Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Cestování » Sraz Krnovského motoklubu

1.2_Bert (Člen)
18.06.2007 23:38:18

Sraz Krnovského motoklubu

V Bohušově na severu Moravy za Jeseníky cca 30km od Krnova (pro Ostravaky vpravo Jeseníků) pořádáme opět standardní sraz -motorky, pití, soutěže, více než mokrá trička, muzika. Bližší info jsem dal do kalendáře akcí. Případné dotazy zodpovím.

12.Bandit je dobrá minulost
1.2_Bert (Člen)
18.06.2007 23:42:56

Re: Sraz Krnovského motoklubu

Filous (Člen)
19.06.2007 08:16:56

...KMK??? ...nedávno ste zařizovali pro ňákou babču bydlení f domovje pro senijóry? ...esi ste to vy tag good

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
1.2_Bert (Člen)
19.06.2007 22:46:09

Filousi, jo to jsme my, díky tomu jsme získali více sponzorských příspěvků na sraz a zvýšil se i zájem o účast.good

Mirek D (Člen)
20.06.2007 00:11:57

Filous psal:

...KMK??? ...nedávno ste zařizovali pro ňákou babču bydlení f domovje pro senijóry? ...esi ste to vy tag good

Todle mě taky zaujalo. good
Alespoň bikery v bedně pořád neukazujou jako bezohledný hovada a debilyidontknow.

Záslužná činnost.goodgoodgood

Autobus je taky Suzuki... .
Filous (Člen)
20.06.2007 08:51:08

Míra:
...jo to taky, ale díky tomu, že Ája dělá f takovym domovje se starejma lidma, tag vim jag se vopčas některý lidi chovaj ke svejm starejm rodičum nebo prarodičum a to bych teda blil smile2 ...s někerejma stařečkama je to taky těšký, to nepopíram a vopčas sou na zabití, ale dyš něgdo dokáže vyhnat z kvartýru vlastní mámu a je schopnej ji nechat na ulici bes prostřetků, tag to je hnus na druhou a příde mi fajn, že i dneska egzistujou lidi, kerý sou vochotný a schopný pomoct good ...a ve finále je fcelku jedno, esi to sou bikeří nebo tramvajácí...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS