Nejsi přihlášen
nicola.foxx (Člen) 21.01.2011 14:07:57 Offline |
Re: silnější ŽÁROVKY do předního světla
Silnejsi bych tam nedaval. Generujou vic tepla a obaval bych se poskozeni.
Ani nevim jestli se v HB3 a HB4 delaj vetsi wataze nez je jejich 50W a 55W.
Zarovky s vetsi svitivosti se na to vyrabej a dela je Philips +30% a to ani nejde poznat.
Xenony tam dat muzes, akorat s tim budes trosku oslnovat. Sviti to pak dobre. Ja je tam daval taky. Akorat to nejni homologovany a muzou te prudit z PČR.
Kazdopadne je tady toho na strankach s probleme svitivosti tohotdle modelu spousta tak pohledej a cti.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Nejvetsi svitivost maji tyto http://www.vamos.cz/zdroje/nightbreaker/ Jsou bezne ke koupi , ale jsou dost drahe , a radi praskaji Jinak neni problem zarovka s vetsi vatazi , my mame v praci na prodejne treba 100/100 w , ale ty bych tam nedaval , pac se ti budou vypalovat mesicky u zarovek , z privodnich vodicu ti za cas bude slejzat izolace ,jak se prehrivaj ,a alternatoru se to taky moc libit nebude.
nicola.foxx (Člen) 21.01.2011 19:53:25 Offline |
VITEK_M psal:mam to rok a nikdo mě nestavěl
Me s tim taky nikdo nestavel a mel jsme to tam pres rok. Ale jednoho dne narazis na blbce a muzou bejt trable. Jestli nebudes mit pod sedlem zarovky, ktery tam patrej, tak je stroj nezpusobilej k provozu na pozemni komunikaci a s takovym nesmis pokracovat a tak dal a tak dal.
Proste to tam porad je a jak je znamo, tak srazka z blbcem boli nejvic
nicola.foxx psal:VITEK_M psal:mam to rok a nikdo mě nestavěl
Me s tim taky nikdo nestavel a mel jsme to tam pres rok. Ale jednoho dne narazis na blbce a muzou bejt trable. Jestli nebudes mit pod sedlem zarovky, ktery tam patrej, tak je stroj nezpusobilej k provozu na pozemni komunikaci a s takovym nesmis pokracovat a tak dal a tak dal.
Proste to tam porad je a jak je znamo, tak srazka z blbcem boli nejvic
myslím, že vozit žárovky už není povinnost
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Banditatom (Člen) 22.01.2011 09:22:17 Offline |
deny1234 psal:Nejvetsi svitivost maji tyto http://www.vamos.cz/zdroje/nightbreaker/ Jsou bezne ke koupi , ale jsou dost drahe , a radi praskaji Jinak neni problem zarovka s vetsi vatazi , my mame v praci na prodejne treba 100/100 w , ale ty bych tam nedaval , pac se ti budou vypalovat mesicky u zarovek , z privodnich vodicu ti za cas bude slejzat izolace ,jak se prehrivaj ,a alternatoru se to taky moc libit nebude.
ee už dělaj nějaké lepčí a ty moc nepraskaj a 150kč mě za kvalitní žárovku moc nepříjde
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Na silnější žárovky bych se vysral.Když sem měl hondu transalpa tak sem tam narval nějakou super svítivou žárovku od osramu a za rok sem měl na celém světle malé prasklinky.Asi jak to dělalo moc velký teplo.srat na to
Suzuki bandit????Nikdy!!!!!Nebo navždy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nicola.foxx (Člen) 22.01.2011 19:38:11 Offline |
redik27 psal:nicola.foxx psal:VITEK_M psal:mam to rok a nikdo mě nestavěl
Proste to tam porad je a jak je znamo, tak srazka z blbcem boli nejvicmyslím, že vozit žárovky už není povinnost
Si to precti poradne i s prechozim prispevkem. Kdyby jsi i tak nevedel o cem pisu, tak se vozvy.
Já mám něco jako je tohle http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/352958/c … ktric.html a jsem spokojenj. Je jasný, že xenonu se to nevyrovná, ale za ty trable co s tim můžou bejt mi to nestojí...Pojišťovny nejsou charity a když se něco stane a budou mě mít vyplatit, tak mě pošlou do prdele kvuli xenonu Ale je fakt že je člověk víc vidět, když jel Lachtan za mnou v dáli, furt jsem viděl v zrcátkách záři
Banditatom (Člen) 23.01.2011 11:58:42 Offline |
kdyby jste někdo chtěli xen.sadu (jo je z auta ale na dvě sady na moto předělat jde) mám je doma navíc.museli z auta pryč
No ty voe,to by mě mohlo vosrat,polovina lidí to má víc rozmrdaný než funkční,kamoš to má v autě taky a kdykoliv ho potkám,tak mu někerý světlo nesvítí,furt se v tom lidi vrtají a nakonec toho v noci stejně piču najezdí V K6 mám ještě fšechny žárovky origo,nemusím nikde cestou laborovat a sprovozňovat světlo
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 23.01.2011 14:06:46 Offline |
za 2roky co jsem to měl na autě vše fungovalo 100prcentně
Banditatom (Člen) 23.01.2011 18:58:17 Offline |
VikecB12 psal:Banditatom psal:za 2roky co jsem to měl na autě vše fungovalo 100prcentně
A proto šly doprdele a sám víš že je nikam cpat nebudeš,tak je kliďo můžeš střelit
chtěl jsem si je nechat a dát je do autobusu ale ci fi nějak mi tam nevleze s auta šli dolů kvůliva příslušníkům
Banditatom (Člen) 23.01.2011 21:28:29 Offline |
zdenek 1 psal:Banditatom psal:kdyby jste někdo chtěli xen.sadu (jo je z auta ale na dvě sady na moto předělat jde) mám je doma navíc.museli z auta pryč
To jsou ty co jsem di prodal?
ty tvoje už jsem prodal
Banditatom psal:zdenek 1 psal:Banditatom psal:kdyby jste někdo chtěli xen.sadu (jo je z auta ale na dvě sady na moto předělat jde) mám je doma navíc.museli z auta pryč
To jsou ty co jsem di prodal?
ty tvoje už jsem prodal
proč?
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 23.01.2011 21:33:48 Offline |
zdenek 1 psal:Banditatom psal:zdenek 1 psal:
To jsou ty co jsem di prodal?ty tvoje už jsem prodal
proč?
stáli za prd byl tam problém s těma dálkovýma
Banditatom psal:zdenek 1 psal:Banditatom psal:
ty tvoje už jsem prodalproč?
stáli za prd byl tam problém s těma dálkovýma
šak jsem ti to mluvil ale ty jsi říkal,že to bude těma mojíma skleněnýmy světlama
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 23.01.2011 21:40:38 Offline |
zdenek 1 psal:Banditatom psal:zdenek 1 psal:
proč?stáli za prd byl tam problém s těma dálkovýma
šak jsem ti to mluvil ale ty jsi říkal,že to bude těma mojíma skleněnýmy světlama
ono to šlo bez problému ale pak to začalo zlobit....
Ja som na svoju daval silnejsie, Narva RPB + 30% svetla, 4000K. Boli lepsie ako tie originaly co tam boli, ale stale je to slabota, proste ta jedna svietiaca cocka v noci ako stretavacka je slaba, si oslnovany a hocikto na inom ako Bandite S za tebou a presvieti a vidis si svoj tien, co je rusive. Idem teraz do xenonu.
Každý je v niečom dobrý. Ja jazdím.
TAK JSEM NAŠEL TYHLE ŽÁROVKY :
Sada modrých žárovek HB4 80W
DOBRÝ-OBCHOD.CZ, Vídeňská 89, 639 00, BRNO, tel. 545 230 150
Kód:
1011179
Vaše cena:
399,- Kč
2 ks žárovek HB4 80W, 12V 80W. Žárovky generují unikátní bílo-modré světlo. Xenonový efekt
...objem ničím nenahradíš...
JOHNY T psal:TAK JSEM NAŠEL TYHLE ŽÁROVKY :
Sada modrých žárovek HB4 80W
DOBRÝ-OBCHOD.CZ, Vídeňská 89, 639 00, BRNO, tel. 545 230 150
Kód:
1011179
Vaše cena:
399,- Kč
2 ks žárovek HB4 80W, 12V 80W. Žárovky generují unikátní bílo-modré světlo. Xenonový efekt
nedají si říct a nedají!!!pokurví ti to světlo a ještě za to dáš 4 kila!nezapomen jim poděkovat
Akela SK psal:Ja mám B12 r.v.2002 a tam idú N11, tie už sú raz také drahé. Mám Night Breaker v aute a môžem wrelo odporúčať, je to rozdiel, svetlo je o hodne jasnejšie.
night braky sou gutminulej tejden sem koupil dva kousky za 380vočíno a jak sem ji chyt za packu že ji strčím do světla,tak mě v ruce zůstala ta packa a žárofka se rozjebala vo zema že sem klidná povaha tak sem s tou druhou jebnul taky
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Akela SK psal:Ja mám B12 r.v.2002 a tam idú N11, tie už sú raz také drahé. Mám Night Breaker v aute a môžem wrelo odporúčať, je to rozdiel, svetlo je o hodne jasnejšie.
night braky sou gutminulej tejden sem koupil dva kousky za 380vočíno a jak sem ji chyt za packu že ji strčím do světla,tak mě v ruce zůstala ta packa a žárofka se rozjebala vo zema že sem klidná povaha tak sem s tou druhou jebnul taky
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Tak myslim že nejlepší bude tam dat nakonec ty Xenony, budou svítit pořádně a světlo neupečou Hlavní je bejt vidět !!! , holt "slepejch plechovkářů jezdí dost !! a vidět na cestu je taky ok
...objem ničím nenahradíš...
tak jsem si to tady precetl a koupil jsem 100w H7 s xenon efektem bo tuuuuning je treba.....
namontoval a koukal jak to pekne bile sviti do te doby nez se setmelo a ja jel kus cesty poslepu bo to osvitilo houno......takze po 20km jizdy sli z5 normalni zarovky......
jardagsf taky nekdy pekny degene
ps.na moto je to treba jak mrtvemu zimnik bo co najezdite za tmy a deste..........
MOTO KOZZI GRISO
Akorat , ze ti casem vot toho xenonu zezloutne parabola ,je to uvedeny i u montazniho navodu , ale to je uz kazdyho soudruha vlastni boj Jo jinak doslo na my slova ,vcera tam byl nekdo se Suzuki Marauder , nechal si nekde jinde namontovat dve pridavny svetla dopredu , aby to byl jako Harley Takze 2 krat dalsich 55 w , vodesel alternator ,bratru prej 12 k + u nas dalsich 1500 kc , za 3 diodovy zarovky , aby se jako uz vesel do vykonu altiku , a to se vyplati
Progear 650 (Člen) 28.01.2011 20:29:35 Offline |
deny1234 psal:Akorat , ze ti casem vot toho xenonu zezloutne parabola ,je to uvedeny i u montazniho navodu , ale to je uz kazdyho soudruha vlastni boj Jo jinak doslo na my slova ,vcera tam byl nekdo se Suzuki Marauder , nechal si nekde jinde namontovat dve pridavny svetla dopredu , aby to byl jako Harley Takze 2 krat dalsich 55 w , vodesel alternator ,bratru prej 12 k + u nas dalsich 1500 kc , za 3 diodovy zarovky , aby se jako uz vesel do vykonu altiku , a to se vyplati
Táta má maraudera tak jak píšeš.... velký světlo se automaticky zhasíná, kdyz se rozsvítej přídavny.... nesmí to montovat a je to....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
JOHNY T psal:Tak myslim že nejlepší bude tam dat nakonec ty Xenony, budou svítit pořádně a světlo neupečou Hlavní je bejt vidět !!! , holt "slepejch plechovkářů jezdí dost !! a vidět na cestu je taky ok
Bejt vidět je fajn ale taky je hrozně příjemný, když večer nebo v noci jedu a idiot na motorce svítí tak, že mi to zezadu přes zrcátko vypaluje oči. Předjede a všichni na něj blikaj dálkovejma, ale c,o mrdat, hlavně že vidim já a ostatní se poserte. Hrozně by se mi na motorce bi-xenon líbil ale nedám ho tam, bo to fakt oslňuje jako kráva kor když vezu batoh A o problémech s pojišťovnou tu řeč již byla.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
nicola.foxx (Člen) 29.01.2011 14:04:01 Offline |
Zdenda psal:JOHNY T psal:Tak myslim že nejlepší bude tam dat nakonec ty Xenony, budou svítit pořádně a světlo neupečou Hlavní je bejt vidět !!! , holt "slepejch plechovkářů jezdí dost !! a vidět na cestu je taky ok
Bejt vidět je fajn ale taky je hrozně příjemný, když večer nebo v noci jedu a idiot na motorce svítí tak, že mi to zezadu přes zrcátko vypaluje oči. Předjede a všichni na něj blikaj dálkovejma, ale c,o mrdat, hlavně že vidim já a ostatní se poserte. Hrozně by se mi na motorce bi-xenon líbil ale nedám ho tam, bo to fakt oslňuje jako kráva kor když vezu batoh A o problémech s pojišťovnou tu řeč již byla.
Zdendas woe nevztekal ses us tady na tohle tema nahodou
Zlofuj psal:doporučuju Osram silvr nebo Gold Svítí o 50% líp..jezdím každý den,světlo z jawy na B6 a svítí to jak protžené. Doporučuju!
tak přesně tyhle zas..... žárovky mě zmrvili světlo.máš kliku že máš jawacký světlo
nicola.foxx psal:Zdenda psal:JOHNY T psal:Tak myslim že nejlepší bude tam dat nakonec ty Xenony, budou svítit pořádně a světlo neupečou Hlavní je bejt vidět !!! , holt "slepejch plechovkářů jezdí dost !! a vidět na cestu je taky ok
Zdendas woe nevztekal ses us tady na tohle tema nahodou
A tak já se ani nevztekám, ale někdy to týpci s HIDkama fakt přeháněj a jakožto člověka hodně jezdícího večer a v noci mě to fakt štve.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
snowflake600 (Člen) 30.01.2011 19:52:31 Offline |
nicola.foxx psal:Silnejsi bych tam nedaval. Generujou vic tepla a obaval bych se poskozeni.
Ani nevim jestli se v HB3 a HB4 delaj vetsi wataze nez je jejich 50W a 55W.
Zarovky s vetsi svitivosti se na to vyrabej a dela je Philips +30% a to ani nejde poznat.
Xenony tam dat muzes, akorat s tim budes trosku oslnovat. Sviti to pak dobre. Ja je tam daval taky. Akorat to nejni homologovany a muzou te prudit z PČR.
Kazdopadne je tady toho na strankach s probleme svitivosti tohotdle modelu spousta tak pohledej a cti.
Philipsky jsem zkoušel i na autě a těch +30% se mi asi ztratilo, gdyž sem je vyndaval z krabičky nebo já nevim, kam to zmizelo :D suma sumárum, drahý jako a efekt
Banditatom (Člen) 03.02.2011 16:44:17 Offline |
JOHNY T psal:tak mi vrta hlavou : co je pojištovně do žárovek- xenonů ??
Technická a gumy podle tp chápu, ale co je jim do toho čim kdo svítí ???
že by homologace?
Kdyby jenom pojistovne , dneska jsem montoval diodovy svetla pro denni sviceni klukovi na auto , co tam mel domontovany xenony , a jestipak vis proc Ano spravne pri silnicni kontrole ho vyresili na miste za 2 k , za ty xenony
deny1234 psal:JOHNY T psal:tak mi vrta hlavou : co je pojištovně do žárovek- xenonů ??
Technická a gumy podle tp chápu, ale co je jim do toho čim kdo svítí ???Kdyby jenom pojistovne , dneska jsem montoval diodovy svetla pro denni sviceni klukovi na auto , co tam mel domontovany xenony , a jestipak vis proc Ano spravne pri silnicni kontrole ho vyresili na miste za 2 k , za ty xenony
To je dobře,tak to má byt Dneska si každej svítí čím se mu zachce A ty čelovky pro dení svícení bych taky zakázal,buďto svitijou jak piča,nebo zase auto v koloně vostatních není vidět Nechápu co vede lidi k tomu,namontovat si to na nějaký dnešní auto
K.a.s.y.m. (Člen) 04.02.2011 09:04:50 Offline |
VikecB12 psal:deny1234 psal:JOHNY T psal:tak mi vrta hlavou : co je pojištovně do žárovek- xenonů ??
Technická a gumy podle tp chápu, ale co je jim do toho čim kdo svítí ???Kdyby jenom pojistovne , dneska jsem montoval diodovy svetla pro denni sviceni klukovi na auto , co tam mel domontovany xenony , a jestipak vis proc Ano spravne pri silnicni kontrole ho vyresili na miste za 2 k , za ty xenony
To je dobře,tak to má byt Dneska si každej svítí čím se mu zachce A ty čelovky pro dení svícení bych taky zakázal,buďto svitijou jak piča,nebo zase auto v koloně vostatních není vidět Nechápu co vede lidi k tomu,namontovat si to na nějaký dnešní auto
spotřeba ti ledky maj menší odběr a auto pak má o 0,2-0,3 litru menší spotřebu druhá věc je cena výbojek u xenonů.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:deny1234 psal:
Kdyby jenom pojistovne , dneska jsem montoval diodovy svetla pro denni sviceni klukovi na auto , co tam mel domontovany xenony , a jestipak vis proc Ano spravne pri silnicni kontrole ho vyresili na miste za 2 k , za ty xenonyTo je dobře,tak to má byt Dneska si každej svítí čím se mu zachce A ty čelovky pro dení svícení bych taky zakázal,buďto svitijou jak piča,nebo zase auto v koloně vostatních není vidět Nechápu co vede lidi k tomu,namontovat si to na nějaký dnešní auto
spotřeba ti ledky maj menší odběr a auto pak má o 0,2-0,3 litru menší spotřebu druhá věc je cena výbojek u xenonů.
Tak proto to nejčastěji vidím na oktávce,ty 0,2L sou přece kurva rozdíl a co za roční provoz ušetřím,za to si pak můžu na benzínce koupit hustej "karbonovej" polep víčka nádrže,nebo ukrutný mračítka
copak ty led denní světla s homologací jdou , ty jsou aspon vydět ale ty vocasové který chtěj ušetřit a koupěj to někde u "VIJETNAMČÍKA" tak těm bych bral papíry !!! vyděj že to není skoro vydět a stejně s tím táhnou na silnici...
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 04.02.2011 09:31:00 Offline |
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:
To je dobře,tak to má byt Dneska si každej svítí čím se mu zachce A ty čelovky pro dení svícení bych taky zakázal,buďto svitijou jak piča,nebo zase auto v koloně vostatních není vidět Nechápu co vede lidi k tomu,namontovat si to na nějaký dnešní autospotřeba ti ledky maj menší odběr a auto pak má o 0,2-0,3 litru menší spotřebu druhá věc je cena výbojek u xenonů.
Tak proto to nejčastěji vidím na oktávce,ty 0,2L sou přece kurva rozdíl a co za roční provoz ušetřím,za to si pak můžu na benzínce koupit hustej "karbonovej" polep víčka nádrže,nebo ukrutný mračítka
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 04.02.2011 12:00:42 Offline |
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:
To je dobře,tak to má byt Dneska si každej svítí čím se mu zachce A ty čelovky pro dení svícení bych taky zakázal,buďto svitijou jak piča,nebo zase auto v koloně vostatních není vidět Nechápu co vede lidi k tomu,namontovat si to na nějaký dnešní autospotřeba ti ledky maj menší odběr a auto pak má o 0,2-0,3 litru menší spotřebu druhá věc je cena výbojek u xenonů.
... máš něco protiva vochcávce jinak s toho denního svícení bych grcinkal
nicola.foxx (Člen) 04.02.2011 12:12:06 Offline |
Ja bych se zeptal Housky, jestli je na ochcave neco spatnyho
Banditatom psal:VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:
spotřeba ti ledky maj menší odběr a auto pak má o 0,2-0,3 litru menší spotřebu druhá věc je cena výbojek u xenonů.Tak proto to nejčastěji vidím na oktávce,ty 0,2L sou přece kurva rozdíl a co za roční provoz ušetřím,za to si pak můžu na benzínce koupit hustej "karbonovej" polep víčka nádrže,nebo ukrutný mračítka
... máš něco protiva vochcávce jinak s toho denního svícení bych grcinkal
Nemám,je mě to šumák,jenom je to njčastějš na nich k vidění a vochcávkáři asi nejvíc řeší spotřebu na nějaký desetiny litru....
Banditatom (Člen) 04.02.2011 13:56:01 Offline |
VikecB12 psal:Banditatom psal:VikecB12 psal:
Tak proto to nejčastěji vidím na oktávce,ty 0,2L sou přece kurva rozdíl a co za roční provoz ušetřím,za to si pak můžu na benzínce koupit hustej "karbonovej" polep víčka nádrže,nebo ukrutný mračítka... máš něco protiva vochcávce jinak s toho denního svícení bych grcinkal
Nemám,je mě to šumák,jenom je to njčastějš na nich k vidění a vochcávkáři asi nejvíc řeší spotřebu na nějaký desetiny litru....
jj to s tebou souhlasím mě osobně je spotřeba u
Protože woe asi oslňuješ, tzn, že když ne tvoji vinou budeš mít třeba kreš a protistrana najednou začne tvrdit, žes je oslnil, můžež bejt rázem viníkem nehody ty. A bohužel ono to skutečně oslňuje jako prase, pokud to máš v normál světlometu.
VikecB12 psal:Tak proto to nejčastěji vidím na oktávce,ty 0,2L sou přece kurva rozdíl a co za roční provoz ušetřím,za to si pak můžu na benzínce koupit hustej "karbonovej" polep víčka nádrže,nebo ukrutný mračítka
kámo pls neviškdetokoupit unásnapumpěto nemaj :)))
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:VikecB12 psal:Tak proto to nejčastěji vidím na oktávce,ty 0,2L sou přece kurva rozdíl a co za roční provoz ušetřím,za to si pak můžu na benzínce koupit hustej "karbonovej" polep víčka nádrže,nebo ukrutný mračítka
kámo pls neviškdetokoupit unásnapumpěto nemaj :)))
Se zeptej nějakýho "kolegy" a rovnou si můžete porovnat spotřebu a poplácat se po ramenách jak ste s tim světem vymrdali
Né,teď vážně,už máš po problému?
momentálně se zdá, že jo, v servisu sice vyčistili nádrž, ale vysrali se na čištění sacího koše a páč tam sou asi 6.tky trubičky, který byly plný těch zbytků barvy, tak na průtok nafty moc prostoru nezbejvalo ...
ale je teplo kapku se bójim, až zas přimrzne
halt sem koupil pani choulostivou
ale di, Ty brepto ...
nějaký názory na tuhlen sadu ??? dík
http://www.soundshop.cz/3803-h8-halogen … match.html
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Zdenda psal:Bejt vidět je fajn ale taky je hrozně příjemný, když večer nebo v noci jedu a idiot na motorce svítí tak, že mi to zezadu přes zrcátko vypaluje oči. Předjede a všichni na něj blikaj dálkovejma, ale c,o mrdat, hlavně že vidim já a ostatní se poserte.
Jo ty kokoty taky miluju...se vždycky snažim seštelovat si boční zrcátko tak abych mu to poslal zpět.
jinak na motce světlo neřešim bo stejnak v 99% vyjedu s tmavym plexi a když se to protáhne tak sou my světala na hovno
zdarec lidi koupil jsem si na bandita tyto žarovky a sviti dobře http://www.kupzarovky.cz/osram-hb3-nigh … 21163.html http://www.kupzarovky.cz/osram-hb4-nigh … 21164.html ale prodavaji se po 2 kusech tak že mam jednu sadu na bandita na vic (HB3,HB4) tak kdyby jste někdo chtěli tak mám na prodej , každy kdo je vyzkoušel tak vi jak tyto osramky svítí.... cena 700 kč jsem z jižní moravy kousek od hustopeč u brna .
Banditatom (Člen) 06.05.2015 08:04:56 Offline |
Sviti sice perfektne ale zivotnost je tragicka takze si tu druhou sadu radej nech
zzzmrzlinar (Člen) 06.05.2015 09:25:09 Offline |
já jsem je onehdá taky koupil jako velkou pecku, ale už to neudělám. Stojej naprosto nepřiměřenou raketu a že by to byla zase taková šleha to nemůžu říct. samozřejmě nesmí tam člověk dát Filsony za 40 korun, ale 700 za žárovku je fakt hodně.
A s životností mám bohužel stejné zkušenosti, tedy tragické
však jedna žarovka nestoji 700kč ale 350kč a jinak na svitivost nemužu si stěžovat je to rozhodně lepši než jsem tam měl a životnost zkuste někdy tu žarovku chytit za paticu a ne za to sklo a pak se vam ty žarovky nebudou vypalovat
Banditatom (Člen) 06.05.2015 12:32:15 Offline |
Aha to bude urcite tim
zzzmrzlinar (Člen) 06.05.2015 13:53:13 Offline |
jo jo, to je jasný, tím to bude, já to vždycky žmoulám jak cecky a vono se to má chytat za patku
každému co jeho jest, ale já už je nechci, jestě mám doma tu jakože stylovou helmu ve který to dodávali
...jestli myslíte vážně to, že si z něj děláte prdel, tak on má ale pravdu s tím, že se nemá makat na sklo, dokonce pro ty co neuměj číst, to bejvá na obalu i nakreslený
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 07.05.2015 07:36:01 Offline |
osiris psal:...jestli myslíte vážně to, že si z něj děláte prdel, tak on má ale pravdu s tím, že se nemá makat na sklo, dokonce pro ty co neuměj číst, to bejvá na obalu i nakreslený
....no a on mam pocit si o nas mysli ze jsme blbci? tohle vi snad uz i male dite ze na sklo zarovky se nesaha.....
Banditatom psal:osiris psal:...jestli myslíte vážně to, že si z něj děláte prdel, tak on má ale pravdu s tím, že se nemá makat na sklo, dokonce pro ty co neuměj číst, to bejvá na obalu i nakreslený
....no a on mam pocit si o nas mysli ze jsme blbci? tohle vi snad uz i male dite ze na sklo zarovky se nesaha.....
...tak pak si sypu popel na hlavu, protože jsem v tom ironii nepochopil
hlemejzd999 (Člen) 07.05.2015 18:31:59 Offline |
Banditatom psal:....no a on mam pocit si o nas mysli ze jsme blbci? tohle vi snad uz i male dite ze na sklo zarovky se nesaha.....
ja ji nedavno měnil v koupelně a to bych tě chtěl vidět, jak bys ji zašrouboval bez toho, aniž bys šáh na sklo
to by tě koplo, chytit to za patku
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 07.05.2015 18:38:28 Offline |
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:....no a on mam pocit si o nas mysli ze jsme blbci? tohle vi snad uz i male dite ze na sklo zarovky se nesaha.....
ja ji nedavno měnil v koupelně a to bych tě chtěl vidět, jak bys ji zašrouboval bez toho, aniž bys šáh na sklo
to by tě koplo, chytit to za patku
Tak v tom pripade ses debilnormalni clovek by si nejdriv to svetlo vypnula ja mam vsade hen ty diody a tem je to v picijak ji osahavas
hlemejzd999 (Člen) 07.05.2015 18:42:25 Offline |
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:Banditatom psal:....no a on mam pocit si o nas mysli ze jsme blbci? tohle vi snad uz i male dite ze na sklo zarovky se nesaha.....
to by tě koplo, chytit to za patkuTak v tom pripade ses debilnormalni clovek by si nejdriv to svetlo vypnula ja mam vsade hen ty diody a tem je to v picijak ji osahavas
tak samosebou sem to měl vyplý voe
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:hlemejzd999 psal:
to by tě koplo, chytit to za patkuTak v tom pripade ses debilnormalni clovek by si nejdriv to svetlo vypnula ja mam vsade hen ty diody a tem je to v picijak ji osahavas
tak samosebou sem to měl vyplý voe
...tak vo čem jsi teda vlastně psal? nebo proč?
hlemejzd999 (Člen) 07.05.2015 20:02:13 Offline |
osiris psal:hlemejzd999 psal:Banditatom psal:
Tak v tom pripade ses debilnormalni clovek by si nejdriv to svetlo vypnula ja mam vsade hen ty diody a tem je to v picijak ji osahavastak samosebou sem to měl vyplý voe
...tak vo čem jsi teda vlastně psal? nebo proč?
No že sem sahal na sklo
jak bych si tohle mohl myslet že jste blbci ? :D jo aha proto že když se zeptam zda někdo nechce žarovky že mam jedny na vic tak vy akorat pišete jak sou na hovno a tak a beztak jste je neměli ale jen kecate do větru že jste to někde četli nebo tak ono za spalenim žarovky muže byt spoustu hovadin a nemusito byt vždy kvalitou žarovky , ja už kdysi vyzkoušel spoustu žarovek sice na aute ale to je stejny v podstate a to jsem měl jakysi 145w ty teda svitili mega moc ale světlo to nedalo , ale aj ty 100w modry a když sem vyzkoušel ty night breakry tak to nemužu se žadnou srovnat prostě jen moje osobni zkušenost .... tak že se ptam chce někdo sadu žarovek na bandita ?
Stránky: 1