Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » koupě gsf650, motor-všude silikon..

marut (Nový člen)
18.06.2015 05:45:38

koupě gsf650, motor-všude silikon..

Zdar pánové, chystam se koupit bandita 650. Včera jsem byl jednoho s kámošem proklepnout. Zarazilo mě, že od spodní strany válců dolů, jsou všechny spoje motoru- vana, víka na motoru,  spojeni karterů těsněný na černý silikon. Čekal bych tam těsnění klasika, ale tohle mě udivilo. Třeba kamosuv bandit 600 ma papirova těsnění, silikon vůbec.

Je silikon namísto papírového těsnění u bandita 650 standart z fabriky? Dík za odpovědi.

Filous (Člen)
18.06.2015 06:22:48

Re: koupě gsf650, motor-všude silikon..

...nekdo se f tom rejpal, silikon tam nema co delat...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen)
18.06.2015 08:20:48

Martine jsem ti to říkal do telefonu bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
marut (Nový člen)
18.06.2015 10:39:38

Nazdárek, jaktože nejseš v práci :)
No jo no, bylo mi to divný. Budu hledat dál, je to samej dobrák co čeká na blbce...

K.a.s.y.m. (Člen)
18.06.2015 11:00:56

marut psal:

Nazdárek, jaktože nejseš v práci :)
No jo no, bylo mi to divný. Budu hledat dál, je to samej dobrák co čeká na blbce...

malýmu neni dobře tak mám dneska dovolenou..zítra budu.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Frodo89 (Člen)
18.06.2015 11:40:46

marut psal:

Zdar pánové, chystam se koupit bandita 650. Včera jsem byl jednoho s kámošem proklepnout. Zarazilo mě, že od spodní strany válců dolů, jsou všechny spoje motoru- vana, víka na motoru,  spojeni karterů těsněný na černý silikon. Čekal bych tam těsnění klasika, ale tohle mě udivilo. Třeba kamosuv bandit 600 ma papirova těsnění, silikon vůbec.

Je silikon namísto papírového těsnění u bandita 650 standart z fabriky? Dík za odpovědi.

A není to jen přelezlé černé gumové těsnění? Ta guma co to těsní muže vypadat jako černý silon... I když je to guma v celku

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Filous (Člen)
18.06.2015 12:13:14

Frodo89 psal:
marut psal:

A není to jen přelezlé černé gumové těsnění? Ta guma co to těsní muže vypadat jako černý silon... I když je to guma v celku

...žádná guma tam nigde nejni...

Frodo89 (Člen)
18.06.2015 12:17:39

Filous psal:

Dobře, mě jen napadlo také podezření... mam dojem že ventilové víko u XJRka i u Bandasky je těsněné gumou. a mýstama kde se vytlačí může vypadat jako silon

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Filous (Člen)
18.06.2015 12:24:58

Frodo89 psal:
Filous psal:

Dobře, mě jen napadlo také podezření... mam dojem že ventilové víko u XJRka i u Bandasky je těsněné gumou. a mýstama kde se vytlačí může vypadat jako silon

...ventilový víko je jediný těsněný gumou a to snad u každýho 4válce a tam je to jasný na první pohled, ale víka na motoru sou těsněný papírem a kartery silikonem, ovšem tak, že to nejni viditelný, tzn. esi gdekolif ve spojích leze silikon ven, je jasný, že se f tom něgdo ryl a nasral tam toho silikonu hromadu...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS