Nejsi přihlášen
Re: kdo by mel zajem
levap psal:Tak sem s tou fotkou take bych si rad zajezdil
))
To bys pak na udobřenou musel domů přivést krtka.
Já myslím, že Loser to bere všema deseti a ještě ji obšťastní 2 porcema rumu, co?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ale verim, ze Mira na nem ma opet spoustu brasen a uschovnyho prostoru a to voceni kazda zenska - at uz jen na malou projizdku ci na delsi dovolenou (ty zensky si toho sebou berou porad stejne)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
semdle se dete kouknout na tu fotku http://www.palec.cz/fotoalbum.asp?id=286918
Editoval osiris (12.06.2007 20:22:25)
modra je dobra
mape33 psal:bobule psal:tak se jí zeptej jestli zná tu pohádku a lišce bystroušce a já jí povozim
Ty ji chces mocimermo rozepnout poklopec?
si dělám prdel woe, já sem mrtvej na spodek, když se najde nějakej čásek a budu mít cestu tak jí klidně svezu
to jebu
Loser psal:Ale verim, ze Mira na nem ma opet spoustu brasen a uschovnyho prostoru a to voceni kazda zenska - at uz jen na malou projizdku ci na delsi dovolenou (ty zensky si toho sebou berou porad stejne
)
Panáček má asik zkušenost, že každá paní spolehlivě naplní všecek zavazadlovej prostor.
Jasan, autobus podědil po Bandasce fšecky 3 vomlácený kufry a aj mehement aby je bylo kam přidělat už tam je.
Paní ukaž tankruksak - jako že se její cajky na 3 tejdny tam maj vejít. Další postup skýtá možnosti:
a) nikam s Tebou nepojede, bo bez zásoby pičpásků, sbírky tangošů a bedny kitu na ksicht neopouští domov dýl jak na 8 hod.
b) vobsadí ho celej (tankruksak) a další ruksak bude mít na zádech.
No, a pak až se nebude mít šanci vrátit domů pro lodní kufr co má nachystanej, nastoupíš s klasikou na motocesty, tj, zadní kufr a boční kufry nebo kabele. A máš aĺespoň kam dát pár plechovek plzně na přežití prvních pár dní.
Autobus je taky Suzuki... .
Newada psal:Hej hoši pískoviště nechte na pokoji to je Lihoměrův rajón a tak bacha, aby si vás nepodal, hlavně je vysazenej na autobusáky, který vytlačuje bez váhaní ze silnice.
Newada: dík, ale Písek mám hodně zruky, patrně si chyběl na hodinách zeměpisu
Jinak z Písku mám psa.....a spokojenost.....takže proč vlastně ne slečnu
ps. Moc sympatickou slečnu sem včéra potkal na Slapech....taky s banditem, ale já sem plachej tak sem jí ani nenabídl hrušku
Lihy psal:Svině převlečený za kamarády ste
počkejte hadi ho naučim trhej a pak si to s váma vyřídim
...to je von!!! ...jeden s tech, co si poříděj bojový plemeno jezefčíka a masírujou si s nim ego
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Michal GSX (Člen) 13.06.2007 19:55:59 Offline |
Filous psal:...a chce jen jezdit nebo chce i vošukat?
...se ptam jen aby bylo vot začátku jasno a třeba sem se nehrnul do něčeho, co by mi jako bylo proti srsti
nemáte někdo meil na Áju?
jen chlap ví,co chlap potřebuje !
Michal GSX psal:Filous psal:...a chce jen jezdit nebo chce i vošukat?
...se ptam jen aby bylo vot začátku jasno a třeba sem se nehrnul do něčeho, co by mi jako bylo proti srsti
nemáte někdo meil na Áju?
...hele buť f klidu, já uš vo tom enem kecam, tagže sem neškodnej ...jo a dyš uš sme u toho bonzování, tag vy se rači příště domlufte s Americkym, gdo co doma řeknete, ať pag nejste za blbce
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Newada psal:Hej hoši pískoviště nechte na pokoji to je Lihoměrův rajón a tak bacha, aby si vás nepodal, hlavně je vysazenej na autobusáky, který vytlačuje bez váhaní ze silnice.
Jenže na to nemá postavu ani váhu... .
Autobus je taky Suzuki... .
Mirek D: néni to vo postavě a váze, protože to byl autobus jako autobus a né autobus jako autobus.
Lihy: pískoviště sem bral jako loviště pro nedočkavý jako si ty, pískoviště se nerovná Písek, kuwa a ten vim kde je ne, tak 5 km za Chlumcem nad Cidlinou.
jak dlouho ještě?
bobule mas recht jedine oblecenej a kde že sou ty sterbiny mam to do pisku 25 km a stejne bych je nevez padneš a co potom na svedomy cizi lidi pak ji mužes plati doživotni rentu a to je zlia to je v lepšim pripade
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
se snad troch znate chlapi ne. vim co si muzu dovolit. ja teda taky lezu do kuze i na blbejch 30 kilaku do plzne ale dys ma aspon nakou bundu tak je to v poho.dulezitejsi je aby nedelala picoviny. pekne prilepena na zada a je to v poho
modra je dobra
rikals že 22 az 24 6 tak je privez k nam na zraz u vodnan je v seznamu akci tam se povozi až je bude hlava bolet a lidi co by je chteli vozit tam najdeš spousta aspon myslim
nebo bmw gs
tady se zatim nikdo neprihlasil a tady v okoli moc bandouru neni aspon je moc nevidim ted zpominam tak myslim ze tam tak 3 budou z toho 1 byl driv muj no uvidime zpocitam je za tejden
nebo bmw gs
Filous psal:mape33 psal:to ses takovej strelec?
...na to aby měl rozum nemusí bejt střelec
bohatě stačí, když se najde nějaký střelec v plechovce... bez hader na mašinu nelez... to máš, jak s nějakou roštěnkou... jednou si nedáš pozor a máš z toho doživotní následky...
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Stránky: 1