Nejsi přihlášen
Netahne u určitejch otáčkách
čau chlapi.
Nějak mi začal blbnout starej bandit gsf600
cítím výkonový propad cca v 3,5-4,5 tisic otáček,jako by jela bandaska na 3 valce,ale jistě to nevím. a pak zase chytne a tahne.
začalo to se mi zdá postupně se zhoršovat.nemá to v těch otáčkách výkon.
seřízení ventilů a karburace byla komplet dělaná loni cca před 3000km,svíce NGK maji asi 8000km.vzducháč má asi 6000km.Mám tam ladák sebring.Neví někdo,co to může být?děkuji za každou radu.
Re: Netahne u určitejch otáčkách
...jestli jsi dal laďák a hned tam byla ta díra, tak je to tím, naopak pokud jsi předtím na ten laďák už bez problémů jezdil, tak to tím logicky nebude
tohle je dost zásadní informace a když to napíšeš takhle, tak se dost těžko radí
gsf23 psal:...............jako by jela bandaska na 3 valce,ale jistě to nevím...............
...jinak to může být víc věcí; jde ti to na tři? píšeš možná, to bys snad slyšel; svíčky, karburátory ...koukal jsi na svíčky? na jejich barvu, jestli není některá z nich mokrá, tak zjistíš aspoň jestli pátrat dál v elektrice nebo v benzínu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Tak jsem včera kouknul na svíčky a vypadali téměř identicky,až na svíčku na 3 valci,která měla jiskřiště šedavo bílé barvy jako ostatní,ale začátek závitu byl černější.kvůli 3 valci jsem nechal dělat na podzim vičištění a seřízení karburátorů,protože při startu se mi zdál tento svod chladnější.pán tam měnil i nějaké těsnění.
že by jela na 3 to asi ne,ale jako by se 1 válec v těch otáčkách prostě flákal.
gsf23 psal:Tak jsem včera kouknul na svíčky a vypadali téměř identicky,až na svíčku na 3 valci,která měla jiskřiště šedavo bílé barvy jako ostatní,ale začátek závitu byl černější.kvůli 3 valci jsem nechal dělat na podzim vičištění a seřízení karburátorů,protože při startu se mi zdál tento svod chladnější.pán tam měnil i nějaké těsnění.
že by jela na 3 to asi ne,ale jako by se 1 válec v těch otáčkách prostě flákal.
Tak v té karburaci bude někde krpa,něco ucpaný,nebo špatná výška hladiny a proto ta jedna svíce světlá/chudá směs...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1