Nejsi přihlášen
záruka a výměna oleje.
zdravím měl bych na vás dotaz, mám bandita v záruce ale chystáme se jet příští týden do alp a jelikož mi zrovna vychází servisní interval podle stavu tachometru to vyjde zrovna někde v alpách teď mám nalítáno kolem 5000. a při 6000 mám doporučenou prohlídku v servise vychází to i na výměnu oleje. poruším nějak záruku když si olej vyměním sám a na garančku přijedu o něco později? díky všem za případné info.
Re: záruka a výměna oleje.
podle manuálu právě jde jen o tu výměnu oleje a pouhé překontrolování pliv vedení svíček brzd. z mého pohledu bandit pracuje jak má. má někdo zkušenost na kolik taková garančka přijde? před alpama není zrovna financí nazbyt a jelikož jako vyučenej automechanik se domnívám že vyměnit olej bych měl zvládnout jde mi jen o to nepřijít o tu záruku protože co kdyby že jo. díky za názory
...zavolej tam a domluv si termín, myslím že ti vyjdou vstříct - nikde nemaj rádi, když někdo přijede na intervalovej servis a ke všemu bez poruchy neohlášenej dyť to znáš, když seš mechoš
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Mít motku v záruce, 1000km před servisním intervalem a před cestou do Alp, tak se ani neptám a jedu tam. Nebo snad budeš nervozně sledovat tachometr, jestli náhodou nepřetáhneš kilometry (a když jo, tak povalíš domů o dva dny dříve?) a mít obavu, aby jsi to v kopcích nezadřel nebo jinak nepojebal?
Upaluj do servisu!
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
no neživím se jako mechoš takže nevím jak to chodí právě se ptám zasvěcených. dělámj svářeče tak kdyby bylo někdy potřeba tak jsem k službám jinak předchozímu majiteli v servise tam dali olej bel ray EXS z dokladu o výměně oleje se nedá víc vyčíst žádné údaje SAE tam nenapsali tak nevím co přesně tam tehdy dali jde asi o plnou syntetiku ale tady v jiných forechse dočítám že raději polosynt. moto jezdí na ten EXS celkem dobře bude vadit něčemu že ho tam dám znovu? že by sem měl problém s klouzáním spojky sem nepostřeh našel jsem odkaz na stránku s tím olejem teda alespoň myslím podle ceny to odpovídá je teda krapet dražší tak bych tam dal raději motul nebo castrol ale někdo tam dává stejný olej co tam byl dřív tak nevím. máte někdo zkušenost? zde je odkaz tak snad se to povede vložit: http://www.eshop.motoservis-travnicek.c … th=102_105
díky za rady
luboš 650 psal:podle manuálu právě jde jen o tu výměnu oleje a pouhé překontrolování pliv vedení svíček brzd. z mého pohledu bandit pracuje jak má. má někdo zkušenost na kolik taková garančka přijde? před alpama není zrovna financí nazbyt a jelikož jako vyučenej automechanik se domnívám že vyměnit olej bych měl zvládnout jde mi jen o to nepřijít o tu záruku protože co kdyby že jo. díky za názory
Loni napodzim v Humotu v Brně kolem 5ti litrů.
Největší položka byla práce - 8hod.
Zítra jedu zkusit Triskel v Břeclavi po 12 000. Uvidíme, jestli to bude to samé.
Jinak bacha je sezona a většinou to chce se objednat tak 14 dní dopředu. Ale zkus se domluvit.
Ahoj
DrIVER psal:Loni napodzim v Humotu v Brně kolem 5ti litrů.
Největší položka byla práce - 8hod.
Zítra jedu zkusit Triskel v Břeclavi po 12 000. Uvidíme, jestli to bude to samé.
Jinak bacha je sezona a většinou to chce se objednat tak 14 dní dopředu. Ale zkus se domluvit.
Ahoj
PS: Myslím, že v tom byli ještě navíc karbce.
jj zavolám a uvidím. snad to půjde jedná se jen o tu výměnu oleje tak snad to by nemuselo být tak časově náročné. máte někdo zkušenost se servisem moto pavelka, Dvůr králové? od tamtud pochází moje máša a při koupi jsem dostal i jakýsi servisní šek že po dobu záruky by měla být prý práce zdarma tak by se toho dalo využít. jak píše driver tak je to asi pálka za ty prohlídky.
luboš 650 psal:jj zavolám a uvidím. snad to půjde jedná se jen o tu výměnu oleje tak snad to by nemuselo být tak časově náročné. máte někdo zkušenost se servisem moto pavelka, Dvůr králové? od tamtud pochází moje máša a při koupi jsem dostal i jakýsi servisní šek že po dobu záruky by měla být prý práce zdarma tak by se toho dalo využít. jak píše driver tak je to asi pálka za ty prohlídky.
to abys to zavez Pavelkovi rovnů za katr
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
jezdim do dvora k pavelkovi,zajed k nemu jestli to nemas moc daleko, na 6 tisicich te to vyjde na 1500-1700 korun,pocita jen material,praci ne.domluv se s nim mailem.za katr uz k nemu nemusis,maka uz normalne,tam kde mel kdysi servis a pristup maj velice dobrej,nikdy sem si nemoh stezovat.nedavno sem tam byl na kontrole na 12 tisicich,je to asi mesic
...sam mezi jebkarema...
Tak tak, Pavelka se k nejakemu servisu zdarma uz nema, udelal jsem tam jenom prvni garancku a fajrunt ale byl tam aspon sikovny mechanik, ktery uz asi nejednu motorku spravoval narozdil od mechaniku v Autotony Šenov, drobet me zaskocili a proto se ptam. Kde servisovat na severni morave??? Seru uz na razitka do servisky, ale chci nekoho kdo mi to nedokurvi
tomB12 psal:Tak tak, Pavelka se k nejakemu servisu zdarma uz nema, udelal jsem tam jenom prvni garancku a fajrunt ale byl tam aspon sikovny mechanik, ktery uz asi nejednu motorku spravoval narozdil od mechaniku v Autotony Šenov, drobet me zaskocili a proto se ptam. Kde servisovat na severni morave??? Seru uz na razitka do servisky, ale chci nekoho kdo mi to nedokurvi
pozor zdarma je jen prace a vzdycky byla...material si platis sam,tos to asi nejak spatne pochopil
jinak k ty praci zdarma se jako ma,to musim potvrdit,dokonce mi za material uctoval min nez vloni
...sam mezi jebkarema...
To Marián:
Jsem mu volal i psal a nikdo se mi od nich uz neozval, takže jsem měl za to, že to komplet zabalili, samozrejme ze zdarma byla jenom prace otom zadna. Jestli jeste fungujou muzes na ne hodit kontakt? Potrebuju udelat servis po 12000 a tam uz je te prace vic, tak by se mi to mozna vyplatilo tam zajet.
normalne napis na info@motopavelka.cz. na tenhle meil mi bez problemu reaguje, byl sem tam 10.kvetna na 12 tisicich,nebo mu brkni na 603 992 929, to je primo na pavelku,pac na ten mobil na servis asi reagujou jen kdyz tam sou,to sem ani nezkousel.
servis me prisel asi na 2500 tacu-volej filtr,svicky,ventily se prej delaj vetsinou na 18 nebo 24 tisicich,pokud s tim nelitas jak hovado a nemas je uz ted rozhozeny,to ti ale voni reknou
na mail pise a odpovida vetsinou az pozde vecer,ale nikdy se mi nestalo ze by mi neodpovedel.tak dej pak vedet jax dopad,nebo mu muzu pak napsat ja kdyby ti neodpovidaj,me uz tam znaj moc dobre.prej s tim nak moc jezdim...vod toho to ale je ne?
...sam mezi jebkarema...
Dneska v Triskelu v Břeclavi autorizovaný servis po 12 tis.
Olej 4l 1200,-
olej filtr 345,-
svíčky 1320,-
vzduch filtr 705,-
práce 4x300,- 1200,- (ventily, karbce, další pi´ovinky)
Sumasumárum 4770,-
Přístup super. Subjektivně spokojenost.
Marián psal:se mi to zda nejak moc,kdyz ja platil 2500,-
teda nemenil se vzduchac,kterej je predepsanej na 18000.
Fakt nevím, těžko se to porovnává, ale když odečtu matroš, tak si zaplatil za práci něco přes 800. Já 1200 vč. ventilů a karbců. Zdá se mi to celkem adekvátní. Ten vzducháč už byl dost špinavej, tak sem ho radši nechal vyměnit. Rozhodně si myslím, že v Brně bych dal víc. A mechoš se mi zdál, že k tomu přistupoval pečlivě. Jak říkám, subjektivně spokojenost. Rozdíl ve stovkách neřešim. Nad tisícovkama už se zamýšlím
Marián psal:normalne napis na info@motopavelka.cz. na tenhle meil mi bez problemu reaguje, byl sem tam 10.kvetna na 12 tisicich,nebo mu brkni na 603 992 929, to je primo na pavelku,pac na ten mobil na servis asi reagujou jen kdyz tam sou,to sem ani nezkousel.
servis me prisel asi na 2500 tacu-volej filtr,svicky,ventily se prej delaj vetsinou na 18 nebo 24 tisicich,pokud s tim nelitas jak hovado a nemas je uz ted rozhozeny,to ti ale voni reknou
na mail pise a odpovida vetsinou az pozde vecer,ale nikdy se mi nestalo ze by mi neodpovedel.tak dej pak vedet jax dopad,nebo mu muzu pak napsat ja kdyby ti neodpovidaj,me uz tam znaj moc dobre.prej s tim nak moc jezdim...vod toho to ale je ne?
...ventily se dělaj po 12...samo do 18ti vydržej, i dýl vydržej, ale třeba já si fčera ďál garančku a zodpovědně ti řikam, že byli potřeba udělat ...za dvaapůl litru ti vyměnili volej a svíčky, ani nesundali nádrš a vykopli ti to na dvorek...a po skušenosti, kerou sme měli s Inkvizem u Pavelky ve Dvoře řikam, že je to zmrd fšech zmrdů futrál...a to jeho podvodný ekstempóre, díky kerýmu byl v lochu a přišel vo zastoupení to jen potvrzuje...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
DrIVER psal:Dneska v Triskelu v Břeclavi autorizovaný servis po 12 tis.
Olej 4l 1200,-
olej filtr 345,-
svíčky 1320,-
vzduch filtr 705,-
práce 4x300,- 1200,- (ventily, karbce, další pi´ovinky)
Sumasumárum 4770,-
Přístup super. Subjektivně spokojenost.
...reálná cena votpovídající oficijelnímu zastoupení a použití origo dílů, esi seš spokojenej s přístupem a kvalitou práce, nejni co řešit
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Marián psal:normalne napis na info@motopavelka.cz. na tenhle meil mi bez problemu reaguje, byl sem tam 10.kvetna na 12 tisicich,nebo mu brkni na 603 992 929, to je primo na pavelku,pac na ten mobil na servis asi reagujou jen kdyz tam sou,to sem ani nezkousel.
na mail pise a odpovida vetsinou az pozde vecer,ale nikdy se mi nestalo ze by mi neodpovedel.tak dej pak vedet jax dopad,nebo mu muzu pak napsat ja kdyby ti neodpovidaj,me uz tam znaj moc dobre.prej s tim nak moc jezdim...vod toho to ale je ne?...ventily se dělaj po 12...samo do 18ti vydržej, i dýl vydržej, ale třeba já si fčera ďál garančku a zodpovědně ti řikam, že byli potřeba udělat ...za dvaapůl litru ti vyměnili volej a svíčky, ani nesundali nádrš a vykopli ti to na dvorek...a po skušenosti, kerou sme měli s Inkvizem u Pavelky ve Dvoře řikam, že je to zmrd fšech zmrdů futrál...a to jeho podvodný ekstempóre, díky kerýmu byl v lochu a přišel vo zastoupení to jen potvrzuje...
je mi jedno jestli sundali nadrz a zkontrolovali ventily nebo jestli maj svoje zkusenosti za ty leta kolik to vydrzi.posere se to a du mu po krku,ze se z toho zblazni...
druha vec je o tom,ze nebudu nikoho soudit za to jestli neco udelal ci ne,kdyz nebyl odsouzenej.pokud dela svou praci tak jak ja vyzaduju je mi to jedno.furt se tady nadava na cikany,pro me delaj dva a nemuzu si na ne stezovat a taky je nesoudim podle barvy,pac jeden je fakt jako botanavic naseres nakou zenckou a ta rekne zes ji znasilnil a pudes do vazby taky,aniz bys neco udelal,co myslis?
co se tyce inkvizova extempore s pretocenym tachometrem,ruka na srdce jsou tady vsichni takovy poctivci,ktery by to nikdy neudelali,kdyz se tady onehda resilo,ze nekdo koupil motku a obratem ji prodal pac zjistil ze byla na sracky bourana a kupujicimu to nerek...navic by mi to uz bylo jedno jestli to pretocil ci ne,to bych rek ze je 90 procent motek na tipmotu,horsi by to bylo pokud by byla bourana to uz by me to asi zajimalo...
no tak sem se vykecal,nechci se tady zastavat pavelky ale znam ho osobne,nikdy sem s nim nemel problem a vzdy mi tam vysli max vstric...takze nevim,at si udela kazdej svuj nazor
...sam mezi jebkarema...
luboš 650 psal:jj zavolám a uvidím. snad to půjde jedná se jen o tu výměnu oleje tak snad to by nemuselo být tak časově náročné. máte někdo zkušenost se servisem moto pavelka, Dvůr králové? od tamtud pochází moje máša a při koupi jsem dostal i jakýsi servisní šek že po dobu záruky by měla být prý práce zdarma tak by se toho dalo využít. jak píše driver tak je to asi pálka za ty prohlídky.
Když jsem si pořádně přečetl záruční podmínky tak jsem se na suzuki servis vykašlal.Byl jsem jen na první a když mi vrátili banďoura s omakanou nádrží a mastnýma řidítkama tak jsem byl dost podrážděný.(Suzuki Háje-Praha) Olej si vyměň sám,svíčky taky zvládneš stejně jako vzduchový filtr a tak na servis je jen štelování karbců a ventilů a to se nedělá každý rok.Radší ty prachy co bych tam nechal projedu!
Na brzdy do zatáčky, pod plynem ven....
Stránky: 1