Nejsi přihlášen
Bandit- kvalita laku
Na internete som cital nazory, ze Bandit ma nekvalitny lak. Co je na tom pravdy? Kupil som noveho, mam handry z kordury a musim povedat, ze po kazdom vyjazde som pozoroval zodratie laku z nadrze. Nakoniec som na exponovane miesta nalepil transparentne samolepky. Naproti tomu kamos ma CBF 600, to iste oblecenie a ziadne stopy opotrebovania laku. Ake s tym mate skusenosti? Dik za odpovede.
Re: Bandit- kvalita laku
kůže nic nedře....
anebo to už mám tak odřený, že jsem si ničeho nevšim
Bandit ma nekvalitni lak
bandit hrozne brzdi
bandit plave v zatackach
bandit nejede 300
bandit ...atd atd
... kurva co furt je tem kokotum vubec do toho ... tady je jasne videt ,ze by ho kurna hrozne chteli ,ale ,,maj jenom nakou jebku,, a nevedi jak si zduvodnit ,ze udelali dobre a doma tise placou ... je mi z toho
BANDITHOWG
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
Pool psal:Bandit ma nekvalitni lak
bandit hrozne brzdi
bandit plave v zatackach
bandit nejede 300
bandit ...atd atd
... kurva co furt je tem kokotum vubec do toho ... tady je jasne videt ,ze by ho kurna hrozne chteli ,ale ,,maj jenom nakou jebku,, a nevedi jak si zduvodnit ,ze udelali dobre a doma tise placou ... je mi z toho
BANDITHOWG
momentalně zavostalej
Aj mě se odíral, taky jezdím v textilu. Ale odíral se lak, nee barva. PO 60 tis. km stačilo vzít leštičku a přeleštit. Nikoli lakovat.
Hele, esli to bereš takhle, tak ho dej do obýváku, přes den na něm měj plachtu, bo aj slunce je sviň - taky žere lak!!
Furt samý leštění, šlechtění a pak vymeteš kačera na vokruhu... .
Já sebekriticky přiznávám, že Badnit (02) měl podle mě odolnější lak než autobus (07). Možná je můj dojem zkreslen odstínem barvy... .
Autobus je taky Suzuki... .
Man psal:Na internete som cital nazory, ze Bandit ma nekvalitny lak. Co je na tom pravdy? Kupil som noveho, mam handry z kordury a musim povedat, ze po kazdom vyjazde som pozoroval zodratie laku z nadrze. Nakoniec som na exponovane miesta nalepil transparentne samolepky. Naproti tomu kamos ma CBF 600, to iste oblecenie a ziadne stopy opotrebovania laku. Ake s tym mate skusenosti? Dik za odpovede.
vem hřebík a kámošovi to poškrábej taky
momentalně zavostalej
Mirek D psal:Aj mě se odíral, taky jezdím v textilu. Ale odíral se lak, nee barva. PO 60 tis. km stačilo vzít leštičku a přeleštit. Nikoli lakovat.
Hele, esli to bereš takhle, tak ho dej do obýváku, přes den na něm měj plachtu, bo aj slunce je sviň - taky žere lak!!
Furt samý leštění, šlechtění a pak vymeteš kačera na vokruhu... .
Já sebekriticky přiznávám, že Badnit (02) měl podle mě odolnější lak než autobus (07). Možná je můj dojem zkreslen odstínem barvy... .
ja myslim, ze je to tou cernou barvou, pac na ni je vsechno videt...
staci ale vzit lestenku a je po problemuna chvili...nez zas vyjedes
...sam mezi jebkarema...
mám stejnej problém.Ale je pravda že je to u kdejaký znašky.V tom případě si kup protektory na nádrž.Ale je to docela drahý.No ale zas máš nějakou ochranu. TADY http://www.proobikes.com/default.asp?id … F%20600%20(c)
Nebo tady Dáč normální tankpad a na boky kde máš nohy dáš tohle http://www.proobikes.com/default.asp?id … k=SIDE+SET
AspoŇ nějaká ochrana.
Teď to zas bude bombardovat každej že je to na hovno atd ale mě se to osvědčilo.
Mirass psal:hovno. BANDIT má vypadat jak hulvát.
tak toho se řídím.....
hans psal:Mirass psal:hovno. BANDIT má vypadat jak hulvát.
tak toho se řídím.....
Suma za výkend:
1) Špinavý jako prase
2) SPZ drží už jen na jednom ze 2 šroubků
3) Někde jsem potratil ten ůplně nejposlednější díl z koncovky...
Vypadám jak buran.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1