Nejsi přihlášen
Re: ... odstranění katalyzátoru?
Místo 305 km/h to pojede 306,678372645327 km/h. A to už stojí za to.
Jinak bych řekl, že ti vzrostou emise a spotřeba (pokud tomu nepřizpůsobíš i zbytek). S výkonem bych si nebyl tak jistej.
Prej se ale dá nahradit nějakým hustokrutým rezonátorem, abys měl hustokrutej zvuk.
Ale možná to jsou jen povídačky hustokrutých tunerů.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
...to že zvýšíš emise je asi jasný každýmu, ale srát na ně...získáš průchodnější výfukový potrubí, tím nepatrně zlepšíš vyplachování a plnění a moooožná nepatrně vo půl vosla a jadnoho králika vzroste výkon...jináč eště ušetříš dost na váze, jakože na hmotnosti, to je asi ten nejhlavnější důvod, proč se kat vyhazuje...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 10.02.2011 07:26:00 Offline |
Filous psal:...to že zvýšíš emise je asi jasný každýmu, ale srát na ně...získáš průchodnější výfukový potrubí, tím nepatrně zlepšíš vyplachování a plnění a moooožná nepatrně vo půl vosla a jadnoho králika vzroste výkon...jináč eště ušetříš dost na váze, jakože na hmotnosti, to je asi ten nejhlavnější důvod, proč se kat vyhazuje...
no ono to neni tak jednonaznačný bo jsou auta kde když ho vyndáš tak to přestane jet protože se s nim už prostě počítá a počítá se s tim odporem vejfuku co to vytváří a jeho vyndánim se to spíš zhorší.Ale třeba u filcky to fakt nepoznáš
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...to že zvýšíš emise je asi jasný každýmu, ale srát na ně...získáš průchodnější výfukový potrubí, tím nepatrně zlepšíš vyplachování a plnění a moooožná nepatrně vo půl vosla a jadnoho králika vzroste výkon...jináč eště ušetříš dost na váze, jakože na hmotnosti, to je asi ten nejhlavnější důvod, proč se kat vyhazuje...
no ono to neni tak jednonaznačný bo jsou auta kde když ho vyndáš tak to přestane jet protože se s nim už prostě počítá a počítá se s tim odporem vejfuku co to vytváří a jeho vyndánim se to spíš zhorší.Ale třeba u filcky to fakt nepoznáš
...u fšech jebek, co sem měl na díně a byl u nich vyndanej kat si s tym jednotka poradila bes dalšího ladění, tag nevim...pravda je, že u jednoho BMW se muselo ladit, ale to je ekstrém, tam je elektronikou propojený fšecko...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 10.02.2011 07:52:28 Offline |
vono je to ve finále jedno ta technika je dost podobná.
to Filous:no právě takový -viny jako je BMW jsem myslel.U aut je to stejný.čim víc elektroniky tim větší problém
SLUGI psal:... k čemu je to dobrý a co se tím získá?
Todle sem zrouna fčera probíral s místním vodborníkem bo sem našel na netu svod k mejm vinckům ale nepátrám po tom jesi to pojede víc ale hlavně jesi to nebude dělat rotyku bo ten kat na origo svodu je hnus fijalovejale f tvým případě bych to asi neřešil bo ho asi pod těma plastama nevidíš ale já jo a ten nádor tam nechci
Jebat motorky :-)
inkvizitorr (Administrator) 10.02.2011 10:33:29 Offline |
Filous psal:...u fšech jebek, co sem měl na díně a byl u nich vyndanej kat si s tym jednotka poradila bes dalšího ladění, tag nevim...pravda je, že u jednoho BMW se muselo ladit, ale to je ekstrém, tam je elektronikou propojený fšecko...
když tohle udělal kaczer na svým gikseru 1000 k7, tag to nejelo ani za tu teda vlastně jelo, ale na
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 10.02.2011 20:43:36 Offline |
gerrik psal:K.a.s.y.m. psal:Ale třeba u filcky to fakt nepoznáš
A to by ses divil, já ho tam nemám, a auto (teda felda) má lepší odpich a zvuk
no jo ale tam právě neni tak složitá elektronika proto je vcelku jedno jestli tam je nebo neni
Banditatom (Člen) 11.02.2011 06:47:40 Offline |
K.a.s.y.m. psal:gerrik psal:K.a.s.y.m. psal:Ale třeba u filcky to fakt nepoznáš
A to by ses divil, já ho tam nemám, a auto (teda felda) má lepší odpich a zvuk
no jo ale tam právě neni tak složitá elektronika proto je vcelku jedno jestli tam je nebo neni
...kde?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
... kdysi sem to chtěl spáchat kvůli zvuku, aby mě bylo slyšet, bylo mě řečeno že se "zlepší", ale když sem pak zjistil co je s tím za prácu tak sem se na to vykašlal.
... a ve finále vod Kojaka koupil Nautilus
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
K.a.s.y.m. (Člen) 11.02.2011 10:41:06 Offline |
SLUGI psal:... kdysi sem to chtěl spáchat kvůli zvuku, aby mě bylo slyšet, bylo mě řečeno že se "zlepší", ale když sem pak zjistil co je s tím za prácu tak sem se na to vykašlal.
... a ve finále vod Kojaka koupil Nautilus
Kojak prodává ponorky?????
K.a.s.y.m. psal:SLUGI psal:... kdysi sem to chtěl spáchat kvůli zvuku, aby mě bylo slyšet, bylo mě řečeno že se "zlepší", ale když sem pak zjistil co je s tím za prácu tak sem se na to vykašlal.
... a ve finále vod Kojaka koupil NautilusKojak prodává ponorky?????
Ne, je to v azylu Kapitán Nemo
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
... tak jsem vo pár let starší a řeším to taky, to víte, zima je dlouhá. Tudíž, jak ho nejlíp odstranit, ten kousek prostě odříznout a nahradit průchozí trubkou? A co na to lambda?
Někdo říká že se s tím Power Commander popere spolu s Gipro Atre, někdo tam lambdu nechal, někdo ne.
A nakonec připomínka, nechci to ani tak kvůli výkonu, spíš jen pro to lepší dejchání.
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
No já to řešil loni na BMW a koupil sem mezisvod,kerej nahrazuje kat,na to přišla votevřená koncovka,do sání molitanovej popercoss filtr a do jednotky čip(dík Direktóre)
Ušetřil sem dobrejch 10-15kg oproti sériovému uspořádání ažere to vo něco míň(spíš je to tym,že mašině se líp dejchá a tudíž to tam může člověk sázet bez nějakýho vytáčení). Ale na normální mašině jako je třeba bandit 1250 atd bych se na to vysral,protože ten kat je proti báwu mrňavej,koní je tam i tak dost,váhově ušetříš prt...
Jak je to na buse? Je to rovnou ve svodech,nebo v mezisvodu,nebo je tam celej systém v kuse,nebo jak? Pokud je to součást svodů,vysral bych se na to.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 04.11.2015 19:15:57 Offline |
Vyndanim katalyzatoru nic neziskas..lambdu bych pryc nedaval ta ti hlida idealni smes..spis zmenit ridici jednotku..to pomuze vic.
K.a.s.y.m. (Člen) 04.11.2015 22:04:41 Offline |
kdyby někdo chtěl motorkovej katalyzator tak se mi doma válí jeden z Aprilie Atlantis majitely v tlumiči upad a dělal tam pěknej kravál.
Slugi,párat origo svody je nesmysl. Kupovat kvuli tomu funglovky vod starýho jošimury taky... Tak mě jediná rozumná věc připadá,povohlídnout se po nějakejch jetejch od renomovanejch ladičů. Já si takhle poskládal na baworáku výfuk,za kterej bych jako novej zaplatil 30tisíc za nějakou šestku Jo a lambdu tam mám nechanou,ten mezisvod co nahrazuje kat,má na sobě díru se závitem...
Nebo to vodvez do RP ať si poradí jak nejlíp umí Ale bude to něco "málo" stát
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1