Nejsi přihlášen
Plexi na cestování
Čau chalani, řeším tu jedno malé dilema. V srpnu se chystám na první dovču na Bandasce a chtěl bych zvýšit plexi. Buď to bych koupil jenom nástavec a nebo turistické plexi přímo na můj model. Máte s tím někdo zkušenosti co je lepší volba?
Jinak mám S-ko K2 a já měřím 195 cm. Originál nízké plexi mi všechen vzduch žene přimo do huby
Předem díky za odpovědi.
K.a.s.y.m. (Člen) 17.07.2015 14:19:39 Offline |
Re: Plexi na cestování
předělat na eNko. Pak nebudeš mit problém se vzduchem kolem helmy.
Je toho plnej net.já měl na B6 vypouklí racing plexi a při lehkym zalehnutí se dalo je kolem 180 dost dlouho..při tvý vejšce bude asi třeba rešit asi i ten stavitelnej konec plexi.Pokud chceš aby na tebe skoro vůbec nefoukalo....nebo změnit motorku
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Myslím, že Kojaksro má tenhle nesmysl:
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/689649/c … plexi.html
PS....předělej na N
K.a.s.y.m. (Člen) 17.07.2015 18:37:32 Offline |
vendous psal:Asi bych to taky řešil nástavcem, přijedeš a dáš to dolu
Myslíš jako celej plastovej předek?
Banditatom (Člen) 17.07.2015 19:04:14 Offline |
K.a.s.y.m. psal:vendous psal:Asi bych to taky řešil nástavcem, přijedeš a dáš to dolu
Myslíš jako celej plastovej předek?
Na ten ti staci kladivo cislo sedm a pul
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Děkuji pánové za rady...u Bandita a S-ka rozhodně zůstávám
Asi pujdu do toho nástavce, je to vyndavycí a zastamdací. Takže asi je rozhodnuto.
Jezdím s tím takhle už 5-ou sezonu, takže vím, že se mám schrbit....ale ted to bude trochu delší vejlet, tak trochu pohodlí by neuškodilo.
Díkes
Pavel1250SA (Člen) 18.07.2015 17:13:08 Offline |
Aldatuner psal:Děkuji pánové za rady...u Bandita a S-ka rozhodně zůstávám
Asi pujdu do toho nástavce, je to vyndavycí a zastamdací. Takže asi je rozhodnuto.
Jezdím s tím takhle už 5-ou sezonu, takže vím, že se mám schrbit....ale ted to bude trochu delší vejlet, tak trochu pohodlí by neuškodilo.
Díkes
Doufam ze mas aspon stribrnej motor at ty kydy neposloucham sam jinak az to vyzkousis dej vedet resit to samy u svyho KRASNYHO VODOU CHLAZENYHO SKA SE STRIBRNYM MOTOREM tak do nas
Je lepší bejt zdravej a bohatej, než nemocnej a chudej.
Banditatom (Člen) 18.07.2015 18:00:31 Offline |
Pavel1250SA psal:Aldatuner psal:Děkuji pánové za rady...u Bandita a S-ka rozhodně zůstávám
DíkesDoufam ze mas aspon stribrnej motor at ty kydy neposloucham sam jinak az to vyzkousis dej vedet resit to samy u svyho KRASNYHO VODOU CHLAZENYHO SKA SE STRIBRNYM MOTOREM tak do nas
Si upad na hlavou na suter ne?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Pavel1250SA psal:Aldatuner psal:Děkuji pánové za rady...u Bandita a S-ka rozhodně zůstávám
DíkesDoufam ze mas aspon stribrnej motor at ty kydy neposloucham sam jinak az to vyzkousis dej vedet resit to samy u svyho KRASNYHO VODOU CHLAZENYHO SKA SE STRIBRNYM MOTOREM tak do nas
Asi v tom budeš nadále sám,protože každá správná dvanáctka má motor tmavej
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Pavel1250SA (Člen) 19.07.2015 07:22:07 Offline |
yoby psal:Jsem podobně malej, taky jsem namontil nástavec a v poho, o 100% lepší ale já mam jen stříbrnej půlmotor
A jakej typ plexi máš? Ono jich je asi 5 :( PS: stříbrnej motor je nejlepší!
Pavel1250SA psal:A jakej typ plexi máš? Ono jich je asi 5 :( PS: stříbrnej motor je nejlepší!
Byl tu jeden takovej... Kakac si tusim rikal... Taky si myslel, ze S-ko je nejvic... Uz jsem hot u dlouho nevidel, ale urcite budete kamaradi.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
No tak ja mam teda motor celej tmavej
Plexi tam mam origo nizke, je to K2....nevim kolik bylo typů, s timhle sem to koupil.
Ttoak tedy poridim nastavec....a je to ten, co stoji cca tech 2,5 tis.? Zda se mi to jako ranec, za ten kousek plastu
....já tohle plexi sám mám, a je to jediné co pomohlo velkejm turbolencím, který mě jebali hlavou ze strany na stranu kolem té cestovní kvaldy 130-150 Km/Hod.
Je dražší,ale funguje.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Pavel1250SA (Člen) 20.07.2015 20:48:17 Offline |
kojaksro psal:....já tohle plexi sám mám, a je to jediné co pomohlo velkejm turbolencím, který mě jebali hlavou ze strany na stranu kolem té cestovní kvaldy 130-150 Km/Hod.
Je dražší,ale funguje.
A seš schopen to namontovat, nebo musím do servisu? Jo, počkej, nemyslím po litru zelený, ale před tím, a ne, nepůjdem to pak zkusit :D
Pavel1250SA (Člen) 20.07.2015 20:54:32 Offline |
Aldatuner psal:No tak ja mam teda motor celej tmavej
Plexi tam mam origo nizke, je to K2....nevim kolik bylo typů, s timhle sem to koupil.
Ttoak tedy poridim nastavec....a je to ten, co stoji cca tech 2,5 tis.? Zda se mi to jako ranec, za ten kousek plastu
já nevim kolikátou Káá mám a je mi to uplně fuk :D mě K přijde jako hodnota pro machrování a heleeee to jááá mám Kááá xy :D PS: jj to je on. Je to drahý jak svině, ale na druhou stranu by ti to nemělo ve dvoustech nakopat hubu jako obal od nanukáče, kerej vypadá podobně. Já do toho pudu, páč už mě to jebe to jebání palice :D
Pavel1250SA psal:A seš schopen to namontovat, nebo musím do servisu? Jo, počkej, nemyslím po litru zelený, ale před tím, a ne, nepůjdem to pak zkusit :D
Zajedes nahoru na Barrandov klukum do servisu. Je to 10 minut od kramu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Pavel1250SA (Člen) 27.07.2015 18:26:34 Offline |
Ondráš psal:Pavel1250SA psal:A seš schopen to namontovat, nebo musím do servisu? Jo, počkej, nemyslím po litru zelený, ale před tím, a ne, nepůjdem to pak zkusit :D
Zajedes nahoru na Barrandov klukum do servisu. Je to 10 minut od kramu.
To jo,a le k tomu ještě 2 hodiny cesta před tím do Prahy :D
Zdar chlapi...tak jen malé zhodnocení již pořízeného turistického nástavce na plexi od MRA.....je to pecka, netušil jsem, že to bude mít takový účinek. Ve vzpřímené poloze za řidítky na dálnici 160 km/h a pohodička
Všem zůčastněným díky za rady.
Jeden link, jak je ted Bandaska ověnčená, jako vánoční stromeček
https://www.facebook.com/photo.php?fbid … tif_t=like
Nic pro N-kaře
K.a.s.y.m. (Člen) 05.08.2015 08:14:23 Offline |
Mour psal:faitík psal:My chlapi, můžeme ject takovou rychlostí na N-ku taky vzpřímeně
...a proč?....protože dokážem holou rukou rozlomit suchej rohlík !!!
ty to fakt dokážeš??? Tak to už jsi po Progearovi druhej....nezačneš taky jezdit okruhy??
K.a.s.y.m. psal:Mour psal:faitík psal:My chlapi, můžeme ject takovou rychlostí na N-ku taky vzpřímeně
...a proč?....protože dokážem holou rukou rozlomit suchej rohlík !!!
ty to fakt dokážeš??? Tak to už jsi po Progearovi druhej....nezačneš taky jezdit okruhy??
...při svém dezignu bych asi na "motor" nevyhrál
...wogu rubrika Ankety:
Koupili by ste si někdy polokapotovanýho naháče, tedy verzi "S" ?
Ne, děkuji, dokáži holou rukou rozlomit suchej rohlík. (Počet hlasů: 557)
K.a.s.y.m. (Člen) 05.08.2015 08:30:19 Offline |
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:Mour psal:
...a proč?....protože dokážem holou rukou rozlomit suchej rohlík !!!ty to fakt dokážeš??? Tak to už jsi po Progearovi druhej....nezačneš taky jezdit okruhy??
...při svém dezignu bych asi na "motor" nevyhrál
...wogu rubrika Ankety:
Koupili by ste si někdy polokapotovanýho naháče, tedy verzi "S" ?
Ne, děkuji, dokáži holou rukou rozlomit suchej rohlík. (Počet hlasů: 557)
Tak to abych se sebou začal něco dělat
Honzik8719 (Člen) 05.08.2015 08:45:33 Offline |
faitík psal:My chlapi, můžeme ject takovou rychlostí na N-ku taky vzpřímeně
ámen!
...relativní kochač...
faitík psal:Aldatuner psal:Jo to víte že jo, kluci....zkrátka nástavec na plexi funguje, to byla hlavní myšlenka
Já vim, je to skoro jako v autě, že jo ;-)
.....Fajte neser, taky si měl brůka
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Stránky: 1