![Suzuki Bandit Forum](/openforum/img/napis-forum.jpg)
Nejsi přihlášen
hučení 5 rychlostního stupně
mam bandasku 1200 rv 2003 už 9 let bez problemu jsem jezdil dělal potřebný servis a ted se mě začal ozývat 5 rychlostní stupen ale jen kdyz jde do tahu spíš se ptam abych neopravoval systemem vylučovaní zavad a měnění všeho dík za info
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 31.08.2015 06:31:32 Offline |
Re: hučení 5 rychlostního stupně
Pětka sice neni obvyklá rychlost která kňučí..spíš to dělá trojka někdy čtyřka.Ale neni to u těhle motorů nic divnýho.opravit to jde výměnou koleček,ale je to teda dost drahý pokud neseženej dobrou jetou převodovku..způsobuje to vypadání cementace na povrchu koleček.dá se s tím bez problémů jezdit dal.jen ten zvuk je někdy protivnej
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
VikecB12 psal:
...pár převodovek sem uš dělal, ale takle vyrychtovaný kola neměla žádná...pravdou je, že žádná nebyla K6, první K6 budu dělat aš teť na podzim...a mě na K6 kvičí 3/4, tagže mě to taky čeká ...čim novjejší bajk, tym víc vojebaný z výroby to je
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
Banditatom (Člen) 31.08.2015 11:32:28 Offline |
VikecB12 psal:
Tys vozil na motorce slona?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Ja zatim na K6 nic nepozoruju mam tam tedkon 30 tisic nejak.
Filous psal:VikecB12 psal:...pár převodovek sem uš dělal, ale takle vyrychtovaný kola neměla žádná...pravdou je, že žádná nebyla K6, první K6 budu dělat aš teť na podzim...a mě na K6 kvičí 3/4, tagže mě to taky čeká
...čim novjejší bajk, tym víc vojebaný z výroby to je
Tohle bylo pro mě totální sklamání u mé vysněné funglovky,kdy sem si říkal,že když budu chtít,tak na ni 100tisíc km nešáhnu krom spotřebáku... a vidíš,po 35tisících sem do toho pěkně zahučel... Nechápu co se změnilo ve výrobě,že starej kult je schopnej najet 100-150 tisíc bez nějakejch drastickejch investic a novas,kerej je poskládanej ze stejnejch věcí stojí zahovno
Momentálně vubec netuším,kam se s motorkama ubrat,protože po víkendu v alpách a především v okolí Mariazell mě zase chytla blbá se svižnou jízdou. Na Advíkovi sem vobrousil stojan,kufry a já nevím co ještě,koní se mě nedostávalo a tak si pohrávám s myšlenkou ještě se povozit na něčem trochu svižnějším. Ale co
Neměl bych to ani vyslovovat,ale utekla mě aprilka tuono factory a krom toho mě napadá už jen KTM 990 SMT,který mě do rovnice zábavná motorka do oblasti Kalte Kuchl připadá jako ideální náčiní na víkendy
Je to tam dokonalost sama a chtěl bych tam bydlet
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Mám K5 a pětka mi hučí taky.Neni to žádná tragedie,jenom lehce,kolem třech tisíc otáček a pak ten hukot zmizí nebo už neni slyšet kvůli randálu Ixila.
Von ten germánskej mizera od kterýho jsem banďoura koupil na tuty jezdil všade a pořád na pětku
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Pak to Filousi nafot zas na rajce tu prevodovku, aspon vim na co mam setrit az to prijde
![]() |
Banditatom (Člen) 01.09.2015 13:22:05 Offline |
Ton@l psal:Než najedeš těch 10-15tis. km to ještě potrvá
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Ton@l psal:Než najedeš těch 10-15tis. km to ještě potrvá
Nebyl cas a prachy hlavne abych jezdil, stavba je peklo , letos mam nejakejch 3,5 tisice najeto. Jeste bych nekam jel, zatim nevim kam ale
, grilovacku uz nestihnu.
Cauwes...procitam prispevky a zacinam se trochu desit. Mam K2, natocino 58 tkm. Ja sam na ni mam 26 tkm. Trojka mi huci celou dobu co ji mam a letos behem dovoleny jsem zacal nejak slyset i ctyrku.
Muze to dojit do stavu, ze se az to kolecko rozsype nebo me zhorsujici zvuk donuti zasahnou vcas?
Mně hučí čtyřka, protivný to je, to jo, ale jak zjistit "limitní hluk"
Už pomalu plánuji po předběžné domluvě s Filousem zimní opravu, ale trošku mne sere že člověk riskuje při rozdělání další načatý kola a to znamená dalších 7000 za každej kvalt
Pro Filouse:
co pořídit průmyslovou kamerku a ještě před rozděláním to prohlédnout a určit počet kvaltů v
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Mně hučí čtyřka, protivný to je, to jo, ale jak zjistit "limitní hluk"
Už pomalu plánuji po předběžné domluvě s Filousem zimní opravu, ale trošku mne sere že člověk riskuje při rozdělání další načatý kola a to znamená dalších 7000 za každej kvalt
Pro Filouse:
co pořídit průmyslovou kamerku a ještě před rozděláním to prohlédnout a určit počet kvaltů v![]()
...nebo bych si moch pořídit rentgenovej zrak, ne??? ...a eště lepčí by byla křišťálová koule
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1