Nejsi přihlášen
Kam na dovolenou
http://www.rajbas.cz/expedice/indie.php
Docela uvažuju, že jesli to budou plánovat i na příští rok, tak bych jel letos bych na to asi neměl
Re: Kam na dovolenou
Lihy psal:http://www.rajbas.cz/expedice/indie.php
Docela uvažuju, že jesli to budou plánovat i na příští rok, tak bych jel letos bych na to asi neměl
Sakra kámo ty taky budeš prodávat?nebo jako todle chceš jet na bandasce?ta by jich asi dostala
Příští rok bych radši sever
Jebat motorky :-)
inkvizitorr (Administrator) 09.02.2007 15:45:30 Offline |
já rád louskám v tomhle:
www.tyfus.cz
byl sem tam několikrát, je to kousek a hory nádherný, lidi v horách skvělí, města napiču a samá pakáž, ale asi jako všude...
doba je temná...
Palous vogo ty si zase zhulenej co? :) dyk ty enfíldy se pučej na místě a tradá na Karakorán hájvej Kdyby se dalo dohromady aspoň těch 5, 6 lidí tak to neni zas takovej ranec
ps. Dobrá je hláška, že za přední kotoučovou brzdu je příplatek 2000 kč
Inkviz: Jo Rumunsko nebo třeba Ukrajina mě taky láká, ale nemám rád jejich strážce zákona kurvy hledaj záminky aby si jim musel dát prachy....teda voni chtěj "dárek" Nedělám si iluze, že v Indii nebudou chtít taky, ale ceny sou tam podstatně nižší
inkvizitorr (Administrator) 09.02.2007 17:00:56 Offline |
Lihy psal:Inkviz: Jo Rumunsko nebo třeba Ukrajina mě taky láká, ale nemám rád jejich strážce zákona kurvy hledaj záminky aby si jim musel dát prachy....teda voni chtěj "dárek" Nedělám si iluze, že v Indii nebudou chtít taky, ale ceny sou tam podstatně nižší
jestli ti v tomhle příde ukrajina s rumunskem drsná, tak myslim, že v indii se z toho posereš mě nejvíc dostalo, když sme jeli z rumunska a o úplatek aby sa to rýchlo vyhovorilo si řek slovenskej celník na slovensko maďarský hranici asi čtyři roky Z5 koukal sem na něj jak vrána, dostal nějaký zbylý plechovky plzně a bolo to zrobené. debil.
doba je temná...
V Rumunsku je jakýsi nový zákon a ten v případě že tě celník či tento některý o obolos požádá je okamžitě vyhozen bez nároku na výplatu a nevím co ještě, taky vyměnili komplet celý stav těchto tak si to prej ani nedovolej
ale nebyl jsem tam
The father of the little princess of the dawn
inkvizitorr psal:Lihy psal:Inkviz: Jo Rumunsko nebo třeba Ukrajina mě taky láká, ale nemám rád jejich strážce zákona kurvy hledaj záminky aby si jim musel dát prachy....teda voni chtěj "dárek" Nedělám si iluze, že v Indii nebudou chtít taky, ale ceny sou tam podstatně nižší
jestli ti v tomhle příde ukrajina s rumunskem drsná, tak myslim, že v indii se z toho posereš mě nejvíc dostalo, když sme jeli z rumunska a o úplatek aby sa to rýchlo vyhovorilo si řek slovenskej celník na slovensko maďarský hranici asi čtyři roky Z5 koukal sem na něj jak vrána, dostal nějaký zbylý plechovky plzně a bolo to zrobené. debil.
...no muj brácha jakošto skušenej východoevropskoazijskej čundrák byl z Indije doooost vyvalenej, hlavně teda z Dílí a velkejch měst, ale v horách prej supr, aš na fšudypřítomnou špínu...a to byl připravenej na nejhorší ...ale Lihoměr má vlastně v rodině indyjánku, tagže bude případně náležitě poučenej
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
...tag sem to teť v rychlosti prolít...woe, já bych tam nejel ani zadarmo...zaplatit za to, že tam chytnu ňáký svinctvo a budu minimálně tři neděle imrvére posranej??? ...brrr...ale gdo chce kam..............
...Lihy, ty vole, ty esi dostaneš ňákou úplavici, tag je s tvojí konstitucí po tobje
Filous psal:...tag sem to teť v rychlosti prolít...woe, já bych tam nejel ani zadarmo...zaplatit za to, že tam chytnu ňáký svinctvo a budu minimálně tři neděle imrvére posranej??? ...brrr...ale gdo chce kam..............
...Lihy, ty vole, ty esi dostaneš ňákou úplavici, tag je s tvojí konstitucí po tobje
vogo neuč starýho bobra kousat stromy....sem tam byl vogo tak vim ne? S fízlama sem tam problém nikdy neměl, jenom mně tam srali taxáni, který se tě furt snažily vobrat, ale šlo spíš o princip, bo chtěli v přepočtu 50kč místo 20kč No ale přeci nebudu za debila, tak mu je jen tak nedám ne Je to na delší povídání.
ps. Sračku sem tam měl, kvůli tomu že sem se doma nekouk do krabičky ercefurilu (dezinfekce žalůdku)Krabice jak kráva a v ní 8 tabletek (užívat 2x denně). Naštěstí jeden Indyján je doktor, tak předepsal místní tabletky a bylo zas fajn.
inkvizitorr psal:já rád louskám v tomhle:
www.tyfus.cz
byl sem tam několikrát, je to kousek a hory nádherný, lidi v horách skvělí, města napiču a samá pakáž, ale asi jako všude...
