Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » při dobrždění chcípne

Miky T (Nový člen)
17.10.2015 22:20:02

při dobrždění chcípne

moto gsf650, rv.2005(karbec)-mám problém, koupil jsem moto, takže jí ještě nemám ošahanou, ale problém, který mě docela obtěžuje spočívá v tom, že moto mám na bočním stojánku, nastartuju, vrčí (1200ot). Při narovnání zakolísá volnoběh a chcípne, poté nastartuju pomocí přidání plynu. Při jízdě, když dobržďuju na neutrál do křižovatky, tak má tendence opět chcípnout. Vyměnil jsem svíce, vzduchový filtr, nechal seřídit karbece. Na moto byl laďák, tak jsem tam dal origo a problém stejný. Nenapadá někoho něco?

yebat (Člen)
17.10.2015 22:25:01

Re: při dobrždění chcípne

Nemáš malej volnoběh?

Filous (Člen)
17.10.2015 22:26:50

...tipuju, že budeš mít moc našponovaný plynový lanko, kerý ti tym pádem s kolem v rejdu při stání na bočáku drží volnobjech, tagže skontroluj to lano a seřiď volnobjech s narovnanou mašinou...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Miky T (Nový člen)
17.10.2015 22:27:01

1200ot si myslím, že je dostačující. Spíš nerozumím, proč to má tendenci chcípnout při narovnání ze stojanu.

Miky T (Nový člen)
17.10.2015 22:28:34

řidítka při narovnání mota jsou ve stejný poloze, takže s lankem se nehýbe

Filous (Člen)
17.10.2015 22:35:39

...skus s tym volnoběhem hnout u narovnaný mašiny a pag ji dát na bočák...ale je to divný, seřízený karbce musej chodit ve vobou polohách...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Miky T (Nový člen)
25.10.2015 13:21:54

Tak včera výlet, lanko je volné, volnoběh nastavený cca na 1500ot a problém stále trvá. Teď mi příjde, že když se rozjíždím třeba z křižovatky, tak mám neutrál, zařadím kvalt a otáčky stále drží, pak přidám z lehka plyn a má to tendenci chcípnout, tak to musím pořešit plynem a spojkou. Nemůže být problém třeba v karburátorech, nějakej bordel nebo membrána, nevím? Jinak jsem tam dal origo lauf a spotřeba stále kolem 8-9 litrů ( klidnou jízdou). Jo a svíce jsou černý, tak se to pořád uchcává. Píšu jak blb, ale vůbec tomu nerozumím. redface

corimec (Člen)
25.10.2015 14:18:26

A co lanko sytiče,vrací se tak jak má?Nezustává ti sytič otevřenej?Ta spotřeba a uchlastaný svíčky.

Miky T (Nový člen)
25.10.2015 17:05:09

to mě nenapadlo, promáznu.

corimec (Člen)
25.10.2015 17:34:53

koukni na levou stranu karburátorů,jestli je ta tyčka od sytiče uplně zamáčklá když sytič vypneš,zatlač na ni jestli tam neni vule.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS