejdřív zámečník mechanickou část a pak dráteník elektrickou.Zatim to maká
K.a.s.y.m. (Člen) 10.04.2015 08:15:19 Offline |
Každej si holt nemůže dovolit mít doma ještě jednu motorku na díly
No, jo, ale kdo a za kolik mi to udělá?
Jinak spínačka z Oktávky po repasi v OL sloužila sousedovi týden a pak byl tam kde byl(problém otočit klíčkem) a raději koupil novou...
Teda ceny jsem ještě nezjišťoval, myslel jsem že tady něco padne
God Save The Queen!
Žabička psal:vendous psal:zeptám se asi blbě ale neděje se vůbec nic nebo aspoň naběhnou budíky a rosvítěj se kontrolky. Pokud ne tak bych hledal chybu v baterce nebo pojistce, pokud ano koukni na přepínač na pravém řídítku.
Dneska sem si s tim celkem užilNo neděje se právě vůbec nic je úplně mrtvej
Tak zkontrolovat kabely pod spínačkou. Dělalo mi to na šestce taky brikule, byl tam jeden kabel ňákej vodřenej nebo co. Ale dělalo to jen občas a nedořešil sem to jelikož šla šestka z domu
Smrt je ze všeho to poslední.
vendous psal:Žabička psal:vendous psal:zeptám se asi blbě ale neděje se vůbec nic nebo aspoň naběhnou budíky a rosvítěj se kontrolky. Pokud ne tak bych hledal chybu v baterce nebo pojistce, pokud ano koukni na přepínač na pravém řídítku.
Dneska sem si s tim celkem užilNo neděje se právě vůbec nic je úplně mrtvej
Tak zkontrolovat kabely pod spínačkou. Dělalo mi to na šestce taky brikule, byl tam jeden kabel ňákej vodřenej nebo co. Ale dělalo to jen občas a nedořešil sem to jelikož šla šestka z domu
díky v pondělí ty kábly projdu
Tak to vypadá na baterku. Švára jí změřil a naměřil necelých pět přes startovací kabely naskočila hned. Dala jsem baterku na nabíječku a ta svítí, že je nabitá no to jsem z toho jelen. Tu baterku mám dvě sezóny a je v pytli no to jsem z toho jelen teda co se mohlo stát vždyť už jsem jezdila jak srna motorka chytla na cvrnk a teď nic. Tak místo ke kadeřníkovi půjdu pro baterku
Banditatom (Člen) 11.04.2015 20:07:23 Offline |
Žabička psal:Tak to vypadá na baterku. Švára jí změřil a naměřil necelých pět přes startovací kabely naskočila hned. Dala jsem baterku na nabíječku a ta svítí, že je nabitá no to jsem z toho jelen. Tu baterku mám dvě sezóny a je v pytli no to jsem z toho jelen teda co se mohlo stát vždyť už jsem jezdila jak srna motorka chytla na cvrnk a teď nic. Tak místo ke kadeřníkovi půjdu pro baterku
....vidis nerikal jsem ti to? pravdepodobne sla do skratu pro sichr zmer dobijeni jestli neprebiji....
Banditatom psal:Žabička psal:Tak to vypadá na baterku. Švára jí změřil a naměřil necelých pět přes startovací kabely naskočila hned. Dala jsem baterku na nabíječku a ta svítí, že je nabitá no to jsem z toho jelen. Tu baterku mám dvě sezóny a je v pytli no to jsem z toho jelen teda co se mohlo stát vždyť už jsem jezdila jak srna motorka chytla na cvrnk a teď nic. Tak místo ke kadeřníkovi půjdu pro baterku
....vidis nerikal jsem ti to? pravdepodobne sla do skratu pro sichr zmer dobijeni jestli neprebiji....
No jo blondýna no a ještě blbej blonďatej dotaz to mám jako změřit kde jestli nepřebíjí
Banditatom (Člen) 11.04.2015 20:22:37 Offline |
Kup novou baterku rekni neblondatemu kamaradoj s multimetrem a pri rosvicenych svetlech a nastartovanem motoru zmer jake napeti jde do baterky (mer pri volnobehu a pri zvysenych otackach)
Banditatom psal:Kup novou baterku rekni neblondatemu kamaradoj s multimetrem a pri rosvicenych svetlech a nastartovanem motoru zmer jake napeti jde do baterky (mer pri volnobehu a pri zvysenych otackach)
Děkuju za radu a kolik je ta správná hodnota
K.a.s.y.m. (Člen) 11.04.2015 20:35:43 Offline |
Žabička psal:Banditatom psal:Kup novou baterku rekni neblondatemu kamaradoj s multimetrem a pri rosvicenych svetlech a nastartovanem motoru zmer jake napeti jde do baterky (mer pri volnobehu a pri zvysenych otackach)
max. 14,4V
K.a.s.y.m. psal:Žabička psal:Banditatom psal:Kup novou baterku rekni neblondatemu kamaradoj s multimetrem a pri rosvicenych svetlech a nastartovanem motoru zmer jake napeti jde do baterky (mer pri volnobehu a pri zvysenych otackach)
max. 14,4V
Díky moc
Banditatom (Člen) 11.04.2015 20:45:18 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Žabička psal:Banditatom psal:Kup novou baterku rekni neblondatemu kamaradoj s multimetrem a pri rosvicenych svetlech a nastartovanem motoru zmer jake napeti jde do baterky (mer pri volnobehu a pri zvysenych otackach)
max. 14,4V
Nemelo by byt max 14.2V?i kdyz me bandit dobijel 14,5 a baterka zila
Stránky: 1