Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » projížďka

Baltazar (Člen)
21.06.2007 18:47:25

projížďka

Sem fčera vyrazil good sem nastartoval oblík kombošku ( koženou- to aby nevznikly jakési dohady) když jsem na ni sedl a přidal plyn tak zhebla potvůrka idontknow
tak jsem ji strčil a hned chytla.
Baba si sedla za mě a že prej jako jedeme. No vyrazil jsem směr KH no cca po 1500m (pro čolky a jim podobé -po kilometru a půl) zdechla a nic budíky mrtvý a kontrolka ta mrcha nesvítí. Zkrátka baterie v pussy.
Bylo včera celkem hezky cca 35 stupínků. Tak jsem to votočil a procházkou sem kočičku 200 kilovou dotlačil zpět, celkem fajn procházka help
No kdo nezkusil neví je to príma bigsmile
Těsně před cílem zastavil kámoš s dodávkou a poudá " nechceš to naložit" no a co myslíte??? Vzdal jsem to ????
NEVZDAL
dotlačil jsem ji a pak jsem vylil kombošku, sedl do auta, pustil klima na plnou a mazal jsem autembigsmilegood

The father of the little princess of the dawn
osiris (Člen)
21.06.2007 19:02:43

Re: projížďka

...se divim, zes ji nevzal podpazdi smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Loser (Administrator)
21.06.2007 19:04:55

osiris psal:

...se divim, zes ji nevzal podpazdi smile1

nebo nenechal tlacit starougoodgoodbigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
PALOUS (Člen)
21.06.2007 21:51:31

Baltazar psal:

Sem fčera vyrazil good sem nastartoval oblík kombošku ( koženou- to aby nevznikly jakési dohady) když jsem na ni sedl a přidal plyn tak zhebla potvůrka idontknow
tak jsem ji strčil a hned chytla.
Baba si sedla za mě a že prej jako jedeme. No vyrazil jsem směr KH no cca po 1500m (pro čolky a jim podobé -po kilometru a půl) zdechla a nic budíky mrtvý a kontrolka ta mrcha nesvítí. Zkrátka baterie v pussy.
Bylo včera celkem hezky cca 35 stupínků. Tak jsem to votočil a procházkou sem kočičku 200 kilovou dotlačil zpět, celkem fajn procházka help
No kdo nezkusil neví je to príma bigsmile
Těsně před cílem zastavil kámoš s dodávkou a poudá " nechceš to naložit" no a co myslíte??? Vzdal jsem to ????
NEVZDAL
dotlačil jsem ji a pak jsem vylil kombošku, sedl do auta, pustil klima na plnou a mazal jsem autembigsmilegood

Tý krávosurprisedšeš jak já woe se potíš jen když stojíš na místěbigsmileno to musel bejt hnussmile2bigsmile

Jebat motorky :-)
vorel (Člen)
21.06.2007 22:13:46

sem všera dokoval dvakrát hovedo z bahna. ta mojra je mokrá eště neska. ale jinak super tank.

řikám si hurikán
vorel (Člen)
21.06.2007 22:15:45

doloval teda

řikám si hurikán
jennys (Člen)
21.06.2007 22:24:57

Tak to je v poho, já jsem větší idiot, dneska jsem jel a najednou si říkám, kua blbej zvuk, 3 vály, po zkušenostech z fóra o ulitých svíčkách, protočit naplno, chvíli (asi 50 metrů) jede v poho a pak zas, zastavím na křižovatce a mrtvo, tak dělám ostudu kolem, jako že se snažím spravovat a pak si říkám, že bych moh zkusit pustit benál na rezervusurprised

No jak jsem pak odtamtud vypálil,Pešek by se za to nestydělidontknow

hans (Člen)
21.06.2007 22:31:45

to já dycinky natočim motor, kolem jdou nějaký číči, že jo......tak jako že bourák to protočim jako jo, lupnu tam kvalt a zdech......stojánek.....idontknow

Sapere Aude
www.gunlex.cz
MartysN6 (Člen)
21.06.2007 22:33:40

2 Vorel: chlape jak jsi bral tu opr.sadu, sem se dozvěděl že BMW to má v zakl. vybavě. Našel jsi jí tam pod náředím? smile1

vorel (Člen)
21.06.2007 22:36:58

nic takovýho mi neřikali. ani žě na 3 km bahna si musí 2x hajnout a vodpočinout. se tam číhnu.

řikám si hurikán
Roman :) (Člen)
21.06.2007 22:37:13

hans psal:

to já dycinky natočim motor, kolem jdou nějaký číči, že jo......tak jako že bourák to protočim jako jo, lupnu tam kvalt a zdech......stojánek.....idontknow

bigsmile

Žij okamžikem, protože ta chvíle co právě prožíváš, se už nikdy nevrátí!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS