Nejsi přihlášen
Auto elektrika - Toyota
Dávám to do diskuze a né do technický, bo je to plechovka
Mám trabl s Toyotou corollou (2001)... a to takovej, že je uplně mrtvá. Žena chtěla odjet, startér se prý otočil a konec....tak si řikám baterka f ... a ono ne. Baterka svítí zeleně jakože je cajk (no i tak jsem zkusil připojit přes kabely druhý auto, ale změna žádná), palubka je uplně mrtvá (světla, dioda imobilizéru, přepínače, klíček...prostě všechno), tak koupám na pojistky (jsou tam dvoje, jedny v motoru druhý v palubce) a všechny se zdaj cajk. Podle toho zkurvenýho návodu k autu mi není jasný která je hlavní ale prolezl jsem všechny. Zbejvaj mi už jenom takový krabičky (asi relátka) a u těch fakt nevim jak zjistim jestli jsou OK a pak v pojistkový skříňce v palubce jedna černá věc (podlouhlá krabička zasazená do desky s pojistkama) není na ní nic napsáno, nejde mi vyndat bo za ní nechci rvát, když nevim jestli je to nandavací (a stejně na ní není nic vidět), a v rozpisu pojistek není vůbec napsaná.
Nevíte někdo čirou náhodou čim by to mohlo být....jen to zkouším bo sem línej vázat jí na lano a tahat někam do píče do servisu...a na odtahovku jsem škrt
Re: Auto elektrika - Toyota
A zkusils tu puvodní baterku upně vytáhnout dopiče a píchnout to jen sólo na baterku jinou? Jestli né,tak to vyzkoušej... Jo a zatahej za káble vod baterky,jestli není povolenej třeba na kostře,nebo zarostlej zeleným bordelem.
Když nic,tak seš nadále v hajzlu no
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Re: Auto elektrika - Toyota
VikecB12 psal:A zkusils tu puvodní baterku upně vytáhnout dopiče a píchnout to jen sólo na baterku jinou? Jestli né,tak to vyzkoušej... Jo a zatahej za káble vod baterky,jestli není povolenej třeba na kostře,nebo zarostlej zeleným bordelem.
Když nic,tak seš nadále v hajzlu no
Kabely sem odpojil, kostru taky (osmirkoval od sraček) připojil a.....hovno
Jinak, žena upřesnila, že startér teda prej netočil, jen se rozsvítily kontrolky (matzání dobíjení...) a po otočení klíčkem pomalu pohasly. Zkusila to ještě raz a to samý...na potřetí se už nic nerozsvítilo...prostě jako když je baterka v prdeli...ale to neni
No, tak asi mi nezbyde nic jinýho než navázat lano a doufat, že to se mnou cestou do servízu Helča někde moc nerozhuláká abych se ještě nepodíval kie do kufru
Stránky: 1