Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 03.03.2007 15:55:42 Offline |
inkvizitorr (Administrator) 03.03.2007 15:59:58 Offline |
Re: Sedlo
PININFARINAGURUBOSS
doba je temná...
tento klenot vkusu a elegance koupíte jedině na netu, adresa www.kellyshop/fashion.mor
S úsměvem jde všechno líp :o)
Pravda..
I když už je to ze starší kolekce..
Ale dřív jsme taky stříhali značky z čehokoliv a šili je na džíny...
Ovšem v Pakistánu bych byl hvězdou všech večírkú vrchních 10000...
A každej dobrej návrhář to trošku přežene než to pustí do výroby
God Save The Queen!
Kelly01 psal:A když nám bylo 17-18 tak jediné správné brýle byly otrhané svářečské a v nich vystřihlá skla z plastu
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/17.jpg
Ivan Hlas za mlada
Timerobber (Člen) 04.03.2007 11:04:15 Offline |
Kelly:
Hustá fotka, učím se od tebe. Ale mrzí mě, že k tobě nikdy nepojedu a nikdy se nesetkáme, kamaráde
Moje holka se na tebe totiž dívá častějc než na mě
Andělíčku můj strážníčku, opatruj nás všechny děti, když sedláme motorčičku..
Timerobber psal:Kelly:
Hustá fotka, učím se od tebe. Ale mrzí mě, že k tobě nikdy nepojedu a nikdy se nesetkáme, kamaráde
Moje holka se na tebe totiž dívá častějc než na mě
..tvá slečna má nějakou úchylku?...nebo ji tak moc zajímají historické památky?
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:Timerobber psal:Kelly:
Moje holka se na tebe totiž dívá častějc než na mě..tvá slečna má nějakou úchylku?...nebo ji tak moc zajímají historické památky?
...taková zvrhlost tfuj lihu, freši, koldane, mrtvolo, kubíku jsme hovnaři to si piss
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Honzik8719 (Člen) 04.05.2015 14:34:00 Offline |
Zdarec, tak došla řada i na mýho kulta s přešívánim sedla, bo už chci taky trochu pohodlí v podobě nemít koule naražený imrvére na nádrži tim jak to mám nakoplý a ještě dohromady s ARPčkem a taky druhá věc jízda s batohem, to je jak když je na skluzavce a vzhledem k tomu, že sem sehnal sedlo za 2kila tak budu mít i kopyto aby mi samože originál zůstal
takže máte někdo nějaký dobrý zkušenosti s dobrou cenou a kvalitou u nějakýho šikovnýho čalouníka, kterej mě udělá tvar tak jak ho chci (v podstatě něco jako bagster jen s tím, že by se ty "schody" udělali dle nakopnutí bajku)i?
Čalounictví Koníř tady z čurákova mi psal že mi sedlo přešije cca za 4000 tis, nechci brečet že je to drahý když už sem si to vymyslel, ale kdyby to někdo uměl levnějc...
pak sem se tu taky dočet, že byli nějaký dobrý vohlasy od Kovala na italský Giuliari, který sem shodou okolností našel na ebay za 99E a nezdá se mi úplně blbý podle vobrázku, ale než začnu komunikovat s talijáncema jestli by mě to byli vůbec ochotný poslat tak bych rád nějaký real recenze kdo to viděl/seděl na tom?
případně kdyby se chtěl někdo zbavit nějakýho přešitýho sedla, který bude na kulta tak nabídky přijímám
...relativní kochač...
Stránky: 1 2