Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 14.06.2015 12:19:27 Offline |
Re: BP Žirovnice 2015
jen pár fotek ... http://hlemejzd999.rajce.idnes.cz/Bandi … 111557.jpg
...jo a ještě obzvlášť děkujem BanditaTomovi za odborný názor na chuť a složení podávaných utopenců
rádi vyslechnem odbornou přednášku i se zvukovým doprovodem
pěkná akcička piče
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Přátelé, kamarádi, bandiťáci. Všem děkuji, kdo přijel a nebo kdo se jen stavil. Vypilo se toho dost i za všechny co nedojeli
Věřte, že jsme to vymysleli s majitelem trochu jinak a pokud ten nahoře nám dá požehnání, tak to bude i s tím žrádlem.
Rád sem Vás zase viděl a některý i vyvezený paňmámy poznal a pár novejch xichtů potkal.
Bylo to super a zase za rok v Budíně
Pár foteček hír: http://drdrako.rajce.idnes.cz/Bandit_sr … -14.6.2015
a Škarďa s Teletem hír: http://www.youtube.com/watch?v=f-x-7qFR … e=youtu.be
Lepší někdy, než nikdy.
Banditatom (Člen) 14.06.2015 19:31:39 Offline |
Tak ja taky doma krasnych 720km drako dik za fajn sobotu
To plazivej: no labuznik by zrejme chcipnul hlady... zvukovy projev jiz nebudu opakovat
To vendous und slimak:kuci domluvte se a jednomu nebo druhymu to poslu postej....ma chyba neprecetl jsem si to
To drako: mysli na me prosim
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
...parádní víkend......včera dokonalé poježdění po Rakousku a dnes jsem cestou stihl kontrolní den s klientem na jedné stavbě...a nepromoky jsem vybalil, jak jsem je v pátek zabalil
...těším se na příště snad už bez hladovky ....a rád jsme vás viděl a některé konečně poznal nevirtuálně...
Mour psal:My taky doma: Drako díky , 700 za víkend , rád jsem Vás viděl , parádně jsem se svezl , na pivo nenadávám, bo na vojně jsem byl nucen pít na SK Vyhňanský ležiak 10°
Díky všem
to potom člověk vezme za vděk i staráčem
I když ta 11 se dala pít
Bandit 4EVER!!!
Už sedíme na čepu, 7 kousků Ostravy 12.. Sraz perfektní, jízda skvělá, ale 700km za2 dny po dvou letech je brutus.. Připadam si jak kdyby do me někdo kopal.. Díky moc, radi jsme vás viděli.. Denymu se omlouvám za noční návštěvu
Život je boj-mašina je nej!!!
Banditatom (Člen) 14.06.2015 20:40:48 Offline |
To vendous: jsem myslel ze pojedes na frajera ve trech a ono hovno autobus s pulky prazdny:-d
jinak pro ty co zmokli cestou ja zmokl cestou z hospody jak sfine:-d :-d
Honzik8719 (Člen) 14.06.2015 22:31:26 Offline |
...díky za organizaci Drakovi a za super večer všem...rád sem vás viděl...žrádlo děsný pivko taky, klasika Budín
...relativní kochač...
Pavel1250SA (Člen) 15.06.2015 09:51:00 Offline |
Taky díky za fajn víkend i přijetí do party, bylo to moc fajn a těším se na opáčko
Je lepší bejt zdravej a bohatej, než nemocnej a chudej.
Libor nx psal:Tak jsme s Tomem dorazili taky v cajku,tím mu díky za spolujízdu.Taky díky Drakovi za super víkend.Rád jsem vás zase viděl bando.
Taky dík, dobré to bylo ... jinak Škarďo s těma tvejma střikama se vodemě přístě drž dál ... já mam vokno jako kráva
kneehammer (Člen) 15.06.2015 13:52:03 Offline |
Mour psal:My taky doma: Drako díky , 700 za víkend , rád jsem Vás viděl , parádně jsem se svezl , na pivo nenadávám, bo na vojně jsem byl nucen pít na SK Vyhňanský ležiak 10°
Díky všem
Kolik objižděk? Já cca 4
..:: B12 inside ::..
kneehammer psal:Mour psal:My taky doma: Drako díky , 700 za víkend , rád jsem Vás viděl , parádně jsem se svezl , na pivo nenadávám, bo na vojně jsem byl nucen pít na SK Vyhňanský ležiak 10°
Díky všemKolik objižděk? Já cca 4
1
Banditatom (Člen) 15.06.2015 15:00:06 Offline |
Tom jr. psal:Libor nx psal:Tak jsme s Tomem dorazili taky v cajku,tím mu díky za spolujízdu.Taky díky Drakovi za super víkend.Rád jsem vás zase viděl bando.
