Nejsi přihlášen
Re: kdo by mel zajem
levap psal:Tak sem s tou fotkou take bych si rad zajezdil ))
To bys pak na udobřenou musel domů přivést krtka.
Já myslím, že Loser to bere všema deseti a ještě ji obšťastní 2 porcema rumu, co?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ale verim, ze Mira na nem ma opet spoustu brasen a uschovnyho prostoru a to voceni kazda zenska - at uz jen na malou projizdku ci na delsi dovolenou (ty zensky si toho sebou berou porad stejne)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
semdle se dete kouknout na tu fotku http://www.palec.cz/fotoalbum.asp?id=286918
Editoval osiris (12.06.2007 20:22:25)
modra je dobra
mape33 psal:bobule psal:tak se jí zeptej jestli zná tu pohádku a lišce bystroušce a já jí povozim
Ty ji chces mocimermo rozepnout poklopec?
si dělám prdel woe, já sem mrtvej na spodek, když se najde nějakej čásek a budu mít cestu tak jí klidně svezu
to jebu
Loser psal:Ale verim, ze Mira na nem ma opet spoustu brasen a uschovnyho prostoru a to voceni kazda zenska - at uz jen na malou projizdku ci na delsi dovolenou (ty zensky si toho sebou berou porad stejne)
Panáček má asik zkušenost, že každá paní spolehlivě naplní všecek zavazadlovej prostor.
Jasan, autobus podědil po Bandasce fšecky 3 vomlácený kufry a aj mehement aby je bylo kam přidělat už tam je.
Paní ukaž tankruksak - jako že se její cajky na 3 tejdny tam maj vejít. Další postup skýtá možnosti:
a) nikam s Tebou nepojede, bo bez zásoby pičpásků, sbírky tangošů a bedny kitu na ksicht neopouští domov dýl jak na 8 hod.
b) vobsadí ho celej (tankruksak) a další ruksak bude mít na zádech.
No, a pak až se nebude mít šanci vrátit domů pro lodní kufr co má nachystanej, nastoupíš s klasikou na motocesty, tj, zadní kufr a boční kufry nebo kabele. A máš aĺespoň kam dát pár plechovek plzně na přežití prvních pár dní.
Autobus je taky Suzuki... .
Newada psal:Hej hoši pískoviště nechte na pokoji to je Lihoměrův rajón a tak bacha, aby si vás nepodal, hlavně je vysazenej na autobusáky, který vytlačuje bez váhaní ze silnice.
Newada: dík, ale Písek mám hodně zruky, patrně si chyběl na hodinách zeměpisu
Jinak z Písku mám psa.....a spokojenost.....takže proč vlastně ne slečnu
ps. Moc sympatickou slečnu sem včéra potkal na Slapech....taky s banditem, ale já sem plachej tak sem jí ani nenabídl hrušku
Lihy psal:Svině převlečený za kamarády ste
počkejte hadi ho naučim trhej a pak si to s váma vyřídim
...to je von!!! ...jeden s tech, co si poříděj bojový plemeno jezefčíka a masírujou si s nim ego
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Michal GSX (Člen) 13.06.2007 19:55:59 Offline |
Filous psal:...a chce jen jezdit nebo chce i vošukat? ...se ptam jen aby bylo vot začátku jasno a třeba sem se nehrnul do něčeho, co by mi jako bylo proti srsti
nemáte někdo meil na Áju?
jen chlap ví,co chlap potřebuje !
Michal GSX psal:Filous psal:...a chce jen jezdit nebo chce i vošukat? ...se ptam jen aby bylo vot začátku jasno a třeba sem se nehrnul do něčeho, co by mi jako bylo proti srsti
nemáte někdo meil na Áju?
...hele buť f klidu, já uš vo tom enem kecam, tagže sem neškodnej ...jo a dyš uš sme u toho bonzování, tag vy se rači příště domlufte s Americkym, gdo co doma řeknete, ať pag nejste za blbce
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Newada psal:Hej hoši pískoviště nechte na pokoji to je Lihoměrův rajón a tak bacha, aby si vás nepodal, hlavně je vysazenej na autobusáky, který vytlačuje bez váhaní ze silnice.
Jenže na to nemá postavu ani váhu... .
Autobus je taky Suzuki... .
Mirek D: néni to vo postavě a váze, protože to byl autobus jako autobus a né autobus jako autobus.
Lihy: pískoviště sem bral jako loviště pro nedočkavý jako si ty, pískoviště se nerovná Písek, kuwa a ten vim kde je ne, tak 5 km za Chlumcem nad Cidlinou.
jak dlouho ještě?
bobule mas recht jedine oblecenej a kde že sou ty sterbiny mam to do pisku 25 km a stejne bych je nevez padneš a co potom na svedomy cizi lidi pak ji mužes plati doživotni rentu a to je zlia to je v lepšim pripade
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
se snad troch znate chlapi ne. vim co si muzu dovolit. ja teda taky lezu do kuze i na blbejch 30 kilaku do plzne ale dys ma aspon nakou bundu tak je to v poho.dulezitejsi je aby nedelala picoviny. pekne prilepena na zada a je to v poho
modra je dobra
rikals že 22 az 24 6 tak je privez k nam na zraz u vodnan je v seznamu akci tam se povozi až je bude hlava bolet a lidi co by je chteli vozit tam najdeš spousta aspon myslim
nebo bmw gs
tady se zatim nikdo neprihlasil a tady v okoli moc bandouru neni aspon je moc nevidim ted zpominam tak myslim ze tam tak 3 budou z toho 1 byl driv muj no uvidime zpocitam je za tejden
nebo bmw gs
Filous psal:mape33 psal:to ses takovej strelec?
...na to aby měl rozum nemusí bejt střelec
bohatě stačí, když se najde nějaký střelec v plechovce... bez hader na mašinu nelez... to máš, jak s nějakou roštěnkou... jednou si nedáš pozor a máš z toho doživotní následky...
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Stránky: 1