Strejda Tyfus, cestovatel.... . Pamatuju jeho busový expedice po východní Evropě. Pak motorkový, měl FJ 1200, později pomalovaný drakama. To pak střelil, zalízoval tu italku co má na stránkách a ta mu bohužel do rána zmizela těsně před koncem lízy někde v Estonsku, esli se nepletu... .
Taky budoval kousek od Přeštic motohospodu. Před ca. 3 rokama (byl to víkend jak se Prase ženilo - teď jsem si vzpomněl...) tam ještě v nedodělaným dělala naše dobrá víla Čendina Baboslet - sraz motorkářek.
Autobus je taky Suzuki... .
osiris psal:...no mušíš ject tam gde rostou korkovníky
...ty voe, to né, to bych moch toho za mnou jedoucího zastřelit a víš jaký sou tresty za použití střelný zbraně??? ...se voptej Jarkena
Filous psal:...copa vo to dobrodrušství, na to by povaha třeba i byla, ale spáchat sebevraždu průjmem se bójim
Si neviděl Švejka? Všechno se dá vyléčit klistýrem, výplachem žaludku a chininem
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Lihy psal:http://www.rajbas.cz/expedice/indie.php
V pondělí jsem se vrátil z Kuby. Půjčovny motorek tam sice nejsou, ale pokud alespoň trochu vládneš španělštinou, můžeš si od místního domorodce za rozumný peníz půjčit vytuněnou MZ-tu!
Nádherná země s fantasticky přátelskými lidmi téměř bez kriminality! ..... (poslední dva údaje platí v Havaně pouze omezeně)
..... velký kšefty dělaj velcí kokoti! (Černá kočka, bílej kocour/e.Kusturica)
hlemejzd999 (Člen) 28.05.2015 17:39:31 Offline |
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Drakoxxl psal:Tfujtajksl málem sem při vybírání před 14-ti dny vybral Kos , nakonec se letíme mrnout na Kretény , tam snad žádný hadráci z vody nepolezou.
...a dyby náhodou, tag si vem šnorchl a ploutve a tahej je za nohy ke dnu jako správnej českej untrwasrman
Petr J. psal:hlemejzd999 psal:http://www.novinky.cz/cestovani/370753-tisice-uprchliku-meni-malebny-turisticky-ostrov-kos-k-nepoznani.html
...a bude hůř....
...to je moje hláška
začíná bejt univerzálně k použití na většinu situací..
...a bude hůř!
hlemejzd999 (Člen) 29.05.2015 16:54:09 Offline |
Drakoxxl psal:Tfujtajksl málem sem při vybírání před 14-ti dny vybral Kos , nakonec se letíme mrnout na Kretény , tam snad žádný hadráci z vody nepolezou.
mušel bys je kopat zpátky, no ...ve jménu zákona s použitím chvatů a hmatů
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Kucí,tak nám držte palce,zítra ráno vyrážíme se SuJazuwakim na bramborách směr Gruzie Je to nahozenej směr a cíl,né ale povinnost tam dijet,takže plán cesty je vyrazit přez Bratislavu,Budapešť,Bělehrad,Sofii do Istanbulu a pak dál přez celý Turecko do té krásné zemičky pod Kavkazem Když budou nějaký nesnáze,tak to klidně vodpískáme,ale bereme to jako čundr,spaní pokudmožno nadivoko,vobčas něco a hlavně se pěkně povozit na mašinách Nijak neprahneme po městskejch památkách,spíš se podívat na pěknou přirodu a zapadákov,žrádlo s místníma a tak nějak plynout s davem. Jestli se nám to povede nebo né,je ve hvězdách Mašina nabalená,každej kufr má asi 25kg,vobutý fungl Mitasky a ráno v 8 hurá na cestu... Kdyby sme se už neviděli,tak mě byla čest s Váma párkrát popít
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 30.05.2015 08:09:49 Offline |
Petr J. psal:VikecB12 psal:... Kdyby sme se už neviděli,tak mě byla čest s Váma párkrát popít...
...pičo...
...tak ať těm vlkům chutnáš...
Prosim te jakmile zver ty dva uvidime mizi za ural
Stastnou cestu kuci
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Petr J. psal:VikecB12 psal:... Kdyby sme se už neviděli,tak mě byla čest s Váma párkrát popít...
...pičo...
...tak ať těm vlkům chutnáš...Prosim te jakmile zver ty dva uvidime mizi za ural
Stastnou cestu kuci
..zas by po požití těch dvou voblud byla smečka plná samejch dost vožralejch vlků
taky přeju šťastnou cestu
...a bude hůř!
Hlavne dobre dojedte dom, kurva uz se tesim na vypraveni prihod z cest , a kurva fot ty krajiny
Vikec a Sujwzu jedou mezi muslimy, kteří alkohol kvůli koránu nepijí a jsou schopný tě ukamenovat za to, že si vedle něj prdneš... Vogo, nechcete to vzít radši přes Rusko než přes Turecko.
Hlavně se vraťte.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Doporučuji jih - Iera Petra, Plakias a podobně - rozhodně lepší než turisticky přeplácanej sever...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Stránky: 1