Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 14.06.2007 10:46:37 Offline |
Re: Batoh dělá papíry
No to vřele doporučuju koupit ještě jednu motku.Moje draha polovička po tom co minulý měsíc udělala papíry mi bere motorku furt.Je to dlouhodobě neudržitelný.Takže do budoucna bude muset být ještě jedna motka.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Póla psal:Tu Petr J.: Když necháš babu dlouho u plotny samotnou, tak má z nedostatku jiné zábavy blbé myšlenky a nudí se.
TAkže buď pořídíš druhou motorku, nebo si baba pořídí druhého chlapa...
killerovka
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
Too Petr J: Jsi mě rozesmál.... Nebuď chytlavý a zeptej se doma.... možná by ses divil.
Druh realizace a vyplnění volného času je individuální ...
Co se týče tvé narážky, jsem výjmečná 96% vyjímka...zkrátka k pohledání....BAndit
Žádná nechce dřepět doma a čekat až se vrátíš nebo až se ozvou policajti kde jsi skončil...
...ženské ví o čem mluvím....
VikecB12 psal:Mladá fčera došla že si chce udelat papíry Takže jestli je udelá,tak na příští sezonu prodám Varadero a kupuju 2X BANDIT Jenom doufám že se někde nezmrzačí
Za kolik a kde dělá? Jen tak pro orientaci?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:VikecB12 psal:Mladá fčera došla že si chce udelat papíry Takže jestli je udelá,tak na příští sezonu prodám Varadero a kupuju 2X BANDIT Jenom doufám že se někde nezmrzačí
Za kolik a kde dělá? Jen tak pro orientaci?
V Brně u Hivnara. Za 5100+700za zkoušku na magistratu mam ten pocit
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 15.06.2007 07:17:51 Offline |
No to je docela drahý.Drahá polovička dělala za 4000+700.Ale tak jiný kraj jiný mrav.U nás se vždycky říkalo ,že morava je bohatý kraj
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
než začnete dělat řidičák,tak si pořádně projděte autoškoy,jsou pěkně drahé...a tak se vyplatí hledat....já dělal auto+ motorku za 8500,- a tedko budu dělat rozšíření už jen za 1700 + 700....v OV..Porubě..u jednoho motorkáře
Lihy psal:Peťa: hele a ptala si se na čom budeš jezdit? Aby si neměla problém došáhnout nohama na zem
Jezdí na opravdové motorce.
Komisař co u nás jezdí má cca 100 kg. Když si na to sednul došáhl jsem i já
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1