Nejsi přihlášen
Re: ukrajina
Já tam byl v 1994, na Jawce. V nějaké cest. kanceláři v Michalovcích nám za 100,-Kčs vystavili jednodenní vízum - Zvánije. S tím tě tam pustili. Pakárna na čáře byla, spravily to Startky bez filtra. A silnice na krosku.
Teď je vše jináč....prej lepčííí....
Autobus je taky Suzuki... .
Mirek D psal:Já tam byl v 1994, na Jawce. V nějaké cest. kanceláři v Michalovcích nám za 100,-Kčs vystavili jednodenní vízum - Zvánije. S tím tě tam pustili. Pakárna na čáře byla, spravily to Startky bez filtra. A silnice na krosku.
Teď je vše jináč....prej lepčííí....
Teď je vše jináč....ted už to jenom startky nespraví
...Koně moje hyjéé...
Pepo psal:Mirek D psal:Já tam byl v 1994, na Jawce. V nějaké cest. kanceláři v Michalovcích nám za 100,-Kčs vystavili jednodenní vízum - Zvánije. S tím tě tam pustili. Pakárna na čáře byla, spravily to Startky bez filtra. A silnice na krosku.
Teď je vše jináč....prej lepčííí....Teď je vše jináč....ted už to jenom startky nespraví
Asi přesedlali na ameriky...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
...muj papá je tam každou chvíli služebně...i f tudle chvíli tam je a bude tam aš do příštího pátku a co sem s nim vo tom kecal, tag naprosto f pohodě, žádnej trabl, země jako každá jiná...teda neš dorazíš na venkof, tam je to eště takový zabržděnější, ale žádný historky vo loupežníkách nemá, tagže bespečno asi jako u nás...enem socijální rozdíly sou tam vo dost vječí neš u nás...a vozí vocamcať báječnou vodku, já to nigdá nepil, ale začínam se fpíjet ...ale kazašská je eště lepčí
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Já o ni taky přemýšlím, ale tak do budoucna. Mrknul bych se na ten Černobil. Brácha tam byl teď na deset dní místo mě, protože mě říďa nedal volno a říkal že dobrý. Půjčili si tam káru asi za 100 éče na den a trochu to projeli
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
a co tak neco sepsat, nejakej clanek kam kde se jelo a par fotek ?
Stránky: 1