Nejsi přihlášen
Autobus a sací koš oleje nad vanou
Zdar zdejší autobusáci, opravoval jsem strhlý závit na olejové vaně u autobusu a když jsem odvrtal nový závit, s hrůzou jsem si uvědomil, že nad výpušťákem bude určo sací koš a tam sítko, Závitník byl celkem dlouhej určo tam zajel tak 5cm, otázka zní, posral jsem to?
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Re: Autobus a sací koš oleje nad vanou
...fakt ne, jak jsem říkal, díra do koše je mimo osu vypoušťáku; nad vypoušťákem můžeš narazit jenom na tělo koše, ale na sejtko ne, to je až uvnitř a navíc sací díra koše není nad dírou ve vaně
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Děkujuuuu, to víš to je když čurák co sedí furt v autě začne po sto letech něco na rychlo montovat. Ještě jednou dík
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Osirisu, já čuměl na toto http://gsx1400fe.co.uk/gsx1400_manuals/ … dition.pdf strana 192 a přišlo mi, že to je v ose.
Zdenda psal:Děkujuuuu, to víš to je když čurák co sedí furt v autě začne po sto letech něco na rychlo montovat. Ještě jednou dík
...dyť se nic neděje
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
čoveče Osi tak jsem to ještě včera pro sichr vypustil, a jako prostě nemůžu si pomoc, nad výpušťákem je hrdlo a pak dál síto (který jsem díky bohu neprorval) koukal jsem ještě na nějaký motory z autobusu a ty by ten sací koš měli mít skutečně blíže k přednímu kolu. Tak nevim jestli se dělalo vícero verzí nebo co..
Stránky: 1