Nejsi přihlášen
Vidle olej
Tak jsem tady zas a dostal jsem parádní nápad vyměnit olej ve vidlích. U bandasky 600 stačí otevřít nahoře vylejt a nalejt novej ? jakej nejlépe (doporučují 10W) ? a prý tam má přijít 521 ml ... opravte mě jestli se mýlím napadá mě leda tak to celé rozebrat abych to vyčistil
Co by to bylo za svět, kde by se na držku nepadalo :) !
K.a.s.y.m. (Člen) 06.06.2015 07:14:53 Offline |
Re: Vidle olej
vyndat otočit zapumpovat nechat vykapat nejlépe do druhého dne,do každy nalejt pullitrovku a jezdit dál
Lepší je dát 15W
můžeš to samozřejmně celý rozebrat a pořádně to vymejt ale bude to v podstatě jen pro tvůj lepší pocit..pří komplet rozborce už se vyplatí vyměnit i gufera
Jo pokud budeš rozebírat použij hledat a najdi si jak jinak budeme rešit další vlákno jak povolit vnitřek a spodní šroub
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Tak sem rozebral, vylil nechal odkapat a nalil 10W, olej co tam byl tak byl jak novej, ale hustotou pripominal 7,5 , je to znatelne tuzsi a hustejsi olej bych uz nedaval. Precijenom chci taky aby to obcas neco pobralo a ne aby to skakalo jak zajic. Lepsi uz to bude jen s jinejma pruzinama tak uz jen koupit desticky dopredu a vymenit hadice za pancirky a trada muzu podstoupit trochu delsi vylet
Co by to bylo za svět, kde by se na držku nepadalo :) !
Banditatom (Člen) 06.06.2015 22:54:59 Offline |
Prave ze tencolej jsicmel dat 15w....ver ze je to o poznani lepsi
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Mour psal:Filous psal:...a za me jen vylejt a nalejt je prasarna, i gdys se volej tvari jako cistej, tag dole je bordelu as hamba...
Partaku, ale tak to pisou v manualu?
...jo jo, píšou, ale je to tag, prostě to blátíčko nevyleješ...a i dyš to vypláchneš benzínem, tag po rozebrání tam bordel bude...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
mr.BSE psal:Filous psal:...čoveče, vidlí sem uďál nepočítaně, ale že bych "vokem" poznal rozdíl mezi 7,5 a 10W bych neřek...ale to je enem taková poznámka pot čarou
Je vidět, že se pořád máš co učit
...jo jo
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 08.06.2015 08:49:31 Offline |
Filous psal:mr.BSE psal:Filous psal:...čoveče, vidlí sem uďál nepočítaně, ale že bych "vokem" poznal rozdíl mezi 7,5 a 10W bych neřek...ale to je enem taková poznámka pot čarou
Je vidět, že se pořád máš co učit
...jo jo
skromný to člověk
K.a.s.y.m. (Člen) 08.06.2015 09:47:30 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...jo joskromný to člověk
...skromnej je mý druhý méno
a první je Květoslav
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:skromný to člověk
...skromnej je mý druhý méno
a první je Květoslav
ty se moc neozývej hele tobě zrovna za tu první odpověd, jsem myslel že ti pošlu pohlavek ale nechtěl jsem se do toho montovat, na to jou tu větší kapacity
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 08.06.2015 12:00:08 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...skromnej je mý druhý ménoa první je Květoslav
ty se moc neozývej hele tobě zrovna za tu první odpověd, jsem myslel že ti pošlu pohlavek ale nechtěl jsem se do toho montovat, na to jou tu větší kapacity
já citovál manuál ..navíc já měním olej s guferama..takže vždy rozebírám kdybych jezdil okruhy taky bych podvozek řešil víc...ale na to moje mrdání
kdo se z tý sračky nepoblil (a když jsem poprvé vodevřel vidle ještě na iksjéčku, musel jsem opravdu ven z dílny) a ten kentus na vlastní voči neviděl, tomu stačí vylejt a nalejt (a nejlíp těch 521ml podle manuálu a ještě řešit kde vezmu ten zbytek, když flaška má jen litr).
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 08.06.2015 12:51:09 Offline |
XJ neni motorka ani pro holky
do bazaru mi to nešlo správně dát... Tak to nacpu sem
Motorex olej 10W a gufera s prachovkama Tourmax (FSD-037), samože nerozbalený, ležící v regále. Měl jsem to na svou Inazůmu, ale sešlo z toho. Pasuje na B12.
Za 750 Kč včetně pošty...
God Gave me Everything I want
K.a.s.y.m. (Člen) 09.06.2015 13:02:46 Offline |
Akela SK psal:Kelly01 psal:Měním až teče gufero bo rozdíl ve funkci stejně nepoznám ..
rozdiel spoznáš, až Ti to natečie na brzdové prasa
věř že to se nikdy nestane
K.a.s.y.m. psal:Akela SK psal:Kelly01 psal:Měním až teče gufero bo rozdíl ve funkci stejně nepoznám ..
rozdiel spoznáš, až Ti to natečie na brzdové prasa
věř že to se nikdy nestane
a věř, že je to celkem prdel
ale na tvojí obranu, nebylo to na béčku, ale na polojebce
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 11.06.2015 08:51:52 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:Akela SK psal:
rozdiel spoznáš, až Ti to natečie na brzdové prasavěř že to se nikdy nestane
a věř, že je to celkem prdel
ale na tvojí obranu, nebylo to na béčku, ale na polojebce
no nemusím zažít všechno