Nejsi přihlášen
suzukibandit (Člen) 03.03.2014 21:32:52 Offline |
Dvě různé pneumatiky ?
Zdarec.Chci se zeptat jestli je hodně velká prasárna dát na B6 dvě rozdílný pneu?Jde mi o to že na předku mám Michelin Pilot Power relativně novou a na zadku jsem měl tu stejnou, ale spálil jsem ji a kámoš mi sehnal Continentalka Conti Force.Je blbost nechat na předku tu Michelinku a na zadek dát tu Continentálku ?
Dík za odpověď
suzukibandit (Člen) 03.03.2014 21:47:30 Offline |
Re: Dvě různé pneumatiky ?
A ta Continentálka je to dobrá pneuška? Jezdím spíše s batůžkem, ale občas tomu dám když jedu taky pilu .Jakej máte na ni názor ?
...tak za mě ať si každej jezdí to co chce, ale můj názor:
....Michlein Power na předu a Conti Force dozadu bych si nedal.
....a tady má Vetrník pravdu, když to jde dám vždy sadu a taky by měla jít se zadkem nová přední, prostě by to tak mělo být
....a kdybych byl mrdal tak bych si to stejně nedal, když pak potřebuješ aby tě to podrželo ....i mrdal má krizovky
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
...ale když už to máš koupený, tak to hlavně nevyhazuj a normálně to vojezdi, neber to jako nepřekonatelný dogma, že to nejde, nebo že je to hroznej přešlap, neboj to dáš a dost možná to ani nepoznáš
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
zzzmrzlinar (Člen) 03.03.2014 23:14:18 Offline |
přesně, dobrý to rozhodně není, ale jde to.
A kdybys kombinoval dvě moderní gumy tak je to víc v pohodě, než když kombinuješ Conti Force, což je dosti zastaralá guma a je tak nějak nic moc
Přeeesně..hlavně to moc nežrat..
Dyk to bych nemoh vy s tim svym vytuněnym podvozkem ani na silnici....a to nemluvim vo čoprákách..zadek nebrzdí a když zahamstneš předek, tak ti podjede kolo přes ty vidle a puky..
ňáký dvě jiný gumy jsou proti tomu slabej punk..
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 04.03.2014 06:56:54 Offline |
Meloun psal:Přeeesně..hlavně to moc nežrat..
Dyk to bych nemoh vy s tim svym vytuněnym podvozkem ani na silnici....a to nemluvim vo čoprákách..zadek nebrzdí a když zahamstneš předek, tak ti podjede kolo přes ty vidle a puky..
ňáký dvě jiný gumy jsou proti tomu slabej punk..
Co to placas..na choprech brzdi prave jen zadek bo to ma jinde teziste..jen ty jsi zmlsanej z lepivek a z toho ze to brzdi hlavne predkem..chopraci je jina verbez a ceka od motorky uplne neco jinyho tak jim to staci
Vojezdi si co chces me tu taky dost lidi rikalo ze sem blbec kdyz jezdim sliky..ze se s tim po silnici neda a na vode uz vubec a ja na ne seru a jezdim co me vyhovuje
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
kojaksro psal:...tak za mě ať si každej jezdí to co chce, ale můj názor:
....Michlein Power na předu a Conti Force dozadu bych si nedal.
....a tady má Vetrník pravdu, když to jde dám vždy sadu a taky by měla jít se zadkem nová přední, prostě by to tak mělo být
....a kdybych byl mrdal tak bych si to stejně nedal, když pak potřebuješ aby tě to podrželo ....i mrdal má krizovky
taky to tak nedávám...to neřikám ale zavážu ti voči a možná to ani nepoznáš a vyhodit předek v půlce životnosti spolu se zadkem ,tak daleko teda ještě nejsem....to by bylo pro mně jako hodit půlku šnyclu do koše ,když mi dojdou brambory
....já vim ,žer jenom to maso :)
MRDAT!!!
osiris psal:...ale když už to máš koupený, tak to hlavně nevyhazuj a normálně to vojezdi, neber to jako nepřekonatelný dogma, že to nejde, nebo že je to hroznej přešlap, neboj to dáš a dost možná to ani nepoznáš
snad jenom tu Contiforce asi pozná, to bylo asi to nejhorší, s čím jsem se setkal jinak samosebou je to úplně šumák. Jestli není divoch tak mu ten Contiforce vydží dlouho, jestli jo, půjde dolů hned po tejdnu
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:osiris psal:...ale když už to máš koupený, tak to hlavně nevyhazuj a normálně to vojezdi, neber to jako nepřekonatelný dogma, že to nejde, nebo že je to hroznej přešlap, neboj to dáš a dost možná to ani nepoznáš
snad jenom tu Contiforce asi pozná, to bylo asi to nejhorší, s čím jsem se setkal jinak samosebou je to úplně šumák. Jestli není divoch tak mu ten Contiforce vydží dlouho, jestli jo, půjde dolů hned po tejdnu
No vono celkově kontíky stojí za hovno,jediný dobrý měl Inkviz tehdá ty sady těch strýtů za tašku hrušek Samozřejmě koupit ty gumy za plnou cenu,tak bych byl nasranej,co je to za šmejd A ještě sou prej gut ty TKCčka,ale cena dvojnásobná voproti mitasu,takže je asi nikdy nevyzkouším
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. psal:Meloun psal:Přeeesně..hlavně to moc nežrat..
ňáký dvě jiný gumy jsou proti tomu slabej punk..Co to placas..na choprech brzdi prave jen zadek bo to ma jinde teziste..jen ty jsi zmlsanej z lepivek a z toho ze to brzdi hlavne predkem..chopraci je jina verbez a ceka od motorky uplne neco jinyho tak jim to staci
Vojezdi si co chces me tu taky dost lidi rikalo ze sem blbec kdyz jezdim sliky..ze se s tim po silnici neda a na vode uz vubec a ja na ne seru a jezdim co me vyhovuje
Nojo..ale brzdná dráha na tom čoproj třebas z 80tky je kurevsky delší než na "normální" motorce..pač i přes tu jejich váhu to jde do floku..
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 04.03.2014 13:39:49 Offline |
Meloun psal:K.a.s.y.m. psal:Meloun psal:Přeeesně..hlavně to moc nežrat..
ňáký dvě jiný gumy jsou proti tomu slabej punk..Co to placas..na choprech brzdi prave jen zadek bo to ma jinde teziste..jen ty jsi zmlsanej z lepivek a z toho ze to brzdi hlavne predkem..chopraci je jina verbez a ceka od motorky uplne neco jinyho tak jim to staci
Ti rikam ze jsi zmlsanej...chopraci to maj proste jinak
Vojezdi si co chces me tu taky dost lidi rikalo ze sem blbec kdyz jezdim sliky..ze se s tim po silnici neda a na vode uz vubec a ja na ne seru a jezdim co me vyhovujeNojo..ale brzdná dráha na tom čoproj třebas z 80tky je kurevsky delší než na "normální" motorce..pač i přes tu jejich váhu to jde do floku..
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2014 13:45:34 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Meloun psal:K.a.s.y.m. psal:Co to placas..na choprech brzdi prave jen zadek bo to ma jinde teziste..jen ty jsi zmlsanej z lepivek a z toho ze to brzdi hlavne predkem..chopraci je jina verbez a ceka od motorky uplne neco jinyho tak jim to staci
Ti rikam ze jsi zmlsanej...chopraci to maj proste jinak
Vojezdi si co chces me tu taky dost lidi rikalo ze sem blbec kdyz jezdim sliky..ze se s tim po silnici neda a na vode uz vubec a ja na ne seru a jezdim co me vyhovujeNojo..ale brzdná dráha na tom čoproj třebas z 80tky je kurevsky delší než na "normální" motorce..pač i přes tu jejich váhu to jde do floku..
to už jsme četli voe
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 04.03.2014 16:57:07 Offline |
Petr J. psal:Jedno to tedy není....
Za A. dávat sadu
za B. dávat celou sadu = vyměnit obě
Asi su social ale vyhodit gumu v pulce zivota me prijde jako zhovadilost kor v mojem pripade kdyz me predek vydrzi dva zadky
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Snažím se dat sadu celou pro nějakou příležitost dobrýho poježdění,třeba před dovolenou,nebo když bejvalo okruhový řádění atd. Po zbytek roku je mě to jedno a beru to jak to přichází nařadu.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2014 21:37:57 Offline |
jezdil jsem i takovouhle na zadku , páč jsem socka a byla za půlku ceny - poznal jsem hovno
...jen to mirně podkluzovalo v zatačce na vyjazdoch
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 0299-2.jpg
ted mam vzadu pirelli ST a vepredu metzeler něco
...taky sem zastáncem stejný gumy vepředu i vzádu a celý sady, klidně to vojezdi...ale faktem je , že Conti Force je fakt blbá guma...třeba mě se na nich (vojel sem jich 3 nebo 4 sady, bo bejvali přet cca 10-12ti lety nejlevnější) stávalo, že se vobjevovala prasklina napříč gumou v místě napojení po spečení...to že byli na vodě napiču a že se blbje nerovnoměrně vojížděli byli další negativa...ale dyš uš jí máš..................
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
VikecB12 psal:XJelen psal:osiris psal:...ale když už to máš koupený, tak to hlavně nevyhazuj a normálně to vojezdi, neber to jako nepřekonatelný dogma, že to nejde, nebo že je to hroznej přešlap, neboj to dáš a dost možná to ani nepoznáš
No vono celkově kontíky stojí za hovno,jediný dobrý měl Inkviz tehdá ty sady těch strýtů za tašku hrušek Samozřejmě koupit ty gumy za plnou cenu,tak bych byl nasranej,co je to za šmejd A ještě sou prej gut ty TKCčka,ale cena dvojnásobná voproti mitasu,takže je asi nikdy nevyzkouším
TKC dej dopředu a Mitas dozadu - ideální kombinace.
Ta TKC vydrží minimálně 2x tolik co přední mitaska....
a k těm contiforskám - vomrskal jsem s nima stupačky co to dalo, takže za tu cenu, je to dobrá guma...... mrdat na imič....
XJelen psal:osiris psal:...ale když už to máš koupený, tak to hlavně nevyhazuj a normálně to vojezdi, neber to jako nepřekonatelný dogma, že to nejde, nebo že je to hroznej přešlap, neboj to dáš a dost možná to ani nepoznáš
tak jenom poupravuju... po dnešku bych na první místo místo Contiforce dal M5 od Metzelerů
Strýcfajtr !!!
hlemejzd999 (Člen) 10.03.2014 13:26:32 Offline |
XJelen psal:XJelen psal:osiris psal:...ale když už to máš koupený, tak to hlavně nevyhazuj a normálně to vojezdi, neber to jako nepřekonatelný dogma, že to nejde, nebo že je to hroznej přešlap, neboj to dáš a dost možná to ani nepoznáš
tak jenom poupravuju... po dnešku bych na první místo místo Contiforce dal M5 od Metzelerů
tak urcite to je rozdil , jak kdo jezdi ... Metzeler M5 jsem mel do lonskyho roku i na predku i vzadu a za mně suprová guma
K.a.s.y.m. (Člen) 10.03.2014 13:49:03 Offline |
XJelen psal:XJelen psal:osiris psal:...ale když už to máš koupený, tak to hlavně nevyhazuj a normálně to vojezdi, neber to jako nepřekonatelný dogma, že to nejde, nebo že je to hroznej přešlap, neboj to dáš a dost možná to ani nepoznáš
To je pocasim ne gumou..vzpomen si na Kubovi Shinka
hlemejzd999 (Člen) 15.04.2015 14:35:15 Offline |
hlemejzd999 psal:jezdil jsem i takovouhle na zadku , páč jsem socka a byla za půlku ceny - poznal jsem hovno
...jen to mirně podkluzovalo v zatačce na vyjazdoch
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 0299-2.jpg
ted mam vzadu pirelli ST a vepredu metzeler něco
A už mám objednáno i na předek! .. Po roce .. Taky ST
Konečně se mi sejdou na motorce dvě stejný gumy.. Ještě jsem to snad nikdy neměl
hlemejzd999 (Člen) 16.04.2015 10:39:16 Offline |
škardík psal:Já teda taky nikdy dvě stejný neměl, jen se snažím dát dopředu lepivější než na zadek. A nejlepší je stejně AVON Immortal
ta ST angel asi moc lepivější nebude co ??? ... ..chtěl jsem tam dát tu GT ,ale to bude asi stejný ...no já stejně nejsem nijakej pajlot, tak na to seru
Vždycky když kupím novou (starou) mášu, sou tam gumy úplně na hovno. Každá jiná a to hlavně směsově. Po přezutí na sadu, je markantní zlepšení, což ale neznamená, že se nedá na rozdílných gumách jezdit.
Life is a choice, choice is Suzuki Bandit.
Stránky: 1