Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Sagepay platební brána

Michal Dk (Člen)
02.06.2015 16:00:38

Sagepay platební brána

Mám prosbu nevládne náhodou někdo touhle vymožeností potřebuju koupit držáky kufrů tady u nás není možno.Na stránkách v UK je mají bylo by to cca 117 liber s poštou.sickDíky.

Ondráš (Člen)
02.06.2015 16:08:10

Re: Sagepay platební brána

Nestacila by jim karta vydana UK bankou?help
Nemas odkaz na ten eshop?

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Michal Dk (Člen)
02.06.2015 16:09:57

Ondráš (Člen)
02.06.2015 16:19:46

Pres to pak normalne zaplatis kartou. Vyskoci okynko, zadas tam CVV kod a potom tam asi bude 3D secure, ale je to jako bys platil kartou. Zadny ucet jako na paypallu si k tomu myslim zrizovat nemusis.
Jen je to spolecnost pres kterou to lifrujou. Pokud by ti nesla tvoje karta, tak se kdyztak nejak dohodneme.

Michal Dk (Člen)
02.06.2015 16:37:04

No zadám zboží do koše pak to chce kontaktní údaje pak zaplatit ale tam už není žádný dotaz na platbu kartou jde to přímo na ten sagepay.badPřihlašuje se to zhřejmě na jméno.

Ondráš (Člen)
02.06.2015 16:57:36

Michal Dk psal:

No zadám zboží do koše pak to chce kontaktní údaje pak zaplatit ale tam už není žádný dotaz na platbu kartou jde to přímo na ten sagepay.badPřihlašuje se to zhřejmě na jméno.

Upon clicking Make Payment you will be automatically transferred to Sage Pay to enter your card details and complete your order.

Takze v kosiku kliknes na "Make payment".

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/40_1.png

Tam pak vyberes kartu nebo PayPal... Podle toho cim chces platit.

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/40_2.png

A nakonec zadas detaily o karte.

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/40_3.png

A kliknes na Proceed.

Pak Te to asi presmeruje na 3D Secure kontrolu a pak by to melo byt hotovo. Na zadne prihlasovani pomoci uzivatelskeho jmena jsem nenarazil. Pokud platis Pay Palem, tak uzivatelske jmeno a heslo ktere to po tobe asi chce je od Pay Palu ne od SagePay.

Michal Dk (Člen)
02.06.2015 17:21:31

Ondráši díky za trpělivost ale mě to nejde dělal jsem to jak píšeš ale nevím proč na výběr způsobu placení se nedostanu zahlásí mě to error a dál se nedostanu.This transaction attempt has failed. Please use the Proceed button go back to the web store from which you were purchasing. The details of the failure are given below.

Status: INVALID

Status Detail: 3006 : The fractional part of the Amount is invalid for the specified currency.

Ondráš (Člen)
02.06.2015 17:30:22

Tak mi posli cisla tech dilu ktery chces a jak bych to zkusil.
Bych si to kdyztak nechal poslat na sebe a pak ti to poslal, ale pocitej pak minimalne s 1000-1500 navic (podle hmotnosti) kdyz bych ti to poslal kuryrem Bedna s NB stala 800,- a to ma ten NB ani ne 2 kg.help

Michal Dk (Člen)
02.06.2015 17:32:02

Ještě mě napadlo že nějaký ten díl už nemají skladem.Ikdyž tam na strankách ho mají v nabídce Tady u nás mě psali z Aprilie že levý maj a pravý se nedá už koupit.Ještě to zkusím.Dík

Michal Dk (Člen)
02.06.2015 19:16:52

Ondro pokud by si byl tak laskav tak je to pozice č.6 1 ks a č.7  taky 1ks  http://www.apriliagenuineparts.co.uk/co … s-2794.php  samozřejmě co to bude stát to to bude stát a počítám s tím. Je to poslední možnost pokud to mají v Anglii skladem v Italii je pouze levá strana a už se to nevyrábí. Mám to na kufry na Motoguzzi ale ta to vůbec jako díl nedodává (pouze celé dva kufry za bratru 38000kč.) a z Aprilie  Futury by to mělo být stejný tak jsem to dohledal na netu.Pokud by nešli objednat u tebe oba díly zároveň tak to zrušíme.Musel bych tady objednat držák na levou stranu a pravej  celej kufr z Futury a přešroubovat to na moje .Díky.

Ondráš (Člen)
03.06.2015 11:33:26

OK. Napis mi sem (nebo do mailu) tvoji adresu a ja ti to necham poslat primo (kdyz se mi to podari). Vychazi to na nejakych 155-160 liber kdyz to pojede primo od nich. Kdyz bych to musel k sobe a pak k tobe, tak nevim. Musel bych zjistit.

Michal Dk (Člen)
04.06.2015 11:43:22

Ondro radši bych na e-mail ale v profilu ho nemáš.Dík

Michal Dk (Člen)
04.06.2015 11:44:51

Omluva koukal jsem na tabletu tam se mi nezobrazil.smile1 Posílám.

Ondráš (Člen)
06.06.2015 16:26:35

Máš mejla.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS