Nejsi přihlášen
Re: Teplomer oleja JMP na GSX 1400.
faitík psal:asi 50°C, je to o 20°C míň, než u bandita.
Takže, keď ukazuje 50 - 60 stupňov, tak je to o.k. To je potom v pohode. Myslel som si, že to bude tým veľkým chladičom a motorom. Tak, diky.
" všetko je podvod, iba mlieko je voda "
K.a.s.y.m. (Člen) 11.05.2015 08:49:11 Offline |
je rozdíl i mezi B6 a B12 asi 10-15 stupňů,ale vzhedem k tomu že je to jen přibližně orientační teploměr tak je to jedno...aby jsi věděl pravou teplotu tak by jsi musel mít snímač mezi druhym a třetim válcem co nejblíže hlavy..a to by se asi většina lidí zase děsila kdyby to lezlo výrazně přes 100
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:je rozdíl i mezi B6 a B12 asi 10-15 stupňů,ale vzhedem k tomu že je to jen přibližně orientační teploměr tak je to jedno...aby jsi věděl pravou teplotu tak by jsi musel mít snímač mezi druhym a třetim válcem co nejblíže hlavy..a to by se asi většina lidí zase děsila kdyby to lezlo výrazně přes 100
No, jasné. To viem, že je to len orientačná teplota. Len som tepl. JMP porovnával s RR, ktorý som mal predtým na B12. Tam bývala teplota 80-90 stupňov. Ale to bude asi tým lepším chladením na GSX1400. Teraz ju mávam okolo 60 stupňov. Trošku som si bol najprv neistý, či je teplomer o.k. Pravdepodobne bude.
Banditatom (Člen) 11.05.2015 14:56:31 Offline |
faitík psal:asi 50°C, je to o 20°C míň, než u bandita.
50°C? Bud voe netahas nebo me se motor prehriva dis je chladno do cca 20°C na budiku je cca 60.....bezna teplota kterou me ukazuje je okolo 80°C na Banditu bezne mezi 110-130....samo je to jen orientacni....
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:faitík psal:asi 50°C, je to o 20°C míň, než u bandita.
50°C? Bud voe netahas nebo me se motor prehriva dis je chladno do cca 20°C na budiku je cca 60.....bezna teplota kterou me ukazuje je okolo 80°C na Banditu bezne mezi 110-130....samo je to jen orientacni....
...já na tom budíku mám max. 80°C ....když jsem jel k Borkovi v sobotu tak max 60°C
hlemejzd999 (Člen) 11.05.2015 15:27:48 Offline |
Mour psal:Banditatom psal:faitík psal:asi 50°C, je to o 20°C míň, než u bandita.
...já na tom budíku mám max. 80°C ....když jsem jel k Borkovi v sobotu tak max 60°C
takže spíš takovej kosmetickej budík ? , jako sou třeba barevný čepičky na ventýlky a podobný užitečný věci
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Mour psal:Banditatom psal:
50°C? Bud voe netahas nebo me se motor prehriva dis je chladno do cca 20°C na budiku je cca 60.....bezna teplota kterou me ukazuje je okolo 80°C na Banditu bezne mezi 110-130....samo je to jen orientacni.......já na tom budíku mám max. 80°C ....když jsem jel k Borkovi v sobotu tak max 60°C
takže spíš takovej kosmetickej budík ? , jako sou třeba barevný čepičky na ventýlky a podobný užitečný věci
...taktak , důležitá věc bez který nemůžeš být
zzzmrzlinar (Člen) 11.05.2015 15:39:34 Offline |
Mour psal:hlemejzd999 psal:Mour psal:
...já na tom budíku mám max. 80°C ....když jsem jel k Borkovi v sobotu tak max 60°Ctakže spíš takovej kosmetickej budík ? , jako sou třeba barevný čepičky na ventýlky a podobný užitečný věci
...taktak , důležitá věc bez který nemůžeš být
jo jo, je to skvělá věc, hned jak náká buchta uvidí teplometr nad karterama tak máte hnedkaj nejmíň deset bodů plus. Za ty ventilky to samý, akorát musej bejt by ve tmě svítící
Banditatom (Člen) 11.05.2015 16:30:19 Offline |
zzzmrzlinar psal:Mour psal:hlemejzd999 psal:
takže spíš takovej kosmetickej budík ? , jako sou třeba barevný čepičky na ventýlky a podobný užitečný věci...taktak , důležitá věc bez který nemůžeš být
jo jo, je to skvělá věc, hned jak náká buchta uvidí teplometr nad karterama tak máte hnedkaj nejmíň deset bodů plus. Za ty ventilky to samý, akorát musej bejt by ve tmě svítící
Pani ridici me rikala ze prej uz me buchty nezajimaj vogove budicek jsem koupil uz s banditem jen ho proste prehazuju
Banditatom psal:zzzmrzlinar psal:Mour psal:...taktak , důležitá věc bez který nemůžeš být
Pani ridici me rikala ze prej uz me buchty nezajimaj vogove budicek jsem koupil uz s banditem jen ho proste prehazuju
Tak ti ten budíček je teď k hovnu.
hlemejzd999 (Člen) 11.05.2015 17:38:36 Offline |
Libor nx psal:Banditatom psal:zzzmrzlinar psal:
jo jo, je to skvělá věc, hned jak náká buchta uvidí teplometr nad karterama tak máte hnedkaj nejmíň deset bodů plus. Za ty ventilky to samý, akorát musej bejt by ve tmě svítícíPani ridici me rikala ze prej uz me buchty nezajimaj vogove budicek jsem koupil uz s banditem jen ho proste prehazuju
Tak ti ten budíček je teď k hovnu.
nebo na piču
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Libor nx psal:Banditatom psal:
Pani ridici me rikala ze prej uz me buchty nezajimaj vogove budicek jsem koupil uz s banditem jen ho proste prehazujuTak ti ten budíček je teď k hovnu.
nebo na piču
nebo tak
...koukám, že nikoho nenapadlo, že to jde dost dobře (ve spolupráci s mozkem, je-li přítomen) používat jako aparát s poměrně slušnou vypovídací hodnotou ...není totiž potřeba čísel, stačí, že vím, že obvyklá hodnota je zhruba u týhle čárky a čárky vejš nebo níž, samosebou znamenaj, že je to teplý jinak, než jsem zvyklej, čili ještě málo, nebo už ažaž
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 11.05.2015 21:10:44 Offline |
osiris psal:...koukám, že nikoho nenapadlo, že to jde dost dobře (ve spolupráci s mozkem, je-li přítomen) používat jako aparát s poměrně slušnou vypovídací hodnotou ...není totiž potřeba čísel, stačí, že vím, že obvyklá hodnota je zhruba u týhle čárky a čárky vejš nebo níž, samosebou znamenaj, že je to teplý jinak, než jsem zvyklej, čili ještě málo, nebo už ažaž
...asi presne tak
osiris psal:...koukám, že nikoho nenapadlo, že to jde dost dobře (ve spolupráci s mozkem, je-li přítomen) používat jako aparát s poměrně slušnou vypovídací hodnotou ...není totiž potřeba čísel, stačí, že vím, že obvyklá hodnota je zhruba u týhle čárky a čárky vejš nebo níž, samosebou znamenaj, že je to teplý jinak, než jsem zvyklej, čili ještě málo, nebo už ažaž
To je dobrý
Smrt je ze všeho to poslední.
...klasická česká povaha - improvizace ...to je jako když výrobce doporučuje 3,5 l oleje s olejovým filtrem a nekteří dávají 3,7 l, bo je to lepčí
..ten výrobce teploměru je v tom případě hňup a ty °C tam píše úplně na bzum, vlastně by mělo stačit zelené a červené pole? ...anebo vyrábí nepřesné krámy s Celsiovou stupnicí o kterých při použití přítomného mozku píšeme v legraci výš?
Mour psal:osiris psal:...koukám, že nikoho nenapadlo, že to jde dost dobře (ve spolupráci s mozkem, je-li přítomen) používat jako aparát s poměrně slušnou vypovídací hodnotou ...není totiž potřeba čísel, stačí, že vím, že obvyklá hodnota je zhruba u týhle čárky a čárky vejš nebo níž, samosebou znamenaj, že je to teplý jinak, než jsem zvyklej, čili ještě málo, nebo už ažaž
...klasická česká povaha - improvizace ...to je jako když výrobce doporučuje 3,5 l oleje s olejovým filtrem a nekteří dávají 3,7 l, bo je to lepčí
..ten výrobce teploměru je v tom případě hňup a ty °C tam píše úplně na bzum, vlastně by mělo stačit zelené a červené pole? ...anebo vyrábí nepřesné krámy s Celsiovou stupnicí o kterých při použití přítomného mozku píšeme v legraci výš?
...pochop, že záleží jak daleko máš od média tu sondu a věř, že když ji umístíš tak jak máš, tak ti to bude ukazovat správně ...to je čistě tvůj boj při použití univerzálního aparátu ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
vendous psal:Libor nx psal:vendous psal:To abych si koupil ty modrý čepice na ventílky
pojedeš na lov
Sem ulovil na černou vytuněnou škodovku 120L a drží se mě pani dodnes
Ja zase na krásneho oranžového Moskviča 412.
osiris psal:Mour psal:osiris psal:...koukám, že nikoho nenapadlo, že to jde dost dobře (ve spolupráci s mozkem, je-li přítomen) používat jako aparát s poměrně slušnou vypovídací hodnotou ...není totiž potřeba čísel, stačí, že vím, že obvyklá hodnota je zhruba u týhle čárky a čárky vejš nebo níž, samosebou znamenaj, že je to teplý jinak, než jsem zvyklej, čili ještě málo, nebo už ažaž
..ten výrobce teploměru je v tom případě hňup a ty °C tam píše úplně na bzum, vlastně by mělo stačit zelené a červené pole? ...anebo vyrábí nepřesné krámy s Celsiovou stupnicí o kterých při použití přítomného mozku píšeme v legraci výš?...pochop, že záleží jak daleko máš od média tu sondu a věř, že když ji umístíš tak jak máš, tak ti to bude ukazovat správně ...to je čistě tvůj boj při použití univerzálního aparátu ;)
Nemyslím si že by vzduch kolem oleje mohl mít nějak rozdílnou teplotu, když je to v uzavřeném prostoru
K.a.s.y.m. (Člen) 17.05.2015 13:39:27 Offline |
Miras psal:osiris psal:Mour psal:
..ten výrobce teploměru je v tom případě hňup a ty °C tam píše úplně na bzum, vlastně by mělo stačit zelené a červené pole? ...anebo vyrábí nepřesné krámy s Celsiovou stupnicí o kterých při použití přítomného mozku píšeme v legraci výš?...pochop, že záleží jak daleko máš od média tu sondu a věř, že když ji umístíš tak jak máš, tak ti to bude ukazovat správně ...to je čistě tvůj boj při použití univerzálního aparátu ;)
Nemyslím si že by vzduch kolem oleje mohl mít nějak rozdílnou teplotu, když je to v uzavřeném prostoru
zkus si po projížďce sáhnout na víko spojky a pak na hlavu mezi druhy a třetim válce..scvhálně co zjistíš
Banditatom (Člen) 17.05.2015 16:04:33 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Miras psal:osiris psal:
...pochop, že záleží jak daleko máš od média tu sondu a věř, že když ji umístíš tak jak máš, tak ti to bude ukazovat správně ...to je čistě tvůj boj při použití univerzálního aparátu ;)Nemyslím si že by vzduch kolem oleje mohl mít nějak rozdílnou teplotu, když je to v uzavřeném prostoru
zkus si po projížďce sáhnout na víko spojky a pak na hlavu mezi druhy a třetim válce..scvhálně co zjistíš
....no zjisti otviraci dobu na popaleninovem
Ale padesat je fakt malo....asi divnej budici
K.a.s.y.m. (Člen) 17.05.2015 21:15:02 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Miras psal:
Nemyslím si že by vzduch kolem oleje mohl mít nějak rozdílnou teplotu, když je to v uzavřeném prostoruzkus si po projížďce sáhnout na víko spojky a pak na hlavu mezi druhy a třetim válce..scvhálně co zjistíš
....no zjisti otviraci dobu na popaleninovem
Ale padesat je fakt malo....asi divnej budici
nebo prostě málo tahá
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:
zkus si po projížďce sáhnout na víko spojky a pak na hlavu mezi druhy a třetim válce..scvhálně co zjistíš....no zjisti otviraci dobu na popaleninovem
Ale padesat je fakt malo....asi divnej budicinebo prostě málo tahá
Ťahám ako peklo, ale asi nový budíček bude na piču.
Stránky: 1