Nejsi přihlášen
trojkový kolečko
Zdarec nevíte někdo o někom komu zbyly díly na dvanáctkovou převodovku? sháním trojkový soukolíčko. Podle zvuku kterej mi leze z motyky to vypadá,že je vydrolenej kus zubu. Chtel bych to nejdřív sehnat a pak rozebrat a vyměnit. Nebo kdyby byly i jiný díly,tak semsnima! DIKES
Re: trojkový kolečko
Mirass psal:no bzučení (když to není teda moc) ještě nic neznamená. Mě to dělá ka ka ka ka když jedu na trojku a votáčky na dvatisíce. A to už smrdí průserem takže jezdím 1 , 2, 4, pjet
tak jezdim už druhou sezónu :)
ale nad 5000 už to neslyšim, tak tomu asi hovno je
Lihy psal:Mirass psal:no bzučení (když to není teda moc) ještě nic neznamená. Mě to dělá ka ka ka ka když jedu na trojku a votáčky na dvatisíce. A to už smrdí průserem takže jezdím 1 , 2, 4, pjet
tak jezdim už druhou sezónu :)
ale nad 5000 už to neslyšim, tak tomu asi hovno je
to uz to posr... ka ka ka neslysis kvuli vjetru. ale dela to furt.:)
to vim taky :D
moc se tim, ale nenervuju. vopravovat to nehodlám, raději koupit celej motor z nějakýho novějšího roku 2003+ ale zatim sem se nedokopal ani k tomu zavolat si jednomu člověku co tahá motorky aby se po tom kouknul...
Kelly01 psal:To si pak moc nerozumíte,slušnej dealer ti to dá za 3500 a máš po starostech..
1 nádrž benálu a jedna chlastačka se daj oželet,ne?
Aspoň já tak uvažuju když se mi zdá něco dražšího než jsem plánoval...
... at pocitam jak pocitam nadrz=570 ,- ... to musej bejt u Kellyho ku*va chlastacky
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
Stránky: 1