Nejsi přihlášen
Motorka při přidání plynu "syčí"
Ahoj,
hned na úvod, ... mám bandita ani ne týden a je to moje první velká motorka, takže se pořád seznamujeme a nevím co je u ní běžné-standardní a co ne.
Ale připadá mi, že když přidávám za jízdy plyn, tak se někde z pod nárže začne ozývat "syčení". Chci se zeptat jestli se s tím už někdo setkal, nebo je to normální jev. Díky za odpovědi Tomáš.
Re: Motorka při přidání plynu "syčí"
Když bude nejaká chybět tak origo nekupuj,jde perfektne nahradit tymhle
http://www.autola.cz/24160-vstrikovaci- … cia-1-9-d/
Mám verzi 2007, takže čepičky jsem tam najít nemohl :/ :D ... už má vstřikování, nemá někdo nějaké další nápady co by to mohlo způsobovat? O:) .. připadá mi to jako kdyby byla nějaká uvolněná nebo prasklá hadice, ale nevím která by to mohla být když to začne "syčet" jen při zataženém plynu ..
Mám účet založen od včerejška, takže se zatím moc neorientuju, ale už jdu účet vyplnit ... jeden kamarád, který měl tuším CBR, nadhodil, jestli by to nemohlo být slyšitelné vstřikování... že bych prostě začal slyšet jak to začne dávat víc směsi .. co si o tom myslíte?
Banditatom (Člen) 09.08.2015 18:59:13 Offline |
tomas9405 psal:Mám účet založen od včerejška, takže se zatím moc neorientuju, ale už jdu účet vyplnit ... jeden kamarád, který měl tuším CBR, nadhodil, jestli by to nemohlo být slyšitelné vstřikování... že bych prostě začal slyšet jak to začne dávat víc směsi .. co si o tom myslíte?
To urcite nee co odfuk ?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Možná by taky nebylo od věci říct i tady ten drobnej detail, že jsi s tim před tím záhadným syčením nejdřív mrdnul o zem
http://www.motorkari.cz/tema/?t=178583
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
... sem jsem to nepsal z toho důvodu, že v momentě, kdy si přečtete že motorka spadla, všechny úvahy půjdou tím směrem, že něco prasklo, uvolnilo se atd. ... A já jsem nevěděl-nevím jestli ten zvuk není běžný projev a já jen nemám slyšiny ... tolik k mojí obhajobě :D ... večer vyzkouším tipy z druhého fóra a dám vědět, co jsem zjistil
tomas9405 psal:... sem jsem to nepsal z toho důvodu, že v momentě, kdy si přečtete že motorka spadla, všechny úvahy půjdou tím směrem, že něco prasklo, uvolnilo se atd. ...
Myslim, ze mistni docela podcenujes.
Kdyz jdes k doktoru tak mu taky reknes vsechno a ne ze neco zatajis, abys neovlinoval jeho uvazovani, ne?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 10.08.2015 16:49:31 Offline |
corimec psal:To jsem zvědavej s čim přijdeš z toho druhýho forarady typu zmyje pod nádrží fakt pomůžou
...zmija to nebude videl bych to na sycka motoroveho
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Tak jestli to dela po mrdnuti vo zem,tak bude nějak rozskočenej airbox,nebo někerý hrdlo ke fstřiku,nebo nějaka hadica do airboxu vedoucí,nebo klidně vyskočenej vzduchovej filtr a nebo podobnej problem na straně vyfuku... Ale po siti ti s takovou kokotinou asi nikdo neporadi...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
tomas9405 psal:Ahoj,
hned na úvod, ... mám bandita ani ne týden a je to moje první velká motorka, takže se pořád seznamujeme a nevím co je u ní běžné-standardní a co ne.
Ale připadá mi, že když přidávám za jízdy plyn, tak se někde z pod nárže začne ozývat "syčení". Chci se zeptat jestli se s tím už někdo setkal, nebo je to normální jev. Díky za odpovědi Tomáš.
Syčí to protože máš vytahanou řetězovku. Chce to novou sadu,dělalo mi to také.
Stránky: 1