Nejsi přihlášen
Pancéřové brzdové hadice Accosato - poškození povrchu??
Ahoj lidi, mám dotaz.
Včera jsem zjistil, že uprostřed na jedné brzdové pancéřové hadici (Accosato, komplet koupeno u abmoto.cz ) na přední brzdě, co mám na motorce (GSF650SA, K6), chybí kousek té ochranné průhledné gumy a také té barevné karbonové folie - prostě byl vidět až pletený kov vnitřku hadice. Je to velký problém? Nic z tama neteče a brzda je také ok. Všimnul jsem si toho náhodou. Toto místo jsem zatřel bezbarvým lakem. Vůbec netuším, jak se to mohlo udělat, protože to vypadá jakokdyž prodřené, ale nic v okolí kovového nebo ostrého tak není, pouze je k této hadici připevněn gum.páskamy kabel od ABS čidla, ale ten je napevno...
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
Re: Pancéřové brzdové hadice Accosato - poškození povrchu??
kratas psal:Ahoj lidi, mám dotaz.
Včera jsem zjistil, že uprostřed na jedné brzdové pancéřové hadici (Accosato, komplet koupeno u abmoto.cz ) na přední brzdě, co mám na motorce (GSF650SA, K6), chybí kousek té ochranné průhledné gumy a také té barevné karbonové folie - prostě byl vidět až pletený kov vnitřku hadice. Je to velký problém? Nic z tama neteče a brzda je také ok. Všimnul jsem si toho náhodou. Toto místo jsem zatřel bezbarvým lakem. Vůbec netuším, jak se to mohlo udělat, protože to vypadá jakokdyž prodřené, ale nic v okolí kovového nebo ostrého tak není, pouze je k této hadici připevněn gum.páskamy kabel od ABS čidla, ale ten je napevno...
A proč klukum nezavoláš, nebo nenapíšeš mail?
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Na brzdy to nemá vliv, dával jsem i pancířky syrový, bez smršťovaček. Napřed si zkontroluj pohyb té hadice při max propružení, řekl bych, že se někde dotýkáš (můj tip).
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
.....čus, nahoď foto, sem nebo do mejla. Hadice mají v Italové v pohodě, jen z barevnejch banj, leze barva, ale to je skoro u všech značek. V nouzi to můžeme, až do lítáš sezónu poslat na reklamaci, nebo Ti necháme udělat jen tu jednu hadici, ale nechci předbíhat.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:.....čus, nahoď foto, sem nebo do mejla. Hadice mají v Italové v pohodě, jen z barevnejch banj, leze barva, ale to je skoro u všech značek. V nouzi to můžeme, až do lítáš sezónu poslat na reklamaci, nebo Ti necháme udělat jen tu jednu hadici, ale nechci předbíhat.
pošlu ti to do mailu, ju.
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
Není to žádná hrůza, jen mi z tama zmizela ta ochranná průhledná pryž a obrousil se ten karbon. Není to nic šíleného, jen mě to překvapilo, že se to stalo až po 2 letech! .
Nejspíše to udělal ten kabel od ABS čidla když se trošku vibroval.. , pročemž byl dotažen docela dobře zdrhovacíma páskama..
ještě mě napadlo, zda máte někdo zkušenost s takovou dvojitou sponou??? Jedná se sponu z BMW, která drží na brzdové hadici a drží kabel čidla ABS. Nemám možnost ji vyzkoušet, tak se ptám. Její info je D=6/4,5mm, bohužel moje brzd. hadice má 7 mm, kabel ABS je v klidu 4,5 mm...teď nevím zda by to tam vešlo místo zdrhovacích pásek...??
K.a.s.y.m. (Člen) 19.08.2015 06:33:49 Offline |
z toho naděláš..já mám pancéřky bez barevnej a jinejch návleků na ochranu už pěknejch pár let a žádná zdravotní ůjma na nich vidět neni.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:z toho naděláš..já mám pancéřky bez barevnej a jinejch návleků na ochranu už pěknejch pár let a žádná zdravotní ůjma na nich vidět neni.
super. Tak to zatřu bezbarvým lakem a jebu na to . Já jen, aby se to někde na cestách neposralo . Je fakt, že se to nikde nedotýká ničeho kovového a tak...
..tak jsem na to přišel. Hadice se při průhybu (při zmáčknutí přední vidlice při větším brzdění) začala dotýkat chladiče oleje!! a proto se tam omačkala a na chladiči se trošku obrousil vrch chladiče
Tož tak.... - vyřešeno tak, že jsem upravil vedení hadic...tak snad to pomůže
Stránky: 1