Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Šroub na uchycení bočního stojanu

SickFish (Nový člen)
04.05.2015 17:29:19

Šroub na uchycení bočního stojanu

Ahoj všichni, mám na vás prosbu.
Pořídil jsem si teď Bandita 650 r.v.06 a řeším teď jeden problém, čímž je uchycení bočního stojanu. Stojan měl poměrně velkou vůli, a tak jsem si řek že ho trošku dotáhnu. Bohužel jsem si všiml, že předchozí majitel měl asi stejný nápad a dotahoval až moc. Na šroubu je tedy žvejkej závit, a matice už žádnej závit nemá.
Chci se teda zeptat, zda nevíte kde ten šroub s matkou sehnat, případně zda se někomu doma neválí jeden navíc a nemá jej na prodej. Díky

VikecB12 (Člen)
04.05.2015 18:31:10

Re: Šroub na uchycení bočního stojanu

Suzuki,nebo partsdepot...

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
corimec (Člen)
04.05.2015 19:47:43

Tak jsem se jen tak pro prdel podíval na parts depot a ten šroub s matkou tam vyjde na 250 vočíbigsmile plus pošta.Dal bych tam nějakej ocelovej co tam bude pasovat a je.

Banditatom (Člen)
04.05.2015 19:57:32

corimec psal:

Tak jsem se jen tak pro prdel podíval na parts depot a ten šroub s matkou tam vyjde na 250 vočíbigsmile plus pošta.Dal bych tam nějakej ocelovej co tam bude pasovat a je.

Presne takgoodnormalne bych tam vrazil pevnostni sroub s stejnymi rozmery a nasratsmile1

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
VikecB12 (Člen)
04.05.2015 20:00:11

A není tam náhodou šroub s krčkem,nebo vosazením,aby jako nešel dotáhnout víc,než je třeba? Pokud né,tak bych tam dal nějakej lepší pevnostní,koupenej třeba ve fabory...

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
SickFish (Nový člen)
04.05.2015 23:01:13

No, 250,- za jeden šroub s matkou je celkem dost, ale asi jiná možnost nebude. Ten šroub má právě osazení, takže nahradit ho jen tak nepůjde. Navíc má jemnější závit, a sroubuje se přímo do stojanu. Pak se teprve ještě pojistí matici. Zítra sem zkusím nahrát foto jak vypadá.
Každopádně díky za rady good

Kuba B12 (Člen)
04.05.2015 23:42:14

Kup na partsdepot a vic neres. Jina cesta neni.

honda je honda
Honzik8719 (Člen)
05.05.2015 01:08:33

SickFish psal:

No, 250,- za jeden šroub s matkou je celkem dost, ale asi jiná možnost nebude. Ten šroub má právě osazení, takže nahradit ho jen tak nepůjde. Navíc má jemnější závit, a sroubuje se přímo do stojanu. Pak se teprve ještě pojistí matici. Zítra sem zkusím nahrát foto jak vypadá.
Každopádně díky za rady good

přeříznout závit, votravovat soustružníka, koupit na partsdepotu možností je nepřeberný množství good

...relativní kochač...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS