Nejsi přihlášen
Progear 650 (Člen) 19.08.2015 20:34:04 Offline |
Re: 300ZGH 2015
Vikec: pokud to pujde, zaberu ti flek u nas z druhe strany plotu, tam se ti v poho vleze motyka i stan... Dam tam pasku uz ve ctvrtek, tak by to melo bejt ok. Rad te uvidim !!!
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 19.08.2015 20:35:11 Offline |
Vikec: mozna i vstup pro tebe mi zbyde, uvidim
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Honzik8719 (Člen) 19.08.2015 21:25:03 Offline |
dorazil bych, klidně bych i pomohl s balením atd...ale od podobných aktivit co mě baví mě teď drží už druhý týden zkrátka příprava na státnice tak budu držet pěsti aspoň zpoza učebnic a sešitů
...relativní kochač...
Progear 650 (Člen) 23.08.2015 21:30:54 Offline |
Diky moc vsem co me prisli podporit i tem co psali a nebo drzeli palce na dalku
Dnesek byl super den, sem celej a moc spokojenej
OSI: diky moc za fotky ps: prvni trenink byl hned 33 38 byl best na jare...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
ogaři... toto irrc bylo docela husté...
takove nervy... ten náš dacan letěl jak satan...
progres taky krásné, pod 30 krása...klobuk dole, palec hore...
krásné Hořice
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Tak už jsem taky konečně doma..
Byl to skvělej víkend a výbornej Honzovo výsledek
Díky moc kluci za návštěvu a diváckou podporu,rádi jsme vás viděli,
i když někdy je to jen narychlo
Bude v tejdnu podrobnej report,protože dojmů je strašně moc..
Nejlepší závodní víkend,kterej jsem zatím zažil..
Vynikající výsledky měla i spřátelená konkurence
...a bude hůř!
Tak ještě pár mobil fotek, jinak super zážitek i když donutit se vstát po festu bylo ukrutný, ale stálo to zato.
Ty předešlí byli, když leader Didier Grams SBK jezdil s náskokem několika vteřin na špici a po chybě mu to klouzlo na přední, kurva ještě, že ty pytle to umí pobrat, páč jinak by byl obtisk na bytovce. A když vylezl z pytlů, tak špačkoval jaká je
Čivava v rejsu
Čivava zdravící
Trabl side už v zaváděcím kole, jen přece sešup dolů na náměstí, to je masakr to ubrzdit
Lepší někdy, než nikdy.
Hořice fakt super víkend a plno silných zážitků
V druhém závodě jsem se klepal ještě 30 min po skončení jakej to byl mazec #44 i #96.
Díky všem co za náma přišli a fandili.
Kdo si to rozmyslel dorazit a raději někde chlastal bečku tak prohloupil
Aloha za 14 dní v Dymoblbech
Čaroděj Dobroděj 8-)
xrohy psal:Kdo si to rozmyslel dorazit a raději někde chlastal bečku tak prohloupil
že, vim o kom mluvíš
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Progear 650 (Člen) 31.08.2015 14:15:16 Offline |
Já to zas viděl zezadu... humus to byl...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 06.09.2015 21:29:18 Offline |
Posledni zavod letosni RR sezony mame za sebou. Tentokrat jsme zavitali do Dymokur, kde jsem loni absolvoval svuj debut na RR scene. Tym dorazil driv nez ja a vse zvladnul na jednicku. Opet jsme vytvorili skvele zazemi s Richard Sedlák a Jiří Petrla. V patek klasika a v sobotu jsme sli do treninku. Ty dopadly dle ocekavani. Na rovine zadna slava, ja taky zadna slava po bujarem tydnu 😀 Do nedelniho zavodu jsem tedy startoval ze 17. pozice. Od rana nestalo pocasi za nic. Kdyz zaclo prset, nevahali jsme a poprve letos nasadili mokre pneumatiky. V zavadecich kolech jsem zjistil, ze trat je jiz sucha a tudiz sem vedel, jaky prubeh zavodu me ceka. Start se povedl a ja sel dopredu. V prvnich dvouch zatackach jsem jel na jistotu a par pozic opet ztratil. Jel jsem tedy za Petrem Kostalem. Pozdeji nas dojel Roman Kurina a nasledne ujel nekam pryc. S utokem jsem vyckaval, jelikoz zavod mel 18 kol a prilis tlacit na pilu se mi jiz letos vymstilo. Zhruba v desatem kole jsem se rozhodl predjet na statovce na brzdy a vyslo to. Pote jsem tahal co to slo a maloval zadni prehratou mokrou pneumatikou tak Picaso 😂 Do cile jsem si to uz ale v klidu pohlidal. Nekolik jezdcu predemnou odstoupilo prave kvuli problemum se zadni pneumatikou a tak jsem tedy dokoncil zavod na 14. miste. S tymem jsme se pak radovali z uspesne zakoncene sezony a take ze skveleho tretiho mista RiCiho. Diky moc vsem, co se dorazili za mnou do Dymokur podivat. Diky klukum z tymu, Xjelenovi, Karlosovi a Xrohymu!!! za skvele zazemi. Diky Monce opet skvelou umbrella girl. Diky diky diky, byli jste opet skveli a ja doufam, ze jsem Vas nezklamal ! Byl to letosni posledni zavod RR sezony, seznamovaci sezony, ktera se podarila prezit ve zdravi a bez padu. Uz ted vim, ze to nebyla moje posledni sezona na RR scene. Moc se tesim na tu dalsi... Sezonu 2016 !!! Konec hlaseni, Jan Progear Nehasil # 44
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Honzik8719 (Člen) 07.09.2015 07:23:17 Offline |
pěkně pěkně!
...relativní kochač...