Nejsi přihlášen
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 19.05.2015 12:47:42 Offline |
Re: michelin pilot road 4
ABik psal:hlemejzd999 psal:zzzmrzlinar psal:přesně, kdo si netahá za bambuli při pohledu na pěkné pneu, neví co je dobrý
tak to vim vo čem mluvíš : http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 0299-2.jpg
Takovou pneu má můj dědek na T4K a jezdí s tím do vinohradu
nejvíc nejlepší do terénu ...líp si dědek nemoch vybrat
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
Banditatom (Člen) 19.05.2015 12:52:03 Offline |
Libor nx psal:Banditatom psal:Jezdi ti vubec nekdo krom me a dochtora pirelli angel st/gt?? No raj pneufila je prulet kacera primo do pneumatik
To je trochu s přídafkem sado maso.
....sadomasopneufilieovsem na nektere pasienty to opravdu sedi
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
zzzmrzlinar (Člen) 19.05.2015 13:48:32 Offline |
Libor nx psal:zzzmrzlinar psal:Libor nx psal:
pneufilpřesně, kdo si netahá za bambuli při pohledu na pěkné pneu, neví co je dobrý
Na dromu si musíš připadat jako na grupáči.
no to jo ty woe, a těch krásnejch hladkej slicků a tolik pohromadě
zzzmrzlinar (Člen) 19.05.2015 13:52:04 Offline |
Banditatom psal:Jezdi ti vubec nekdo krom me a dochtora pirelli angel st/gt?? No raj pneufila je prulet kacera primo do pneumatik
no vidíš, teď jsi možná objevil prapříčinu, třeba to chytne každej komu se to stane, já onehdá v Sosnovej letěl po prdeli do jediný srovnaný hromady gum a vod tý doby se to se mnou asi táhne Ještěže to je asi eném vod těch motorkovejch, nechtěl bych mít erekci, nedej bože něco horšího pokaždý kdybych viděl gumy vod tíráku, nebo třeba pěkného traktora.
zzzmrzlinar psal:Banditatom psal:Jezdi ti vubec nekdo krom me a dochtora pirelli angel st/gt?? No raj pneufila je prulet kacera primo do pneumatik
no vidíš, teď jsi možná objevil prapříčinu, třeba to chytne každej komu se to stane, já onehdá v Sosnovej letěl po prdeli do jediný srovnaný hromady gum a vod tý doby se to se mnou asi táhne
Ještěže to je asi eném vod těch motorkovejch, nechtěl bych mít erekci, nedej bože něco horšího pokaždý kdybych viděl gumy vod tíráku, nebo třeba pěkného traktora.
Ještě že jsi nevlítl do kupy hnoje...
![]() |
Banditatom (Člen) 19.05.2015 15:00:34 Offline |
Libor nx psal:zzzmrzlinar psal:Banditatom psal:Jezdi ti vubec nekdo krom me a dochtora pirelli angel st/gt?? No raj pneufila je prulet kacera primo do pneumatik
no vidíš, teď jsi možná objevil prapříčinu, třeba to chytne každej komu se to stane, já onehdá v Sosnovej letěl po prdeli do jediný srovnaný hromady gum a vod tý doby se to se mnou asi táhne
Ještěže to je asi eném vod těch motorkovejch, nechtěl bych mít erekci, nedej bože něco horšího pokaždý kdybych viděl gumy vod tíráku, nebo třeba pěkného traktora.
....no co no kdyz to bude enem motorkova pneu tak jsi cajk enem ti vrnkne ale kdyz to bude kejmijonova tak ti hold bobule vymlati zuby no
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
zzzmrzlinar (Člen) 19.05.2015 15:06:00 Offline |
Banditatom psal:Libor nx psal:zzzmrzlinar psal:
no vidíš, teď jsi možná objevil prapříčinu, třeba to chytne každej komu se to stane, já onehdá v Sosnovej letěl po prdeli do jediný srovnaný hromady gum a vod tý doby se to se mnou asi táhneJeštěže to je asi eném vod těch motorkovejch, nechtěl bych mít erekci, nedej bože něco horšího pokaždý kdybych viděl gumy vod tíráku, nebo třeba pěkného traktora.
....no co no kdyz to bude enem motorkova pneu tak jsi cajk enem ti vrnkne ale kdyz to bude kejmijonova
tak ti hold bobule vymlati zuby no
no zuby asi, gumu vod trenek nad pasem možná lehce nazdvihne, ale zuby, zuby to určitě ne
alle tam u vás to musí bejt ale divokej kraj
...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 19.05.2015 15:09:26 Offline |
Fakt se bavim
Já měl nejlepší gumu na mokro a vodu motardovej slick
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Fakt se bavim
![]()
Já měl nejlepší gumu na mokro a vodu motardovej slick
...mícháš hrušky s japkama Kasyme...pokuť si měl motardovej slick s hrubym vzorkem, něco jako enduro guma, tag to byl prostě mokrej nebo přechodovej slick, coš se na motardech samo taky jezdí a tudíš se ti nedivim, že si byl na vodě spokojenej, ale jináč jezděj "normální" slicky, kerý si sami řežou...sem měl pár let Vorlase v rodině, tag vim ...a hlavně, jel bys na takový gumě po Evropje a vočekáváš vod ní ňákej rozumnej nájezd???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 21.05.2015 12:58:52 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Fakt se bavim
![]()
Já měl nejlepší gumu na mokro a vodu motardovej slick...mícháš hrušky s japkama Kasyme...pokuť si měl motardovej slick s hrubym vzorkem, něco jako enduro guma, tag to byl prostě mokrej nebo přechodovej slick, coš se na motardech samo taky jezdí a tudíš se ti nedivim, že si byl na vodě spokojenej, ale jináč jezděj "normální" slicky, kerý si sami řežou...sem měl pár let Vorlase v rodině, tag vim
...a hlavně, jel bys na takový gumě po Evropje a vočekáváš vod ní ňákej rozumnej nájezd???
jo kdyby to byl mokrej slick to byla holá guma a uprostřed něco jako žebřík..čtverečky tak 5x5 cm uprostřed gumy
Jasný na dovolenou ne..to nejsem blázen to jsem na zadek dával normální gumy a na předku nechával slick
Jen reaguju na to jak tu někteří brečej že tahle guma špatná tahle dobrá,ale nejsou si kolikrát schopný šáhnout do svědomí jak jezděj a jak čtou silnici. Ono je to prostě jednodušší říct ta guma stála za hovno,proto jsem se v bouřce ve 150 vymlátil v zatáčce.
;-)
že jsou některý gumy lepší a jiný horší je jasný,ale žádná neni tak špatná aby se na ní nedalo jezdit a to i rychle. Viz třeba Rohyho Shinka
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Fakt se bavim
![]()
Já měl nejlepší gumu na mokro a vodu motardovej slick...mícháš hrušky s japkama Kasyme...pokuť si měl motardovej slick s hrubym vzorkem, něco jako enduro guma, tag to byl prostě mokrej nebo přechodovej slick, coš se na motardech samo taky jezdí a tudíš se ti nedivim, že si byl na vodě spokojenej, ale jináč jezděj "normální" slicky, kerý si sami řežou...sem měl pár let Vorlase v rodině, tag vim
...a hlavně, jel bys na takový gumě po Evropje a vočekáváš vod ní ňákej rozumnej nájezd???
jo kdyby to byl mokrej slick
to byla holá guma a uprostřed něco jako žebřík..čtverečky tak 5x5 cm uprostřed gumy
Jasný na dovolenou ne..to nejsem blázen to jsem na zadek dával normální gumy a na předku nechával slick
Jen reaguju na to jak tu někteří brečej že tahle guma špatná tahle dobrá,ale nejsou si kolikrát schopný šáhnout do svědomí jak jezděj a jak čtou silnici. Ono je to prostě jednodušší říct ta guma stála za hovno,proto jsem se v bouřce ve 150 vymlátil v zatáčce.
;-)
že jsou některý gumy lepší a jiný horší je jasný,ale žádná neni tak špatná aby se na ní nedalo jezdit a to i rychle. Viz třeba Rohyho Shinka
...no esi tam byl vyřezanej žebřik, tag to byl vopravdu normální slick řezanej na motarda...f tom případě ale nevjeřim, že to byla nejlepčí guma na vodu, pár slicků sem taky vodjezdil a na vodě sem se dycky trápil a nedejbóže potkat takovou tu hladkou záplatu nebo najet na bílou lajnu...nigdy se prostě na slicku za deště nedalo jet jako na normální gumě a to myslim jag náklony, tag i gázování na výjezdech...jináč ale souhlas, že vječí díl je v řidiči neš v gumě...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1 2