Nejsi přihlášen
Za tepla chvilku trvá než nastartuje
Ahoj, mám Bandita GSF 600 N, r.v. 2004 a stává se mi, že po ujetí pár km a zahřátí motoru jí chvilku trvá než nastartuje. Jinak za studena chytne hned. Není to sice tak velká závada, ale chtěl bych předejít tomu, abych jí jednou nenavrknul ani za studena. Nevíte někdo prosím čím by to mohlo být? Děkuji
Re: Za tepla chvilku trvá než nastartuje
asi jeste nemas osahanej startovaci ritual za studena se syticem s plynem, za tepla bez sytice a klidne jen protocit starter i bez plynu. je to porad karburace tak jeste zkus vycistit karbce a nechat seridit jestli ti to prijde nejaky spatny
Co by to bylo za svět, kde by se na držku nepadalo :) !
No a když jsem jezdil B6 i B12, tak zas platilo za studena sytič a nehrabat na plyn, za tepla samo bez sytiče, zato mírně otevřenej plyn. Tak si vyber
Banditatom (Člen) 18.08.2015 09:11:34 Offline |
Honza psal:No a když jsem jezdil B6 i B12, tak zas platilo za studena sytič a nehrabat na plyn, za tepla samo bez sytiče, zato mírně otevřenej plyn. Tak si vyber
Mel jsem to stejne
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Když mě se právě zdá že výsledek je stejný i když mám plyn pootočenej nebo ne... jinak za studena se sytičem v pohodě. Prostě startér se točí, tak jako to má snahu, ale chvilku to trvá.. jako kdyby se něco ohřálo a prostě se tomu nechtělo.
Koca68 psal:Když mě se právě zdá že výsledek je stejný i když mám plyn pootočenej nebo ne... jinak za studena se sytičem v pohodě. Prostě startér se točí, tak jako to má snahu, ale chvilku to trvá.. jako kdyby se něco ohřálo a prostě se tomu nechtělo.
Svicky?
Ja startuju za studena se syticem bez plynu, za tepla bez plynu.
Nemam probem.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom psal:Honza psal:No a když jsem jezdil B6 i B12, tak zas platilo za studena sytič a nehrabat na plyn, za tepla samo bez sytiče, zato mírně otevřenej plyn. Tak si vyber
Mel jsem to stejne
Já taky takhle a v podstatě mě to tak funguje na fšech motorkách
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Loser psal:to zas bude raketa, vid? Mels to rovnou po te bouracce prodat na dily
Jeste jsem si to nechal odvezt a necham si to privezt...
Ale to vis... Vikec na me vydelava, tak si to muzu dovolit.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1