Taky dík, dobré to bylo ... jinak Škarďo s těma tvejma střikama se vodemě přístě drž dál ... já mam vokno jako kráva
...a to, že jsi hulákal jak po mužích zákona si asi taky nepamatuješ co?
To kneehamer: taky jenom jednu ale luxusní
Banditatom psal:Tom jr. psal:Libor nx psal:Tak jsme s Tomem dorazili taky v cajku,tím mu díky za spolujízdu.Taky díky Drakovi za super víkend.Rád jsem vás zase viděl bando.
...a to, že jsi hulákal jak po mužích zákona si asi taky nepamatuješ co?
To kneehamer: taky jenom jednu ale luxusní
...eště že sem tam nebyl, bych mu musel domlouvat ...nebo bych hulákal s nim
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Banditatom psal:Tom jr. psal:
Taky dík, dobré to bylo ... jinak Škarďo s těma tvejma střikama se vodemě přístě drž dál ... já mam vokno jako kráva...a to, že jsi hulákal jak po mužích zákona si asi taky nepamatuješ co?
To kneehamer: taky jenom jednu ale luxusní...eště že sem tam nebyl, bych mu musel domlouvat ...nebo bych hulákal s nim
...byl OK, nechal si říct
Tom jr. psal:Libor nx psal:Tak jsme s Tomem dorazili taky v cajku,tím mu díky za spolujízdu.Taky díky Drakovi za super víkend.Rád jsem vás zase viděl bando.
To taky nesmíte půlitr střiku chlastat na ex.
Za mě taky spokojenost s akcí
A že tam bylo horší pití a žrádlo mně nevadilo - nejel jsem do Alkrónu, ale pobavit se na sraz...
Takže díky Drakovi za organizaci a zase někdy příště
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
kneehammer (Člen) 16.06.2015 09:42:37 Offline |
Banditatom psal:...a to, že jsi hulákal jak po mužích zákona si asi taky nepamatuješ co?
Ale ta příslušnica byla
Banditatom (Člen) 16.06.2015 12:17:45 Offline |
Libor nx psal:kneehammer psal:Banditatom psal:...a to, že jsi hulákal jak po mužích zákona si asi taky nepamatuješ co?
Ale ta příslušnica byla
Vona tam taky nějaká byla?
...musel mět vidiny pač já taky žádnou neviděl
vendous psal:Všechno super ale nejlepší byla cesta domu s Drakoušema, sem se dostal s autobusem pod 6l/100km
Jinak Zuzka všechny pozdravuje a už se těší na další akcičku
To poděkuj mladýmu , jinak brácha mi včera volal a už to vyřešil byla to zvolená palivová mapa full/low 70% (želva), takže už mu to zase jede, holt nesmí si pořizovat moc složitý věci
Lepší někdy, než nikdy.
hlemejzd999 (Člen) 16.06.2015 13:08:43 Offline |
čočkin psal:takový a podobný akce by měli bejt přes léto každejch 14 dní, stačili by jednodení
Drakoxxl psal:vendous psal:Všechno super ale nejlepší byla cesta domu s Drakoušema, sem se dostal s autobusem pod 6l/100km
Jinak Zuzka všechny pozdravuje a už se těší na další akcičkuTo poděkuj mladýmu , jinak brácha mi včera volal a už to vyřešil byla to zvolená palivová mapa full/low 70% (želva), takže už mu to zase jede, holt nesmí si pořizovat moc složitý věci
No ty vole sem to řikal že má špatně navolenou mapu a to sem měl 3promile
Smrt je ze všeho to poslední.
