Nejsi přihlášen
Mikulášský sklípek 2015
Ahoja bando,
po roce obnovuji setkání u sklenky vína ve sklípku. Tradičně na Mikuláše, ať si zpestříme předvánoční čas. Takže první adventní víkend se na Vás budu lidi těšit ve Velkých Bílovících.
Snažila jsem se akci vložit do kalendáře akcí, ale asik se mi při pátku nedaří....
Takže vše dávám znovu tady a pište mi....
termín - sobota 28.11.2015 - sklep cca od 18 hodin
sklep : rodinné vinařství Zemánkovi.... http://www.vinozemanek.cz/
Sklep sousedí s penzionem, kde budeme ubytování.
Ubytování - penzion u Vinaře...http://www.vinozemanek.cz/ubytovani/nase-nabidka/
Jedná se o 8 dvoulůžkových pokojů + 1 pokoj jednolůžkový.
Každý pokoj má možnost přistýlky, kdyby se nás sešlo více.
Program: od 18 hodin sklípek, degustace vín ze sudů s výkladem majitele. Do sklepa si vezmeme k jídlu co budeme chtít.... na zajídání. Program ve sklepě je cca na 4 hodiny. Vše je o domluvě a chuti každého soudruha. Kdykoliv jde odejít ke hlavnímu zdroji na penzionu.
Samotné posezení bude potom na penzionu, u kamínek ve společenské místnosti.
K jídlu bude jako hlavní chod guláš s pečivem.
Potom samozřejmě obložené mísy - sýr, salám, zelenina....něco sladkého - perníčky, marokánky, vanilkové rohlíčky, koláče ....něco masového - škvarky, řízečky....něco slaného - tvorba z lístkového těsta, oříšky.
K pití - víno, voda, káva
Víno bude ve sklepě ze sudů - 12 vzorků.....potom dostane každý dispozici dvě sedmičky k osobní potřebě. Jednu sedmičku nám dá dle svého výběru majitel. A jednu sedmičku si každý vybere dle vlastní chuti z místní samoobslužné lednice (17 druhý vín v celkovém počtu počtu 52 lahví). Jestli to někomu nebude stačit, tak si další pitivo bude hradit na vlastní náklady. Nepředpokládám ale, že někdo vypije více jak 2 l vína za večer.
Cena za vše = 1.200 Kč na osobu (ubytování, degustace, pohoštění, víno, snídaně)
Letos budu po všech účastnících chtít, aby mi zaplatili rovnou plnou částku. V září budu platit zálohu....
Je dostatek času na organizaci a plánování....takže už to je jen o vůli a chuti každého soudruha dorazit....
platbu prosím na účet: 151078788 / 0600
Na email mi potom dejte zprávu, že jste zaplatili - krom přezdívky prosím i civilní jméno.... už Vás snad většinu znám, ale občas stále někdo překvapí....
email: pavla74andrysova@gmail.com
mobil: 605 779 877
No a ještě jedna drobnost....kdo by měl zájem, je možné dojet už v pátek, v sobotu dopoledne si udělat výlet po moravské krajině a večer potom sednout s ostatními do sklepa....
Nocleh navíc by si každý hradil sám....
Je v okolí hodně hezkých a zajímavých míst....Lednice, lednicko-valtický areál, Valtice, Pálava, Dívčí Hrady, Sirotčí Hrádek, Věstonice, Hraniční zámeček, Mikulov, Novomlýnské nádrže .....
Na dohled od penzionu bude rybník....odpočinková procházka vinohrady k vodě....
Takže lidi plánujte a těšte se... já se na Vás už těším.... Mikuláš bude....
Krásný den všem
Póla a Barča
Re: Mikulášský sklípek 2015
Beru 2 místa
SuJazuwaki (Člen) 26.06.2015 14:23:23 Offline |
musi byt.
SuJazuwaki
Banditatom (Člen) 26.06.2015 15:50:52 Offline |
za kopřivnici nemůžu mluvit je to ještě brzo ale předběžně jeden kus
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
rýsuje se nám ověřená sestava.... .... těším se na Vás lidi a děkuji za reakce....jsem si vědoma, že to plánuju hooodně dopředu, ale bez toho bych to asik nedala.....kdo je připraven, není překvapen....všichni máme tak dostatek času na vše potřebné zařízování ....
hlemejzd999 (Člen) 28.06.2015 12:34:43 Offline |
kojaksro psal:.....jako kdyby se zadařilo, tak bych rád také dorazil
....poslední dobou se o vína také zajímám
ty pojď si utřít ten monitor ..jó, to sem zrovna zahlíd, jak ti někdo v Žirovnici nalil sklenku a než ti řek, jak se to vůbec jmenuje, taks to tam kop na ex jak štamprdli - tvůj zájem byl evidentní
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 28.06.2015 20:54:30 Offline |
WenzelB6 psal:kojaksro psal:.....jako kdyby se zadařilo, tak bych rád také dorazil
....poslední dobou se o vína také zajímám2l vína za večer ....správný koštování
Pro stepana je to jen lehky rozjezd😆
Ahoja bando,
máme tady září, čas burčáku a vinobraní.
Je tedy čas myslet na sklípek, kde se na Mikuláše potkáme a dáme spolu po pohárku...
Takže připomínám termín - poslední víkend v listopadu -se potkáme ve Velkých Bílovicích.
Prosím o závazné prohlášení a taky uhrazení vlezného. To vše prosím ideálně do konce září...krajní termín půle října.
Konkrétní info najdete v akcích.
Po tomto termínu budu zajišťovat přesný počet noclehů a platit jej.....
Kdo má dotaz, můžete se ozvat na tel: 605 779 877
nebo email: andrysova@eurola.cz nebo soukromý pavla74andrysova@gmail.com
Původní email: dankova@eurola.cz stále funguje souběžně s mailem novým.
No a protože jste u mě asik zvyklí na jiné jméno, tak malinké vysvětlení pro ty, kterým ještě tamtamy nereferovaly.
Na letošní čarodějnice jsem se s Datlem šťastně rozvedla a po rozvodu jsem si vzala zpět své dívčí jméno. Datel nyní žije s naší bývalou sousedkou, Renatu někteří znáte ze sklípků....
Jak jsem zjistila, tak abych Vás mohla všechny vidět, musím si uspořádat vlastní akci.... takže na Mikuláše se budu těšit že se potkáme....
Ahoja, těší se Póla
pomalu se nám zaplnila kapacita plánovaných 20 duší na sklípek....vím, že jsou duše, které se nepřihlásily, ale na fóru hlásily, že chtějí dojet...
Takže současný stav neberte jako konečnou sestavu....jde stále domluvit spousta věcí.
Kdo se nestihnul přihlásit a chce dojet, tak se mi ozvěte na email. Mám tři a fungují všechny...v práci visím celý den na andrysova@eurola.cz
tel: 605 779 877
Kapacita je omezená, ale určitou rezervu mám.
Jak se vyčerpá rezerva, tak potom už bude asik rozhodovat kdo zaplatil vlezné.
Masovku z toho opravdu dělat nejde....
těším se na vás lidičky...
Póla psal:pomalu se nám zaplnila kapacita plánovaných 20 duší na sklípek....vím, že jsou duše, které se nepřihlásily, ale na fóru hlásily, že chtějí dojet...
Kapacita je omezená, ale určitou rezervu mám.
Jak se vyčerpá rezerva, tak potom už bude asik rozhodovat kdo zaplatil vlezné.
Masovku z toho opravdu dělat nejde....
těším se na vás lidičky...
Předpokládám, že ta rezerva nespočívá v tom, že nám na dvoulůžák nastěhuješ někoho na přistýlku
... jo je to přesně tak...rezerva spočívá v přistýlkách....
Pořád to je velmi slušný stav 3 lidi na pokoji... bývá to podstatně horší ...
Nebývá s tím zásadní problém. Ze sklepa je člověk povětšinou tak znaven, že už na sexování sílu nemá a okolí příliš nevnímá....
Vždy se sestava pokoje volí citlivě a vyhlášení chrápalové mají speciální pokoj...
Uvidíme jak to všechno vyjde a kolik se nás sejde....Myslím si, že stav se stejně ustálí na těch 20 lidech a více nás nebude...uvidíme....
Páry se nechávají samostatně vždy když to je jen trošku možné...nikdo ti tam nebude cpát spolunocležníka za každou cenu....
Banditatom (Člen) 10.09.2015 13:24:05 Offline |
No s tim sexovanim nevim....jedni nejmenovani zbudili komplet cele patro a mozna i sousedy
Ahoja lidi,
čas se naplňuje a sklípek se nám blíží....v sobotu se na Vás těším....Mikuláš měl letos šikovné pomocníky a vše je připraveno...
Místo je dáno....vinařství Zemánek, Velké Bílovice... http://www.vinozemanek.cz/ubytovani/
Do sklípku půjdeme v 18 hodin. Do té doby dorazte na místo.
Klasický průběh...prohlídka sklepa, degustace a potom dlabanec a volná zábava....
Jídla a pití bude ve sklípku dost.....měl by být guláš a potom takové to klasické pohoštění na stole - škvarky, řízečky, linecké, perníčky, rohlíčky, obložené mísy. Celodenní hladovku a čekání na večer ale nedoporučuju...víno potom hodně rychle uzemní....
Kdo bude bloudit tak se ozvěte: 605 779 877
Každý má pros sebe svůj dvoulůžkový pokojíček....až na jednu vyjimku....Sujazuwaki má svou samotku...
Víno je letos obzvláště vydařené....a slivovička taky....
Něco málo z příprav...
https://goo.gl/photos/edPnADthbfNV1Meh6
https://goo.gl/photos/AgTjx8zFKZF8dqCX8
https://goo.gl/photos/33x1qDHXg2uMmxF56
V sobotu naviděnou bando....
Těší se Póla s Barčou
Editoval osiris (24.11.2015 14:54:53)
SuJazuwaki (Člen) 24.11.2015 12:50:59 Offline |
SuJazuwaki psal:Drakoxxl psal:Hmm, perníčky BP
Jinak cestou z Práglu se zastavíme vomkrnout tu obydlenou zatáčku do Vídně
Špilas a tak podobně. Dorazíme před setměním.Nechcete využít služby průvodce po Novém Čurákově?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ak_kuo.jpg
Svezl bych se ze zatáčky...
Tak určitě, kldně, tě nabereme. Pokud nás nebudeš tahat ke garáži, tak se necháme provést po tej vesnici
Přílet mezi 12 a 13h, dám vědět a zafénuju ti.
Lepší někdy, než nikdy.
SuJazuwaki (Člen) 25.11.2015 12:10:47 Offline |
Ok.
SuJazuwaki
Drakoxxl psal:SuJazuwaki psal:Drakoxxl psal:Hmm, perníčky BP
Jinak cestou z Práglu se zastavíme vomkrnout tu obydlenou zatáčku do Vídně
Špilas a tak podobně. Dorazíme před setměním.Nechcete využít služby průvodce po Novém Čurákově?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ak_kuo.jpg
Svezl bych se ze zatáčky...Tak určitě, kldně, tě nabereme. Pokud nás nebudeš tahat ke garáži, tak se necháme provést po tej vesnici
Přílet mezi 12 a 13h, dám vědět a zafénuju ti.
Kámo,před garáží je touhle dobou nejspíš pěkně kluzko,protože mokrý listí,blatíčko a použitý šprcky sou pekelná kombinace Kam se hrabe šlupka vot banánu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Sledujte totok na plechofkach po D1
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … secret.png
Jede někdo mímo Jenyse od Ostravy?
Pólo od kolika tam Budeš? v kolik můžem dorazit?
díky vám bando...vy jste ti, kteří z akce dělají vždy jedinečný zážitek....
Letos jsme zažili po dlouhých letech tzv. neřízenou degustaci, zajímavá zkušenost...příště si budeme více považovat hlasitého výkladu a budeme nasávat letící informace...
Páru fotek z vydařeného víkendu...
https://goo.gl/photos/G19JqszQBjGGQBFj9
Všem moc děkuju za účast.... ať víno chutná a vzpomínky zahřejí....
Stránky: 1