Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 19.01.2009 22:53:55 Offline |
Re: gsx1400
Lucka psal:A co xjr?
mysliš petrof xjr? jo, to sou kvalitní pijána
doba je temná...
Banditatom (Člen) 19.01.2009 23:02:29 Offline |
osiris psal:Lucka psal:A co xjr?
...holka dej si obklad
na přirození
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 20.01.2009 08:00:22 Offline |
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 20.01.2009 08:57:06 Offline |
Zdenák psal:GSX Nebrat strašně žere.... 15-30 l na 2km.
Je to jako tank nádrž jen na nastartování.....
ALe akrobacii dokáže krásnou to zase jo....
A Bedřichu ty neváhej....
jo jo dnešní autobusy jsou strašně rozežraný
K.a.s.y.m. (Člen) 20.01.2009 10:22:02 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:jo jo dnešní autobusy jsou strašně rozežraný
Hlavně koncepci motoru mezi nápravama měl naposledy Erťák. Dnes je doba jinde.
Ale zase to mě svoje kouzlo...
jo jo pravdu ma ten chlapec
já vim že ten autobus je pěknej,však sem na něm nešetřil aby byl nejkrásnější,ale kucííí,ruku na srdce ty jízdní vlastnosti nejsou zrovna hit
jako né že by to bylo nějak kritický,ale přemluvit to k zatáčení dá vo dost víc práce než to naučit dělat stojku..
Bedřichu kup raděj tu B12 ku K06 nebo vejš,vim co řikám
Vono ani na těch sprintech to nebyla žádná sláva,jenom to tak bručelo a kdenic tunic B12 při stejným čase aspoň pěkně zavyje A na velkou turistiku sou taky lepčí stroje. Ale vypadá pěkně,to je její největší výhoda.
A autobusáci domě
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 20.01.2009 22:53:31 Offline |
neposlouchej je kup KAROSU
nicola.foxx (Člen) 20.01.2009 23:14:34 Offline |
Jooo Osi to je na GSX skoro jak cirkusak. Stojku umi i s premetem a to zataceni mu taky jde mooooc krasne. Klopi to v sosnovy takovym stylem, ze kvuly brouseni stupacky nejni slyset motor. A kdyz je trebas takovahle tak nejni vo cem. http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … -1400.html
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 21.01.2009 07:33:19 Offline |
když ty dva laufy mu nějak neslušej a starší ročníky jsou víc rozežraný....jinak na tipmotu je někdo porodává ouplně nový za nějakejch 185 000,-
K.a.s.y.m. psal:když ty dva laufy mu nějak neslušej a starší ročníky jsou víc rozežraný....jinak na tipmotu je někdo porodává ouplně nový za nějakejch 185 000,-
Sem se bavil s jednim týpkem (prodejcem) v Řepích v Suzuce právě o tomhle týpkovi co nabízí nový GSX-a a on mi řikal, že asi bude problém to tady přihlásit. Že přej Suzuka po tom nějak de a že prej nový dovežený GSX-a z důvodu zpřísnění norem EU nejdou přihlásit. Takže prej i kdyby se mi to podařilo přihlásit, tak bych s tim měl nějaký problémy...
Nevim - jen reprodukuju to co mi řek prodejce.
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
K.a.s.y.m. (Člen) 21.01.2009 12:42:03 Offline |
spidys psal:K.a.s.y.m. psal:když ty dva laufy mu nějak neslušej a starší ročníky jsou víc rozežraný....jinak na tipmotu je někdo porodává ouplně nový za nějakejch 185 000,-
Sem se bavil s jednim týpkem (prodejcem) v Řepích v Suzuce právě o tomhle týpkovi co nabízí nový GSX-a a on mi řikal, že asi bude problém to tady přihlásit. Že přej Suzuka po tom nějak de a že prej nový dovežený GSX-a z důvodu zpřísnění norem EU nejdou přihlásit. Takže prej i kdyby se mi to podařilo přihlásit, tak bych s tim měl nějaký problémy...
Nevim - jen reprodukuju to co mi řek prodejce.
to je klidně možný...sem jen tak z hecu koukal po něčem použitelnym s jednim laufem což je myslim od 05 nahoru a našel jsem asi dva nebo tři.moc jich bazarovejch neni a ta motorka bude fakt dobrá.
K.a.s.y.m. psal:to je klidně možný...sem jen tak z hecu koukal po něčem použitelnym s jednim laufem což je myslim od 05 nahoru a našel jsem asi dva nebo tři.moc jich bazarovejch neni a ta motorka bude fakt dobrá.
Taky sem pokukoval bo GSX-u, ale na netu sou samý modro-bílý a tahle barevná kombinace se mi nelíbí (Zdenák promine) nebo nějaký tůningy a toho já příznivcem taky nejsem.
Jóóóó kdyby bylo nějaký černý, pěkný... to by se mi líbilo
Progear 650 (Člen) 21.01.2009 13:31:52 Offline |
spidys psal:K.a.s.y.m. psal:to je klidně možný...sem jen tak z hecu koukal po něčem použitelnym s jednim laufem což je myslim od 05 nahoru a našel jsem asi dva nebo tři.moc jich bazarovejch neni a ta motorka bude fakt dobrá.
Taky sem pokukoval bo GSX-u, ale na netu sou samý modro-bílý a tahle barevná kombinace se mi nelíbí (Zdenák promine) nebo nějaký tůningy a toho já příznivcem taky nejsem.
Michal GSX prodával tusim, mel tu svojí na motoinzerci...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Ten můj hledáček míří právě na tu červenou Ale úplně to vidim stěma kuframa, http://images.motoinzerce.cz/m/i/221/221530_3.jpg tahle je parádní, jen modro/bílá
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … -1400.html
Ty B12s K6 stojej o 20tis víc a to ještě nikde není černá. To v mém případě je trábl...
Už to vidím, jak nebude načem jezdit a budu v
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Nebo tahle "italská kombinace" je pěkná
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/9 … andit.html
za 149tis
spidys psal:K.a.s.y.m. psal:to je klidně možný...sem jen tak z hecu koukal po něčem použitelnym s jednim laufem což je myslim od 05 nahoru a našel jsem asi dva nebo tři.moc jich bazarovejch neni a ta motorka bude fakt dobrá.
Noooo že jsi to ty.... ale to věčný dohadovaní mezi mnou a Komárem o barvach jeslti červená nebo modrá....
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Bedřich psal:Nebo tahle "italská kombinace" je pěkná
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/9 … andit.html
Hele a ty chceš v případě B12 eSko nebo eNko? Barvu chceš černou?
žádný GSXko neni žravý a je jedno jakej to je rok,to je akorát výplod a fáma lidí který to někde slyšeli a nikdy na tom nejeli,pár prvních 01 mnělo problém s nastavenou palivovou mapou la eto se dalo jednoduše odstranit doladěním origo řídící jednotky,která je u suzuki jako jedné z mála bajků laditelná i v origo provedení,sice jen v určitejch mezích ,ale je a tim se to řešilo..
A jinak GSX je všude 3prdele a zrovna včera sem v inzerci viděl jednu libovou černou-05,ale už nevim kde a asik za 125..
A GSXko jedině modrobílý a s bílejma kolama ,jinak to totiž neni klasická suzuki
A to že někde v suzuki nějakej mrdal někomu řekne že s tim bude problém to přihlásit tak to je a ještě větší že i když to přihlásíš tak že i pak s tim bude problém je ještě větší vina.
Dneska přihlásím cokoliv a odkudkoliv a bez limitu stáří toho bajku,akorát ze švajcu musí bejt do 8let stáří páč nejsou v unii.
spidys psal:Bedřich psal:Nebo tahle "italská kombinace" je pěkná
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/9 … andit.htmlHele a ty chceš v případě B12 eSko nebo eNko? Barvu chceš černou?
Já chci prioritně:
1. B12S K6 černá - tyhle nový eSka se mi moc líbí
když slevim tak ...
2. B12S K6 stříbrno/červená
a...
3. GSX1400 černo/červená, popř.černá - ta se mi líbí moc, nějaká slabost, kterou mě nakazil Komár se Zdenákem. Jen doma nejsou pro (Káťa)
Vím, že je to poměrně zásadní rozdíl S/N, ale tyhle se mi prostě líbí... Jak víš, měl jsem eN a teď do naháče jedině do GSX, Bandasku chci zkusit v eSku. Jsme s Káťou spíš cestovatelé co z dálnic. Problém je, že jsem nenarazil na netu za 2měsíce na hezkou B12(CZ,DE,IT). Nějaký jsem viděl, ale napohled byly v horším stavu než moje bývalá Modřina.
K.a.s.y.m. (Člen) 23.01.2009 08:19:36 Offline |
KOVAL psal:žádný GSXko neni žravý a je jedno jakej to je rok,to je akorát výplod a fáma lidí který to někde slyšeli a nikdy na tom nejeli,pár prvních 01 mnělo problém s nastavenou palivovou mapou la eto se dalo jednoduše odstranit doladěním origo řídící jednotky,která je u suzuki jako jedné z mála bajků laditelná i v origo provedení,sice jen v určitejch mezích ,ale je a tim se to řešilo..
A jinak GSX je všude 3prdele a zrovna včera sem v inzerci viděl jednu libovou černou-05,ale už nevim kde a asik za 125..
A GSXko jedině modrobílý a s bílejma kolama ,jinak to totiž neni klasická suzuki
A to že někde v suzuki nějakej mrdal někomu řekne že s tim bude problém to přihlásit tak to je a ještě větší že i když to přihlásíš tak že i pak s tim bude problém je ještě větší vina.
Dneska přihlásím cokoliv a odkudkoliv a bez limitu stáří toho bajku,akorát ze švajcu musí bejt do 8let stáří páč nejsou v unii.
tímto jsi mě poměrně dost potěšil
co si řikal Bedřichu,že nemůžeš sehnat černou?
http://www.motorkari.cz/motobazar-suzuk … 87488.html
KOVAL psal:co si řikal Bedřichu,že nemůžeš sehnat černou?
moooc hezká
Bandit 4EVER!!!
Jóóó jo, kdyby to bylo eNko a néé eSko, tak bych měl vážnej zájem
Vím o ní. Hezká to je, votom žádná, ale podle mě ta cena je vysoká. Soudím podle toho, že můžu mít v modré eNko s ABS za 105tis. nebo jetou stříbnou předváděčku (N) K8 za hodně podobný prachy+záruka.
Za 110 jí ale beru
Banditatom (Člen) 10.05.2015 17:50:55 Offline |
vendous psal:Když se často mrdá se zadníma tlumičema tak tečou a do předu se hoděj progresivky. Jinak bych řek že nesmrtelne stroj, ale já jí mam chvilku tak vim eště hovno
Tecou jenom starsi rocniky tzn ten muj....ty s cervenym perem by meli byt cajk....
Stránky: 1