hlemejzd999 (Člen) 16.06.2015 13:43:49 Offline |
vendous psal:No ty vole sem to řikal že má špatně navolenou mapu a to sem měl 3promile
ja kdyz navolim mapu „ sport “ , tak mě ta mapa za chvíli mlátí do zad ...ale aspoň se už nevyklání do zatáček vobráceně
Pavel1250SA (Člen) 16.06.2015 20:29:40 Offline |
hlemejzd999 psal:vendous psal:No ty vole sem to řikal že má špatně navolenou mapu a to sem měl 3promile
ja kdyz navolim mapu „ sport “ , tak mě ta mapa za chvíli mlátí do zad ...ale aspoň se už nevyklání do zatáček vobráceně
Ona se da mapa nekde volit? nemyslim tu za prdelej
Pavel1250SA (Člen) 17.06.2015 08:12:38 Offline |
Drakoxxl psal:Pavel1250SA psal:Ona se da mapa nekde volit? nemyslim tu za prdelej
Jak jsem ti říkal v Žirovnici, moc se v tom nevrtej, nebo to rozhodíš, tak že to nedá dohromady ani ferda brablenec a jezdi
Ja nevrtam, Kosmenpupen je vrtal Me to spis zajima, ptz panicka me chce o Bandourka obrat, tak aby ji to nez se radne nauci moc nejelo, potrebuju aby mi vydrzela jeste par let
hlemejzd999 (Člen) 17.06.2015 12:43:11 Offline |
teď jsem se probíral kufrem, kdyby někdo postrádal tuhle placku, tak ji má u mě ... - v noci jsem ji sebral na zemi v hospodě, ale nikdo se k ní nehlásil, tak jsem ji vzal do opatrovnictví
a jinak dík Drakovi za placky srazu , kterou jsem mu ani nazaplatil a ani na toho paňáka nedošlo . takže „ moc děkuju “ ( máš ho u mě )
hlemejzd999 psal:teď jsem se probíral kufrem, kdyby někdo postrádal tuhle placku, tak ji má u mě ... - v noci jsem ji sebral na zemi v hospodě, ale nikdo se k ní nehlásil, tak jsem ji vzal do opatrovnictví
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 123540.jpg
a jinak dík Drakovi za placky srazu , kterou jsem mu ani nazaplatil a ani na toho paňáka nedošlo . takže „ moc děkuju “ ( máš ho u mě )
a dopiče...já taky ujel bez placení ..
MRDAT!!!
hlemejzd999 (Člen) 17.06.2015 22:40:50 Offline |
osiris psal:...tyvole dyť já už dobrejch 14 dní ani nevím kudy jezdíš
v pátek jedu Hradec Králové , skládám vedle Ferony
Pavel1250SA (Člen) 17.06.2015 22:47:41 Offline |
hlemejzd999 psal:teď jsem se probíral kufrem, kdyby někdo postrádal tuhle placku, tak ji má u mě ... - v noci jsem ji sebral na zemi v hospodě, ale nikdo se k ní nehlásil, tak jsem ji vzal do opatrovnictví
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 123540.jpg
Ja taky neplatil
hlemejzd999 (Člen) 18.06.2015 14:40:15 Offline |
Drakoxxl psal:Charita vogo neřešte (v poho majitel mi slevil pobyt, když už sem tam byl s celou familií), sem rád že sem nemusel místo toho ty paňáky, když jsem viděl Banditatoma jednoho vrátit na barpult
většinou to šlo na zem a na nohy okolostojících , na pult jen trošičku , ale škoda ... mohli jste si zazpívat( rozuměj zablít ) duet : Balada o utopenci
Banditatom (Člen) 19.06.2015 06:31:57 Offline |
Drakoxxl psal:Charita vogo neřešte (v poho majitel mi slevil pobyt, když už sem tam byl s celou familií), sem rád že sem nemusel místo toho ty paňáky, když jsem viděl Banditatoma jednoho vrátit na barpult
....nono jen si kopejte do chudaka se slabym zaludkem na pristi zirovnici si beru potravinovy pridel od mamky
hlemejzd999 psal:Drakoxxl psal:Charita vogo neřešte (v poho majitel mi slevil pobyt, když už sem tam byl s celou familií), sem rád že sem nemusel místo toho ty paňáky, když jsem viděl Banditatoma jednoho vrátit na barpult
většinou to šlo na zem a na nohy okolostojících , na pult jen trošičku , ale škoda ... mohli jste si zazpívat( rozuměj zablít ) duet : Balada o utopenci
Sujazuwaki to chytil i na triko, páč si ho mušel jít vyprat A ráno, když mu konečně uschlo, tak zjistil, že to moc nevypral
Jinak Banditatoma musíme pochválit za tu luxusní průtrž v sobotu podvečer - to se mu povedlo...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
kneehammer (Člen) 19.06.2015 21:11:47 Offline |
Banditatom psal:Drakoxxl psal:Charita vogo neřešte (v poho majitel mi slevil pobyt, když už sem tam byl s celou familií), sem rád že sem nemusel místo toho ty paňáky, když jsem viděl Banditatoma jednoho vrátit na barpult
....nono jen si kopejte do chudaka se slabym zaludkem na pristi zirovnici si beru potravinovy pridel od mamky
Jako jeste navic k tem 50 rizkum, co sme ti zezrali poceste?