Nejsi přihlášen
Co to kurva je?
No co to je? Člověk se jede večer projet, zase sám a co to nevidim... Na pumpě v Břežanech 3 bandasky, po cestě na Slapy dalších pár kousků a po cestě zpět jakbysmet. Nemůžete něco kváknout? Samotnýho už mě to neba si připadám jak nomád filous
Re: Co to kurva je?
osiris psal:...lihu, woe, kup si adventní čokoládky a vydrž, už to bude noční let
nojo voe, musim koupit cukrátka, ale zase na druhou stranu na co.....si řikal, že pojedem přes hřbitovy a tam je to bez cukrátek....ledaže, ledaže u toho rád cumláš bombón
...ty koni já píšu adventní, to sou ty co vylupuješ z těch chlívečku s datumem a vodpočítáváš až ke dni "D" vlastně, kua dyť musíš vědět co myslím, ty papírový krabice co maj spoustu vrátek a v nich čokoládu, navrchu je nakreslenej jéžišek woe
...a nebo se na to vyser a stříhej metr pičo
ps: vem brčka, budem jim foukat do nosu, to je úchylárna
...brčka jako brčka, né brčka, abys to nezkurvil jak minule
...jinak brčka jako brčka beru já
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...ty koni já píšu adventní, to sou ty co vylupuješ z těch chlívečku s datumem a vodpočítáváš až ke dni "D" vlastně, kua dyť musíš vědět co myslím, ty papírový krabice co maj spoustu vrátek a v nich čokoládu, navrchu je nakreslenej jéžišek woe
...a nebo se na to vyser a stříhej metr pičo
ps: vem brčka, budem jim foukat do nosu, to je úchylárna
...brčka jako brčka, né brčka, abys to nezkurvil jak minule
...jinak brčka jako brčka beru já
Vim co je adventní kalendář.....sem myslel že na to teť děcka letěj....víš jak, v tuhle dobu je to celkem nedostatkový zboží :D
moc daleko ... ja mam rad projizdky tak do 15-20 km ... ne, rad se s vama nekdy projedu ... ale dycky kdyz se na necem domluvite hniju zrovna v ove a kdyz sem v Pcich ... chcije ... snad to nekdy vyjde
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
Lihy psal:No co to je? Člověk se jede večer projet, zase sám a co to nevidim... Na pumpě v Břežanech 3 bandasky, po cestě na Slapy dalších pár kousků a po cestě zpět jakbysmet. Nemůžete něco kváknout? Samotnýho už mě to neba si připadám jak nomád filous
No prděj na tebe kdo by na tebe furt čekal.
Já taky jezdím sám, protože nerad na někoho furt čekám, se s tím každej cicmá asik se bojej vo body a tak jezdím sám
The father of the little princess of the dawn
To jsou bejci!!!
Filous psal:Kelly01 psal:Když to rozchodím já tak každej
Teď jsem si vzal flexou prst až do kloubu...do toho titanovýho??? ...tag to nebólí, né??? ...ale je škoda tag drahýho matrijálu
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
Stránky: 1